Ulusoy gelecek bence
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bu yönetiminyanlislarini ortaya koyan Saha sonuçlari oldu.Eger saha sonuçlari böyle olmasaydi bu gün yönetim yerinde olacakti kimsede konusmayacakti.
Futbolculari bu sonuçlara götürense futbol açisindanyetersizlik , Kollektif anlayis olmamasi, fiziksel güçsüzlük, çalismama, kafada baska seyler olmasi, simariklik, bencillik gibi unsurlar.
Sahadaki topçular gibi yönetici adaylarininda durumu benzer hemen Onlardada yönetim bilimi açisindanbenzer durumdalar.
Bazi arkadaslar güçlü ailelerinözellikle is dünyasinin güçlü isimlerini öneriyorlar niye masabasindaisimizi bitirmesinler diye.
Neden Trabzonsporlusun diyorsun, emek, özgürlük, ihtilal, hak, hukuk hemen sayiliyor.
Ama is YÖNETYICI adaylarina gelince emek, özgürlük, ihtilal, hak, hukuk gidiyor.Yerine Para Güç, Siyasi yandaslik, düzene uyma, hukuksuzluktan yararlanma öne çikyor.
Nasil çeliskiler içindeyiz biliyormusunuz?
Daha öncede söyledim TFF nin bir üyesi var Erdal ATALAY daha önce bizim kulüpte Yönetim kurulu üyeligi yapmis.en az 3-4 yönetim de bulunmus.Adam açiklama yapiyor TFF TRABZONSPORUN alyhine is yapmiyor diyor.
Alin size masa basi adami.MAdem bu kulübü sevmiyordu Niye Yönetim kurulu üyeligi yapti.Trabzonsporun Mehmet Ali YILMAZ i destekledigine göre bu Arkadas nasil olduda TFF üyesi oldu.Yoksa bu iste Gençlik ve Spor Genel Müdürü Sn ATALAYin etkisi nedir.
Iste size maSA basi adami. Sonuç ne? en az 6-7 hafta en kötü hakem saktliklar kartsizliklar aleyhte penaltilar Gökdeniz olayinda haziranda ceza verilmeyip Transfer hakkinin gaspi.Tahkime müdahale ile kurulu islevsiz hale getirme.
Oysa Trabzonsporun GÜcü Taraftari, dün 30.000 kisi yürüyen taraftari .istenilse milyonlarca yürüyecek olan taraftari.
Trabzonsporu Taraftari ile bütünlestirecek, KAtilimciligi artiracak, bir yönetim gerekli.
Böyle bir yönetimde bireysel yada grupsal çekismelerden degil ITTIFAKLA olusturulabilir.
Ayrıntı meselenin ta kendisidir.
Yorum
-
Taraftarolarak TRABZONSPOR'UN hermaçta galip gelmesini yürekten istiyoruz. Saha sonuçlarina görede yönetimi elestiriyoruz ve islerin iyi gitmedigi zaman , teknik direktörün, yönetimin istifa etmesini talep ediyoruz. Bunlarin yanlis oldugunu kimse söyleyemez.TRABZONSPOR'UN TARIHINDE FENERBAHÇE maçlari en önemli maçlar olmusdur. Bu hafta takim galip gelecek , taraftar olarak çok sevinecegiz, ancak yinede baskanin gitmesi gerektigini düsünenlerimiz yazilarina devam edecekler. Sahadada basarili sonuç alinsa bile ( fb yi yenmek en büyük sonuç ) yine yönetim ve baskanin gitmesi istenecek. Ama bu durumda gidilecek kongrede , saha sonucunda basarilari yakalamaya baslamis bir yönetimin karsisina aday bile çikmayacak. ATAY AKTUGyönetim kurulundaki üyelerde degisiklik yapilarak yeniden adayligini koyacagi kanaatindeyim. Baskanda , taraftarda bu hafta oynanacak fb maçinin sonucuna göre tavir alacak .
Kisacasi saha sonuçlarina endekslendigimiz için bu hafta bizim için çok önemli , onun için kimse kimsenin kalbini kirmasin. Hele takimimizda forma giyen futbolcu kardeslerimizin morallerini bozmasin.
Aksini isteyen varmi ?
Not : Üzücü bir haber vereyim !!! METIN AKBASOGLU, ÖNDER BÜLBÜLOGLU,HALUK ULUSOY gibi parali kisiler üyelik aidatlarini yatirmadiklari için oy kullanamayacaklar.Bu sebeblede ayni zamanda seçilemeyeceler.
Saygilarimla Edited by: ozcilingirTRABZONSPOR ÜYE NO:12458
Yorum
-
Yarin NURI ALBAYRAK aday olup olmayacagini açiklayacak.Bence adayligini açiklarsa da kazanir.Suna da sasiriyom walla.Herkes kongre kongre dedi.Kongre karari alindi aday yok.Hayret bisey yaaaa.
Sanki siradan bi takimi yönetecekler.Beyler kendinize gelin yöneteceginiz takim koskoca TRABZONSPOR.MİMOZA
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum