pardon??!!!??[img]smileys/smiley5.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
ahmet agaoglu efendi, haluk ulusoy parali bunlari bir aray getirsek omlazmi[img]smileys/smiley36.gif[/img]..parada lazim adam gibi baskanda..bu ise çare bulmak lazim.sokaktaki adalarin yönetimine kalmamaliyiz
Y bu yasima geldim sampiyonluk görmedim daha...of fyaaa..buna çözüm bulacak biri gelsin...hade eyvallah...sonra gitsin[img]smileys/smiley4.gif[/img]
BiZaNs tAkImLaRiNa InAt TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak tugba tarafından gönderildiİlk olarak The Legend tarafından gönderildi
İlk olarak tugba tarafından gönderildiHiçbiri degil hepsi yedi bitirdi bizi.Ben bayan bir baskan istiyorum.Örnegin ben.Ah bi o kadar param olsa hemen aday olurum...
paradan dolayi çekinme.sanki a.aktug çok mu para verdi kulübe.bence hiç vakit kaybetmeden kongre çalismalarina basla.[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Ah ah nerde o günler!
tugba baskanligini ne zaman acikladin [img]smileys/smiley4.gif[/img]sen merak etme bmn bütün oylar sana[img]smileys/smiley36.gif[/img]Edited by: Beytullah"t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar
Yorum
-
Aslinda bu forumda diger üye arkadaslara kisisel cevap verme taraftari degilim.Fakat ''ATMACA ''nickli arkadasa bir konuda cevap verme hakkim dogmustur.Emin ol akp iktidari derken ne demek istedigimi çok iyi biliyorum ve akp'nin icraatlarinibilen çogu arkadasimizinda, ne demek istedigimi anladigini tahmin ediyorum.Konunun siyasi yönünü sanirim burda tartismak yersiz.Istersen seninle özelde çogunlukcu ve çogulcu demokrasiler hakkinda uzun uzun tartisiriz, o zaman akp iktidari derken ne demek istedigimi sende kavrayabilirsin.Ayrica cümlene baslarken atakan, cevval bir sekilde ''ulan'' diyerek baslamissin ama etkisiz bir giris olmus.Sonuçta ben baskanlik için fikirlerimi söyledim ve bu fikirlerimin arkasindayim saygilar.''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)
Yorum
-
Ya beni bir paranoya aldi bu atay yeniden baskanliga adayligini koyarmi? bu delege yeniden onu baskan secermi? kabus devam edermi? simdi kulis calismalari baslamistir, Akp Trabzonsporu ele gecirecek aman baskan sen buyuksun yapma baskan aday ol chpli delegelerin oylari ile yeniden seni baskanliga seceriz laflari ortalikta dolasmaya baslamistir. Allah'im atay'in baskanligini bu takima bir daha nasip eyleme. Amin.
Yorum
-
Bu siyasi kamplasma ve çekismeler kulübümüzün kapisindan içeri girdigi anda Trabzonspor mevtadir.Ruhuna fatiha okuyabiliriz.Bu siyasi igrençliklerden kulübü tek kurtaracak olanda Atay Aktug degildir.Sportif anlamdanereden nereye geldigimiz ortadayken.Bir spor kurumunda basarikasadaki parayla ölçülmedigine göre.Mevcut baskanda gitmeli.
Hacisalihoglu ve Önal anlassin.Yetkin isimlerle desteklensinler.Kulübü hak ettigi gibi yönetsinler.Siyasi fikirleriniz için baska forumlara ve baska kapiya lütfen !Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
hacisalihoglu,önal v.s isimler bu tabir-i caizse ''kurtlar vadisi''nden bizi siyiramazlar.daha güçlü bir baskan lazim !!BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
haluk ulusoy, mehmet ali yilmazin olmayacagi açik mali federasyon baskani olsun, özkan sümer gelirse brezilya avina çikariz gene, ama para var bu sefer bakarsin iyi adamlar bulur, aslinda tam kurt hoca özkan sümer futbol direktörü yapican bulup getircek adamlari, hüsnü hayali ziya yilmaz bana kalirsa fos isimleri bize vizyonu karizmasi olan korkulan bir baskan gerek ve tabii saygi duyulan, ben metin akbasoglunun baskan olmasini istiyorum ama öyle bir düsüncesi yok sanirim
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum