sümer kazanirsa bittigimiz gün bugündür
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
ben sölemistimmm en bastannn bu özkan sümer ne eder eder alir dedim. bützün anketlere bakin hep albayrak acik ara önde. bu devirde interneti gencler genc beyinler kulalniyor onlarinda secimi albayrak. ama bizim trabzonda 2000 eski kafa varr onlar oldukcaa cok daha sümeri görürüz. eger sümer secilirse cok yazik olacak cooookkkk
Yorum
-
@dosteyevski
Esasinda pasif davranan tarafin SÜMER oldugunu söylememiz daha dogru olur...Nedenini bilemiyorum ama Sümer seçim süreci içersinde yapisinin aksine oldukça sakin bir görünüm sergiledi...Diger adaylarin üyelere gönderdikleri telefon mesajlarinda "Bizi seçin,Trabzon kazanacak" vb söylemler yer alirken Sümer'in telefon mesajlarinda "Sizin en dogru karari vereceginizden eminim" söylemi yer aliyordu...
Kogre salonun baktigimizda oy kullanan üye sayisi 2700 civarina ulasti...Suan kongre divaninda zarflar düzenlenmis ve divan üyeleri Cengiz Çebi baskanliginda son hazrliklarini yapiyorlar...Oy sayimi kisa süre sonra baslayacak gibi...Senaryolari degerlendirecek olursak seçimde birinci olacak adayin 1000 küsür diger iki adayinsa 900-800 arasi oylarla seçimi tamamlayacagi söyleniyor...Fakat kimse geçmiste yasanan seçimlerin aksine yaris için favori bir isim öne süremiyor...3 adayinda sansi var...Fakat oy sayimina baslandiginda görüntü itibariyle bazi veriler elde edilebilir...
Yorum
-
arkadasim anliyorum seni. ama iste benimde kizdigim bu. artik birakmamiz lazim bu gibi isleri o yüzen biz genclere cok is düsüyor.İlk olarak dosteyevski tarafından gönderildiTRABZONLU_TS BEN SADECE SOLANDAKI ORTAMI SIZE AKTARIYORUM BURADA HEMSERILIK ÖN PLANDA MAÇKALI OLAN ÖZKANA VERIR OF LU OLAN ALBAYRAGI AMA SORUN DINAZORLARDA ONLARIN KAFASI KIZININ BEKARETINI KOLLAYAN KIZ BABALARI GIBI TRABZONSPOR DISARIDAN YÖNETILEMEZ FALAN FILAN ISTE......
artik kongre üyesi olmamiz lazimki onlar cekilsinler kenardan yoksa bu hep böyle devam edecek.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

)
Yorum