atay aktug'un tekrar baskan olmasinahosgörü ile bakabilirdim ama son iki yildaki transfer ve yönetimsel anlamdaki basarisizlik ve basiretsizligi buna engel oluyor...
hafizamizi yoklayalim; ilk dönem yönetim kurulunda anlasmazliklar olmus atay aktug da daha uyumlu bir yönetim kurulu olusturdugunu söylerek seçimi kazanmisti..ama "uyumlu" yönetimin skandal ve rezilligini anlatmaya gerek yok sanirim...
ya sampiyonlar ligindeki ilk yilimiz..daha dogrusu ilk ön elememiz..yine transfersiz, forvetsiz çikmistik...ikinci yil da ayni hata..artik buna hata denmez...daha baska olumsuz isler, yetersizlikler de söylenebilir ama onlar önemli degil, her takimda, her yönetimde herzaman var olmalari mümkündür...
yaptiklari yapacaklarinin teminatidir...ben bu sekilde beceriksizlik gösteren birine daha iyisi yok diye onay veremem...yapma yetenegi, iktidari, basireti olsaydi zaten yapardi...
Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...
Arkadaslar baskan adaylarindan Nuri Albayrak'in açiklamalari hiç dikkatinizi çekmedi mi?
''Istanbul Büyüksehir Belediyesi'nde, amatör spor kulüplerinde hizmet verdik. Dolayisiyla bu konuda tecrübelerimiz var.''
Bu nasil bir mantikdir anlamaya imkan yok.''Amatör spor kulüplerinde yapmis oldugun tecrübe,Trabzonspo'ru yönetebilmen için yeterli midir''diye sormazlar mi adama?
Arkadaslar belki komple teorisi gibi gelebilir size ama,Nuri Albayrak ismi; akp iktidarinin ,Trabzonspor'da ve dolayisiyla Trabzon sehrinde nüfuzunu güçlendirmek için ortaya attigi bir isimdir.
Bu "AKP iktidari" lafina acayip gicik oluyorum.Nedir ulan bu, nedemek istyorsunuz bununla.Türk halki tarafindan secilmis siyasi bir parti Türkiye`de halkin oylariyla hükümet olmus.Ne demek simdi "AKP iktidari" siz ya Türkce bilmiyor yada birilerinin agziyla konusuyorsunuz.Ya sabir Ya Sabir Ya Sabir ..........
Trabzonspor?un 17-18 Aralik?da yapilacak olan genel kurulunda ismi baskan adaylari arasinda gösterilen ama henüz net bir tutum ortaya koymayan Iskender Önal, camiadan isik bekliyor. Kendisi çevresinde bir konsensüs olmasi halinde adayliktan kaçmayacaginin sinyallerini veriyor. Akçaabat Sebatspor ve Trabzonspor?da futbol oynayan, daha sonra bu kulüplerde yöneticilik yapan, bir dönem Futbol Federasyonu asbaskanligi görevinde bulunan Önal, kongreyle ilgili düsüncelerini Günebakis Gazetesi?ne anlatti.
Arkadaslar Layik Görüyor
Iskender Önal kendi durumuyla ilgili olarak konusurken, "Beni aday göstermek isteyenlere saygi duyuyorum" dedi. Adaylik için ortaya çikmayacagini vurgulayan Önal, " Hiç kimse aday olmaz ve bir konsensüs saglanirsa ancak o zaman aday olurum. Bugüne kadar adaylik için istekte bulunmadim. Bu konuda benden bir talep gelmez. Bir çok arkadas, baskan adayligi için beni layik görüyorlar. Onlara tesekkür ediyorum. Bu görevin ne kadar kutsal oldugunu da biliyorum" seklinde konustu.
Birlik Olursa, Makama Bakmam!
Trabzonspor eski Asbaskani Iskender Önal, stratejisini anlatirken de, konsensüs saglanmasi gerektigini vuruladi. Önal, "Ortaya çikip da ?adayim? demedim, demem de. Konsensüs saglanirsa ve bu yapilanmada ?Sen de olmalisin? derlerse makamin ne olduguna bakmadan, ?Varim? dedim. Bu düsüncemde bir degisme olmadi, olmaz da? Böyle bir düsünce sadece benim için degil, herkes için geçerli olmalidir. Bütün adaylar birbirine sarilirsa ben de sarilirim" seklinde konustu.
Siyasi Vurusma Olmaz Bordo ? Mavili kulübün etkili isimlerinden Iskender Önal, kongrenin siyasi bir arenaya çevrilme ihtimaline ise, "Trabzonspor?u siyasi boyutta tutmam. Siyasi anlamda vurusmaya meydan vermem. Nuri Albayrak, Istanbul dan gelip burada konsensüs saglarsa destegimizi ona veririz. Trabzonspor?da politik anlayis egemen olursa kongre salonuna bile gitmem. Trabzonspor için en büyük kötülük onun üzerinden siyaset yapilmasidir. Trabzonspor için her ortak noktada varim. Herkesin birlesecegi nokta nereyse oraya, ?yokum? diyemem" ifadelerini kullandi.
Kin Ve Nefret Olmaz Iskender Önal, geçmiste yasananlarla ilgili hiç kimseye karsi küskün olmadigini da belirterek, "Kinle, intikamla hareket etmem. Kirginlik olabilir ama bunun darginlik boyutu olamaz. Kongreyle ilgili su ana kadar hiç kimseyle somut görüsmem olmadi. Bütün degerlendirme yapilsin o zaman bana gelirlerse görevden kaçamam. Trabzonspor, düsündügümüz ötesinde kötü durumda? Herkes kongreye odaklandi. Önümüzde maçlar var ama bunlara bakan yok. Su andaki daginiklik, umutlu olmayi engelliyor" dedi.
------------------------------------
"SÜMER?I IKNA YEMEGI"
Trabzonspor?un olagan genel kurulu için kulisler hareketlenirken, eski Baskan Özkan Sümer?i adaylik için ikna edebilmek amaciyla Istanbul Beylerbeyi?ndeki Trabzonlular Derneginde, 40-50 isadaminin bir araya gelerek yemek verecegi kaydedildi. Bu yemekte Sümer?in adayligi için gerekçelerin siralanacagi kaydedildi. Sümer, yemegi dogrularken, içerigi hakkinda bilgisi olmadigini vurguladi. Kongre ile ilgili olarak ise, "Henüz çok erken, insanlarin durum degerlendirmesi yapmasi normal" yorumunu yapti.
Yilmaz Için de Harekat
Futbol Federasyonu baskanligi için adayligini koyacagini açiklayan Mehmet Ali Yilmaz için de çalismalarin basladigi belirtildi. Yilmaz ile daha önce birlikte çalisan yöneticilerin Istanbul?a giderek, kendisiyle görüsecegi ve Trabzonspor baskanligina aday olmasini isteyecekleri ifade edildi. Öte yandan Haluk Ulusoy ile Adnan Çebi?nin de isimleri baskan adayi olabilecekler arasina eklendi. Hayrettin Hacisalihoglu, Bahri Köse, Iskender Önal ve Nuri Albayrak ise bekleyislerini sürdürüyorlar.
gunebakis.com.trEdited by: gerçekefsane
Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
allah neden bu adamlar istemiorlar ya bu takim bu kadar mi batti ya ne isdir anlamadim ya kulüp bu kadar battimi ya adamlar baska zaman saldiriolar baskanlik için simdi ise istemiolar bu isde bir terslik var ama nedir anlamadim
22 yildir bütün hüzünlü sarkilarda sen varsin sensiz alemde it çakal türedi dön gel kaplanim
Bu birliktelik güçlü isimlerle takviye edilerek olusturulacak güçlü bir yönetim kurulu.Allah kolaylik versin.Trabzonspor sevginizle bütünlesecek yönetiminiz merde,namerde muhtaç etmesin Trabzonumuzu.
Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum