Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaslar bilmiyorum valla ama yinede bu baskan adaylari arasinda yine en olumlusu N.Albayrak gibi geliyor.Ama arkasinda neler var, neler yapar neler yapamaz bilmiyorum!

Ayrica bir arkadasimiz; 25bin kisilik stadimiz dolmuyor 40bin kisilik stadi nasil dolduracaz demis;

40bin kisilik stat isteyen yok zaten, sadece kale arkalarini yaptirsalar yeter.Görünüm açisinda stadimiz bence çok zayif.Ayrica ne olursa olsun parali ve alt yapiya önem veren bir baskana ihtiyacimiz var, parali dediysek te heryere para savuran degil, 10-15milyon dolarlik transfer yapan degil.. Ama Parasi olan, saglam bir baskan istiyoruz..Buda aralarinda bana göre N.Albayrak gibi görünüyor.

Sahsi görüsümdür, yanlis düsünüyor olabilirim kusura bakmayin..

Yorum

• İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi

İlk olarak LaZZkoPaT tarafından gönderildi
      nuri albayrak insallah havani alirsin da gidip tayyibin yanina aglarsin...

yaw yinemi siyaset yaw birakin su tayyip muhabbetini artik yaw.Adamda para var karizma var arkasi saglam daha niye gocunuyosunuz.SIZ TRABZONLUMUSUNUZ ACABA.

Albayrak'i desteklemeyenler senden daha mi az Trabzonsporlu...Kendi görüslerini yaz, senin görüsünde olmayanlara hakaret etmenin anlami yok!

Yorum

• İlk olarak BordoMavim tarafından gönderildi
        İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi

İlk olarak LaZZkoPaT tarafından gönderildi
        nuri albayrak insallah havani alirsin da gidip tayyibin yanina aglarsin...

yaw yinemi siyaset yaw birakin su tayyip muhabbetini artik yaw.Adamda para var karizma var arkasi saglam daha niye gocunuyosunuz.SIZ TRABZONLUMUSUNUZ ACABA.

Albayrak'i desteklemeyenler senden daha mi az Trabzonsporlu...Kendi görüslerini yaz, senin görüsünde olmayanlara hakaret etmenin anlami yok!

yaw kardesim siyaset niye karisiyo hala yaw bu konu kaç kez konusuldu burda.hala tayyipten bahsediliyo yaw.birakin bu adamin yakasini yaw.
        Özkan SÜMER

Yorum

• Bu vakitten sonra artik biktim valla yok serefli takim yok gönüllerin sampiyonu artik ne sekilde olursa olsun ben sampiyonluk görmek istiyorum ister tayyiple ister baykalla ister onlarsiz mafyayla ne sekilde olunuyosa bizde o sekilde olalim albayrak kimin adami beni alakadar etmez bize ne verecek öenmli olan o....
          guRbetcigençleR

Yorum

• Atay Aktug CHP den belediye baskanligi yapmis ve uyesi olan bir sahsiyet baskanligi boyunca CHP den nefret eden ve bu siteyi takip eden hic kimse en ufak bir soz etmemisken simdi tayyip e yakinligi bilinen biri geliyor diye bazi aydin ve aydinligin tanimini orumcek kafali diye lanse edilenlere saldirmak olarak tanimlayan bazi arkadaslarimizin anlamsiz cikisini anlamakta zorlaniyorum birakin artik bunu su klubu belli bir yere getirecekse ateist mis , komunistmis ,ataturkcuymus , hic onemli degilinsanlari yaptigi icraatlarla degerlendirin siyasi gorusleriyle degil.
            Kahpe Bizans;
            Ölünüzü Dirinizi ,Hergün Birinizi ,Birgün Hepinizi
            Trabzonspor da oynayan futbolcu nefes aldığı sürece onun için kaybedilmiş birşey yoktur...

Yorum

• helal olsun dostum, tüm kalbimle katiliyorum sana..

Yorum

• İlk olarak falcon61 tarafından gönderildi

Bu vakitten sonra artik biktim valla yok serefli takim yok gönüllerin sampiyonu artik ne sekilde olursa olsun ben sampiyonluk görmek istiyorum ister tayyiple ister baykalla ister onlarsiz mafyayla ne sekilde olunuyosa bizde o sekilde olalim albayrak kimin adami beni alakadar etmez bize ne verecek öenmli olan o....

bu da farkli bir düsünce tarzi...Fakat bu durumda "fenerbahçe" kulübüne küfretmeye, hakaret etmeye, federasyona benzer tepkiler göstermeye, 30.000 kisi yürümeye, bizlere yapilan haksizliklari protesto etmeye, "onurlu mücadeleden" bahsetmeye de hakkimiz yok o halde...Bu sekilde düsünen insanlarin Aziz Yildirim'a küfür degil alkis tutmasi gerekir...Bakin o bunlari çok iyi beceriyor çünkü...Türkiye'de yapilan en büyük taraftar yürüyüsü, tepkilerimiz, maillerimiz hepsi hikayeymis meger...

Yorum

• masabasi oyunlari, sike, federasyon, aziz, ali sen vs. bunlari kimse inkar edemez..ama sahada güçlü bir takimin olacak ki bence, bunlardan sikayet edebilesin. ve bizim yok, bana gore 2. oldugumuz son iki sene de yoktu, takimin yedek kulubesi hiç olmadi.

Yorum

• Arkadaslar, bu saatten sonra konuyla ilgili yorum yazmiyoruz. Saat 00:00 itibariyle seçim yasaklari baslamistir.

Espiri bir yana, yarinki seçimden kim çikarsa çiksin, taraftar olarak kosulsuz destek olmak zorundayiz. Oradan buradan gelecek laflara, haberlere asla kulak asmayacak, Trabzonspor'u ve Trabzonspor'lulugu en üst kimlik kabul edecegiz. Bugün ben X sahisi, baska bir arkadasim Y sahisi desteklemis olsada, yarindan itibaren Trabzonspor'un yeni bir baskani olacaktir ki, bu baskan sadece onu destekleyenlerin degil, hepimizin baskani olacaktir. Seçim sonucunun, simdiden tüm camiaya hayirli olmasini diliyorum...

Yorum

• .....

Edited by: ölümüne_ts
                      KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• bugün itibariyle klubü inceledigimizde tepeden tirnaga heyecanini kaybetmis,malesef kendine güvenmeyendemoralize olmus bir Trabzonsporla karsikarsiyayiz. Klubün potansiyeline baktigimizda suan bulundugu durumda olmamasi gerekirdi, fakat bazi sansizliklar, beceriksizlikler yüzünden malesef bugün bu tabloyla karsi karsiyayiz.

Yarinki kongre bu açidan çok önemli;adaylari inceledigimizde projeyle gelen ben tek aday görebiliyorum. güvenilir güvenilmez onun tartismasina girmeyecegim ama ulusal medyada bukadar vaatde bulunan bi insanda geldikten sonra bunlari çigneyemeyecegi kanisindayim.Özellikle stad projesi beniçok heyecanlandiriyor.Nuri albayrak disindaki adaylaringelmesi durumunda ise bi degisiklik olacagini düsünmüyorum, klübün suandaki durumunu görüp transfer katki yapmaz diyen bir baskan adayinin seçilmesi durumunda taraftari ve takimi nasil atesleyecegini çok merak ediyorum. Nuri yada baskasi kim gelirse gelsin trabzona sevdamiz ve destegimiz elbetteki devam edecektir.
                        Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynamaktır. - Johann Cruyff

Yorum

• bizim basarisiz olmamizin tek nedeni bütünlügümüzün olmamayisi.kimse
                          kimseye güvenmiyor.herkes birbirini arg niyetli görüyori.kimse görevini
                          bilmiyor.ne yönetici yöneticilik görevini biliyor ne taraftar
                          taraftarlik görevini biliyor nede basin basin görevini biliyor..bizim
                          yumusak karnimiz bu ve bunuda iyi
                          kullaniyor medya maymunlari..güya ulusal taraftarli basin bizim
                          aleyhimize kullaniyor yabanci basinda türkiye aleyhine kullaniyor..bu
                          böyle oldukca bi metre ilerleyemeyiz!!!

[img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img]

Yorum

• +1
                            bence de herkes sadece kendi görevini yapmaya odaklansa çok daha basarili olurduk.
                            "Trabzonspor bir çember gibi,
                            her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
                            - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

• sevgili barbarian

bu kulup trabzondadir, dolayisiyla da trabzondan yönetilmek zorundadir.. bize istanbuldan destek verenlere tsekkür ederiz ama bu klübün istanbuldan yönetilmesi söz konusu degildir. öylee istanbulda para kazanip buralara lüks mercedeslerle gelip yönetmek degildir klüp yönetmek. yada burada parasiyla ben sizden üstünüm ben baskan olurum degildir. eger ki albayrak ta bütün trabzon birlesseydi bir sey diyemem ama bu olay böyledir. ben tirbünde davulda çaldim her maça da gittim, ankarada yasiyorum 5 tane vipkombinem var. ben o kombineleri 5 kisilik yerde oturmak yada millete pazarlamak için almadim. ben klübe yardim olsun diye aldim ve benim yasim daha 23. nuri albayrak bugune kadar ne yapti da bugun tepeden gelebiliyor???? yillik 2 milyar dolar cirosu olan sirket bugune kadar 1 miyar bile yardimda bulunmamis. trabzonsporun 1 maçini izlemismidir acaba???benim hissettiklerimin yüzde 10 nunu hissediyorsa trabzonspor için ben yarin oyumu ona atarim. ben bunlara inandigim için albayragi istemiyorum, yoksa akp liymis bilmem nereliymis beni ilgilendirmez...
                              PARANIN ESIRI OLMAYALIM

Yorum

• o kadar kazaniyormu bunlar[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim