seni gibisi bidaha gelmiyecek Allah rahmet eylesin
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kazım Koyuncu Kalbimizdesin
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Ordu'lular KAZIM'ı unutmadı! Ya biz...
Arkadaşlar öncelikle yazımı okumadan önce www.kazimkoyuncu.biz adresine bakmanızı öneririm.Anasayfasında Orduspor'u övüp reklamını yaptıktan sonra Trabzonspor için aynen şöyle diyor:Bilindiği gibi koyu bir Trabzonspor taraftarı olan Kazım KOYUNCU'nun posteri Avni AKER Stadyumundan saha ışığını engellediği gerekçesiyle geçen sezon sonu kaldırılmıştı.
Hadi anladık 1 sene içinde 2 defa açtınız o posteri Orduspor'un reklamını da yaptınız ama bu söze ne gerek var,ayrıca bu sitenin sahibi Ordulu ve bu yazıyı okuyanlar bu sitede açılan forum da bu konu tartışılmış ve yok Trabzonspor ne çabuk unuttu diye söylentiler var.
Hangi sanatçı Trabzonspor forması ile konserler çıkıyordu veya Fb,Bjk,Gs böyle bir değeri var mı?Evet yok ama bizim var bu nedenle onu yaşatmamız lazım.
Arkadaşlar bu nedenle benim size bir önerim var,hadi diyelim saha ışıklarını engelliyor peki Galatasaray maçında bir pankart açılmıştı:Trabzon imparatorlukların çökertildiği yerdir aslanım...Önümüzde ki Fenerbahçe maçında aynı yere bir Kazım Koyuncu posteri açsak ne olur?
İşte bir maçlık gereği açtıkları pankart... Bizim ne eksiğimiz var, eksiğimiz yok artımız var çünkü bizim ki daha güzel.(Koyverdun gittin bizi)
TRABZONSPOR'U SEVİYORSAN,KÜFÜR ETME,SEYİRCİSİZ OYNAMAYA MAHKUM ETME TEPKİ GÖSTERECEĞİMİZ KİŞİLERİN YERLERİ BELLİ AMA SAHA YERİ DEĞİL
Yorum
-
Bizde unutmadık arkadaşım. Neden unutulmuş gibi hava yaratmaya çalışıyoruz boşuna. Bende bunu bir türlü anlamıyorum. Kazım Koyuncu başlığı hala üst sayfalarda, her akşam radyomuzdan Kazım Koyuncu şarkıları çalıyoruz, dinliyoruz, anıyoruz. Stada yeri ve zamanında dev poster astık. Herkesçok memnun ve mutlu oldu. Şuan asılı olmayınca unutulmuş mu oluyor. Bence olmuyor.
Çünkü Kazım Koyuncu unutulmaz...“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
-
bende unuttuğumuz düşünmüyorum , her maç öncesi sonrası , gollerde hep uy aha trabzon parçasını çalıyoruz , böyle güzel marş hangi takımda var ? kazımımızın o güzel sesisini her duyduğumda hem üzülüyor hem de seviniyorum...Asla yalnız yürümeyeceksin...
Yorum
-
koyulmalı bencede böyle bi, pankart.O işi en güzel erdoğdulular yapıyorki herkese pankart konusunda adamakıllı bi ders veriyor..hadi sıra bu panklartta..İlk olarak deniz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar öncelikle yazımı okumadan önce www.kazimkoyuncu.biz adresine bakmanızı öneririm.Anasayfasında Orduspor'u övüp reklamını yaptıktan sonra Trabzonspor için aynen şöyle diyor:Bilindiği gibi koyu bir Trabzonspor taraftarı olan Kazım KOYUNCU'nun posteri Avni AKER Stadyumundan saha ışığını engellediği gerekçesiyle geçen sezon sonu kaldırılmıştı.
Hadi anladık 1 sene içinde 2 defa açtınız o posteri Orduspor'un reklamını da yaptınız ama bu söze ne gerek var,ayrıca bu sitenin sahibi Ordulu ve bu yazıyı okuyanlar bu sitede açılan forum da bu konu tartışılmış ve yok Trabzonspor ne çabuk unuttu diye söylentiler var.
Hangi sanatçı Trabzonspor forması ile konserler çıkıyordu veya Fb,Bjk,Gs böyle bir değeri var mı?Evet yok ama bizim var bu nedenle onu yaşatmamız lazım.
Arkadaşlar bu nedenle benim size bir önerim var,hadi diyelim saha ışıklarını engelliyor peki Galatasaray maçında bir pankart açılmıştı:Trabzon imparatorlukların çökertildiği yerdir aslanım...Önümüzde ki Fenerbahçe maçında aynı yere bir Kazım Koyuncu posteri açsak ne olur?
İşte bir maçlık gereği açtıkları pankart... Bizim ne eksiğimiz var, eksiğimiz yok artımız var çünkü bizim ki daha güzel.(Koyverdun gittin bizi)
Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Yorum
-
biz sanki kazım abiyle ilgili pankart açmamışız gibi konuşuyorsunuz...
kaç hafta kaldı kazım abinin posteri...
yine kalır!''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
bence o pankart hiç inmemeliHADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
Yorum
-
bu wallpaper daha 1 gün önce GS maçımızın anısına Multimedia bölümümüze eklendi.
TRABZON da TRABZONSPOR da unutmaz Kazım'ı
O'na sahip çıkmak isteyen herkes baştacıdır, türkülerine inançlarına, temiz yüreğine saygı duyan herkese eyvallah ama reklam için onu kullanıp da bize çamur atan da vicdansızdır..."Trabzonspor bir çember gibi,
her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..." - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF
Yorum
-
Bu konuda gereken yapılmıştır, 'onlar şöyle yaptı ya biz' demesin kimse.. son zamanlarda Kazım Koyuncu kadar kimsenin anıldığını hatırlamıyorum.. eski kulüp başkanı Afacan öldü mesela, 2 günde kalktı gündemden.. Koyuncu konuları hep ilk sayfada,posteri yapıldı ve asıldı v.s..
Yapılacak olan yapılmıştır, fazla söze hacet yok bence..#7 King of Kings
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum