Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kazım Koyuncu Kalbimizdesin

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bizim burda kazim abiyi anma törenimi ne yapilacak bugün tam bilmiyorum ama ben bu aksam bir gideyim bakalim çok kisi katilacakmi!

FATIH SULTAN TEKKE

- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• BU PROGRAM KAÇMAZ...

Yakin Takip / ÖZEL 02.07.2005 /24:30

Sadece Karadeniz degil, bütün Türkiye agladi, Laz usagi Kazim Koyuncu?ya. Gitari ve dogup büyüdügü topraklarin ezgisiyle, üstelik hep farkli bakis açisiyla çikmisti izleyicisinin karsisina. Yöresel ezgileri öyle güzel vurgulamisti ki, evrenselligi yakalayiverdi. Konserlerine binlerce kisi akin etti. O hem müzigi ile, hem de sosyal yönüyle gönüllerdeydi. Ta ki kanser illetine yakalanana kadar. 33 yasinda, arkadaslariyla sevenleriyle direndi. Bu derinis yedi ay sürdü ve Kazim Koyuncu geçen hafta hayatini kaybetti. Belki de ilk kez, çok fazla medyatik olmayan, özel hayati bilinmeyen bir sanatçi, bu kadar büyük bir kitleyle ugurlandi onsuzluga. Istanbul?dan Karadeniz?e bir sevgi seli akti. Dogum yeri olan Hopa?da topraga verildi. Erdogan Aktas son programinda, Karadeniz?in bu unutulmayacak genç evladini Yakin Takip?e aliyor. Kazim Koyuncu?nun müzigini, O?nun hayata bakisini, Karadenizliligini, Çernobil felaketine karsi verdigi direnisi ve kanserle savasini O?nu çok yakindan taniyan isimler canli yayin Yakin Takip?te konusuyor. Volkan Konak, Karadeniz Dernekleri Birligi Baskani Tahsin Usta, Yazar Nihat Genç, Sair Sunay Akin, Trabzonspor Teknik Direktörü Senol Günes, konuk olacagi ErdoganAktas ile Yakin Takip, Cumartesi aksami Star?da?
      Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• Sagol Berat mutlaka izlenecek

Yorum

• 24.30 nasi olmus ilginç

ayrica çok geç saatte baslatiyorlar

Yorum

• Berat sagolasin,ben de bu programdan bahdsediyordum iste...Bugün bir gazetenin tv bültenine baktim orda göremedim bu programi ya...Vardir mutlaka,çünkü reklamini da ben görmüstüm....Seni seviyorum Denizin Çocugu...
            "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• Izliycez iyi ki bu basliga bugün de bakmisim o programi kaçirsam çok üzülürdüm

Yorum

• Izleyecegiz ve tekrar tekrar yikilacagiz....
                Biliyoruz
                Bir yildiz yagmuruna tutulacagiz
                Toprak çökecek
                Basimiz dönecek, arkamizda seni bulacagiz
                \"Hayde\" diyeceksin Ernesto gibi
                Gidelim
                Yildizlarin çok oldugu
                Bir gökyüzü altina ...

Yorum

• Bu aksam 00.30 da Star Tv de Kazim Koyuncu yla ilgili bir anma pogrami yayinlanacaktir.Duyurulur
                  TS üye No:5330

Yorum

• İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi

BU PROGRAM KAÇMAZ...

Yakin Takip / ÖZEL 02.07.2005 /24:30

Sadece Karadeniz degil, bütün Türkiye agladi, Laz usagi Kazim Koyuncu?ya. Gitari ve dogup büyüdügü topraklarin ezgisiyle, üstelik hep farkli bakis açisiyla çikmisti izleyicisinin karsisina. Yöresel ezgileri öyle güzel vurgulamisti ki, evrenselligi yakalayiverdi. Konserlerine binlerce kisi akin etti. O hem müzigi ile, hem de sosyal yönüyle gönüllerdeydi. Ta ki kanser illetine yakalanana kadar. 33 yasinda, arkadaslariyla sevenleriyle direndi. Bu derinis yedi ay sürdü ve Kazim Koyuncu geçen hafta hayatini kaybetti. Belki de ilk kez, çok fazla medyatik olmayan, özel hayati bilinmeyen bir sanatçi, bu kadar büyük bir kitleyle ugurlandi onsuzluga. Istanbul?dan Karadeniz?e bir sevgi seli akti. Dogum yeri olan Hopa?da topraga verildi. Erdogan Aktas son programinda, Karadeniz?in bu unutulmayacak genç evladini Yakin Takip?e aliyor. Kazim Koyuncu?nun müzigini, O?nun hayata bakisini, Karadenizliligini, Çernobil felaketine karsi verdigi direnisi ve kanserle savasini O?nu çok yakindan taniyan isimler canli yayin Yakin Takip?te konusuyor. Volkan Konak, Karadeniz Dernekleri Birligi Baskani Tahsin Usta, Yazar Nihat Genç, Sair Sunay Akin, Trabzonspor Teknik Direktörü Senol Günes, konuk olacagi ErdoganAktas ile Yakin Takip, Cumartesi aksami Star?da?

Yorum

• Haberiniz için tesekkürler arkadaslar. Izleriz ins.
                      hobisi amatör fotoğrafçılık >>
                      .

Yorum

• Açin StarTV'yi
                        keyif adamı ..

Yorum

• Sunay Akin, Senol Günes, Nihat Genç, Volkan Konak... Kaliteleri farkediliyor..Ama Volkan Konak'a özel bir--> [img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• gerçekten hepsine özellikle volkan Konakaaa....KARADENIZLI OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM VOLKAN KONAK BIZI en iyi sekilde anlattiii..her söyledigine katiliyorummmmm....tekrarr KAZIM ABIMIZseni unutmadik unutmayacagizzzzz
                            Alper PEKEN
                            Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

• Tüm karadenizliler adina Volkan KONAK'a tesekkür ediyorum[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

''onlar benim memurum begenmezsem çeker kulagindan indiririm'' Iste Volkan abimizin devlete resti çektigi nokta[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

Abicim seviyoruz seni sonuna kadar yanindayiz

Yorum

• İlk olarak sevgi tarafından gönderildi

''onlar benim memurum begenmezsem çeker kulagindan indiririm'' Iste Volkan abimizin devlete resti çektigi nokta[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

Mükemmel konustu Volkan Abi. Karadenizliyi savunan,onun için mücadele eden Volkan Abi'yi bahsettigi bes ay boyunca yalniz birakmayalim BMN olarak aktif görevler isteyelim.

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
                                \"Oklarin saplanmasindan korunabilmek için, akli olana düsen sey, Türklerin tuttugu yolu tutmaktir. Derdini dinletebilmek ve Türklerin gönlünü almak için onlarin diliyle konusmaktan baska yol yoktur.\"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X