Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kazım Koyuncu Kalbimizdesin

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben nasıl bir iylik yaptım ki,sen benim yüreğimin en ortasına yollandın? Kimi zaman,bütün ışıklar kesilir..Karnlıkta kalırsın,zifiri bir karanlık ve sonsuz br boşluk! Sen nasıl bir yüreksn ki,ellermden tutan,beni ayağa kaldıran hep seenin ellerin oluyor..Ellerin,o güzel gözlerin,masmavi gülüşün...Tnerci çocuklar için "Onlar benim sevgililerim baba" dyen sen,ne yaptım da yüreğime girdin blmiyorum...Bildğim tek şey,sen olmasaydın,görmeseydim gözlerini,o sıcacık gülüşünü,benim için birçok şeyn anlamı olmayacaktı..Bilmeyecektim "insan" olmayı belki,ya da insan sevgsini yüreğinde barındırmanın ne olduğunu...

Gözlerinde bir kez kaybolamadım belki,ellerini br kez olsun tutamadım sımsıkıı...Seninle ilk buluşmamız 25 haziranda oldu,Xopa da...Gökyüzünün bile ağladığı o gün kavuştum sana...

Şimdi bunları nye mi yazıoyurm...Bilmiyorum...Benm de tıpkı senin gibi vaktim olmadı belki şiir yazmaya...Ama,şimdi ble konser görüntülerinde gördüğüm gözlerin kadar anlayan olmadı beni bu şehirde..Sevgi bu muydu? İki dünya arasındaki farkı unutmak...Ve belki sırf kavuşmak için orada olmayı göze almak...Ama biliyorum,burada yapılması gerekenler var...Sevgiyi paylaşmaya aç küçücük gözler var burada..İnsan sevgisi nedir,bunu öğrenecek küçücük yürekler...Onlara seni anlatacağım ben,bıkmadan,yorulmadan...
    Yıldızların çok olduğu bir gökyüzünün altındasın şimdi sen,bütün güzelliğinle..Ölümsüzlüğe ödenen bir bedeldi ölüm senin için...Ve yaşarken ölmek yaşadıklarımdı galiba...
    Zaman erkendi hoşçakal denizin çocuğu demk için..Artık her 12.58 de sen gliyorsun aklıma,yüreğime düşüyor son cemre sen gittin gideli her 25 haziranda...

Seni seviyorum demenin anlamsızlığını anlıyorum seninle ama,yapabileceğim tek şey bu galiba....
    Seni seviyorum denizin çocuğu...
    Bizler yaramazlık yapmaya devam edeceğiz,sen rahat ol...abim...
    En son 61viya tarafından düzenlendi; 26.08.2006, 15:58.
    "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• Ben seni sewduğumiyi bir dinleyin içim acıyor dinlerken...
      En son Özsu tarafından düzenlendi; 26.08.2006, 16:20.
      Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• oda bir

EFSANE

efsaneer unutulunca ölürler.
        __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• allah rahmet etsin.ruhu sad olsun.

Yorum

• sezon açılışı yapmayan bi yönetim var kazım
            kuruluş yıldönemini kutlamayan bi yönetim var kazım
            senin posterini stadyumdan kaldıran bi yönetim var kazım

ama senin gibi şampiyonluğa inanan inadına her sene inanan milyonlarca yürek var kazım
            BANA HER YER TRABZON
            ALPER DALKIRAN

Yorum

• Arkadaşlar bir kampanya yapsakda Kazım abinin posteri tekrar stada asılsa,neden bizimkiler böyle şeylerde çok geri kalıyo anlayamıyorum,yani bizimle hiç bir şey hiç bir zaman özdeşleşmesinmi, o mu isteniyor
              TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak magurali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaşlar bir kampanya yapsakda Kazım abinin posteri tekrar stada asılsa,neden bizimkiler böyle şeylerde çok geri kalıyo anlayamıyorum,yani bizimle hiç bir şey hiç bir zaman özdeşleşmesinmi, o mu isteniyor
                evet.....!

Yorum

• YAZ GELDİ BAHAR GELDİ

AÇTI YEŞİL YAPRAKLAR

BEN SANA DOYAMADIM

DOYSUN KARA TOPRAKLAR.
                  ÜNYE TRABZONSPORLULAR DERNEGI-2003

Yorum

• Bir insanın eline mikrofon bu kadar yakışır..Ve ancak bir insan bu kadar özgür olur sahnede....!

Yorum

• Kazım Koyuncu anısına hazırlanmış bir klip.
                      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

• Kazım KOYUNCU için söylenecek söz bitmez sanırım..O her şeyde birbirine muhalif olan Karadniz halkının anlaştığı tek ortak noktaydı bence..Hele Trabzonspor için düşündükleri bambaşka..Diyor ya Trabzonspor benim için güçlülere karşı güçsüzleri temsil ederdi diye...Onu Trabzonsporlu yapan da bu ruhtu..Kazım posterin staddan kaldırılmış olabilir..Ama seni yüreklerimizden sökmeye kimin gücü yeter?
                        Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de... Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor” KAZIM KOYUNCU...

Yorum

• onun gibi insanlar ender gelir dünyaya onun için değerini bilelim

Yorum

• Kazım abi bambaşkaydı öyle bir geldi girdi aramıza ki sanki bizim ona ihtiyacımız oldunu bilir gibi bize şarkılar söyledi analtmak istediklerini anlattı ve uçup gitti yanımızdan daha fazla kalamazdı bu kötülüğün haksızlığın daha fazla olduğu yerde ötede onu bekleyen güzel şeylerin olduna eminim..Rahat uyusun onu hep sevdiks eviyoruz ve asla unutmayacağız..
                            Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Dün gece seni gördüm rüyamda meleğim...Gitarın elinde o güzel gözlerinle şarkıalrını söylüyordun yine...Hiç böylesine yakın olmamıştım sana..!

Seni çok seviyorum!

Tolepe skani gomançelu!

Yorum

• Seni çok özlüyoruz Kazım KOYUNCU
                                BordoMavi.net'e sevgilerimle...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...