Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kazım Koyuncu Kalbimizdesin

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Evet abi sana katiliyorum ve bu organizasyonun basi sen olmalisin haydi bir khareketlendir ortaligi. Parami toplayacaz ne yapacaz en az iki- üç hafta önceden kararlastiralim.

Formalarida mezar ziyaretinde veririz ailesine.Edited by: ahmetturk
    Yeni bir stad istiyoruz...
    Trabzonspor taraftarina ve takimina yakisan bir stad...Trabzonspor üye no: 13911

Yorum

• İlk olarak mr.fa tarafından gönderildi

Isigi görebiliyor musunuz? [img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img]
      \"Oklarin saplanmasindan korunabilmek için, akli olana düsen sey, Türklerin tuttugu yolu tutmaktir. Derdini dinletebilmek ve Türklerin gönlünü almak için onlarin diliyle konusmaktan baska yol yoktur.\"

Yorum

• Fotografi çekenin ustaligi
        Biliyoruz
        Bir yildiz yagmuruna tutulacagiz
        Toprak çökecek
        Basimiz dönecek, arkamizda seni bulacagiz
        \"Hayde\" diyeceksin Ernesto gibi
        Gidelim
        Yildizlarin çok oldugu
        Bir gökyüzü altina ...

Yorum

• Ayagina saglik Mustafa...

En kisa zamanda hep beraber gideriz insallah...[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• insallah toplu halde gideriz. Ben klavuzluk ederim. Tecrübem var
            Biliyoruz
            Bir yildiz yagmuruna tutulacagiz
            Toprak çökecek
            Basimiz dönecek, arkamizda seni bulacagiz
            \"Hayde\" diyeceksin Ernesto gibi
            Gidelim
            Yildizlarin çok oldugu
            Bir gökyüzü altina ...

Yorum

• Evet iyi olur bir gün gidelim BMN Trabzon olarak..Çok hüzünlü resimler.[img]smileys/smiley19.gif[/img]

Yorum

• Seni özledim demek istemiyorum ama,içinde bulundugum dünyada olmani istiyorum Kazim abicigim...Ahayde,çik saklandigin yerden...Gitarin burda kalmis...Al onu eline,ve yine costur bizi...Seni seviyorum...
                "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• Arkadaslar Kazim abimizi unutmayalim,unutturmayalim...
                  - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• bu sarsintiyi hala atamadim üstümden...

sarkilarini gözü nemli sekilde dinleyip dinleyip aniyorum Kazim'i.....

Çok büyük kaybimiz geç buldum çabuk kaybettim onu....
                    A.Ersoy...Tutkumuz,heyecanimiz,vazgeçilmezimiz.....

Yorum

• ARKADASLAR YOLU TAKSIM'E DÜSEN OLURSA ISTIKLAL CADDESINDE BEYOGLU MÜZIK MARKET VAR..ÖNÜNDE RAHMETLININ RESIMLERI VE HAKKINDA SÖYLESILER VAR.OKUYUP GEÇIN...ISTIKLAL CADDESINDEN ASAGI DOGRU INERKEN SAG TARAFTA....

Yorum

• Kazim Koyuncu anisina 'Hey Gidi Karadeniz'

Karadeniz kültürünü tanitmak amaciyla üç yildan bu yana düzenlenen 'Hey Gidi Karadeniz' konseri, 21 Agustos'ta Harbiye Açikhava'da gerçeklesecek. Gecede Fuat Saka, Sevval Sam, Sunay Akin ve daha birçok sanatçi sahne alacak.

27 Haziran tarihinde gerçeklestirilmesi planlanan, ancak Karadenizli sanatçi Kazim Koyuncu'nun hayatini kaybetmesi nedeniyle ertelenen 'Hey Gidi Karadeniz' konseri, 21 Agustos tarihinde Harbiye Açikhava Tiyatrosu'nda gerçeklesecek. Karadeniz kültürünü tanitmak amaciyla üç yildan bu yana gerçeklesen projenin mimari ve önemli bir sanatçisi olan Koyuncu anisina yapilacak olan konserde Fuat Saka, Sevval Sam, Sunay Akin, Bayar Sahin ve Ibrahim Can sahne alacak.

GELIR ÜÇ KURUMA GIDECEK
                        Sunuculugunu Nihat Sirdar'in yapacagi konsere, Haluk Levent, Mor ve Ötesi, Nazan Öncel, Kardes Türküler, Nejat Yavasogullari, Leman Sam, Yasar Kurt, Hilmi Yarayici, Hülya Polat ve Yirtik Uçurtma gibi pek çok sanatçi ve grup da geceye katilacak. Kazim Koyuncu'nun ailesi ve organizasyonun aldigi ortak karar neticesinde, konserin geliri Türkiye Egitim Gönüllüleri Vakfi, Türkiye Kanserle Savas Vakfi ve Nesin Vakfi'na aktarilacak

günaydin
                        sabah.com.tr
                        Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                        Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Oy Kazim kardesim, oyyy... Simdi senin Gel Avera adli parçani dinliyorum. Ve orada "Sevdugum senun askun, cigerlerumi daglar" diyorsun... Sende öyle dagladin bizi... Yasarken degerini bilmeyenler, televole sanatçilariyla ceplerini doldurmaya çalisan medya patronlarinin allah belasini versin. Yerin dolmadi ve asla dolmayacakta...

Yorum

• Gerçek sanatçi sendin.Sen ve Volkan Konak...O bir yerlerini açarak bir yerlere gelmeye çalisan seden yoksun insanlar degil.Insallah huzurlusundur...Seni asal unutmayacagiz.

Denizde kararti var,bu gelen kayik midur?

Ben özledum yarumi,aglasam ayip midur?
                            <font color=GREEN>DOSTUMUZ OLMAZ,DÜSMANIMIZ YASAMAZ.</font>

Yorum

• Birsey rica etcem ama; bu konuyu durup durup hortlatmasak da tekrar tekrar kahrolmasak olmaz mi?? Insan bu topictekileri okuyunca daha da kötü etkileniyor..[img]smileys/smiley18.gif[/img]
                              Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• Haklisin Beratcm da,bu baslik arkalara dogru ilerledikçe de bir tuhaf oluyorum...Amacim,acilari deprestirmek degil,degilse...
                                "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X