Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kazım Koyuncu Kalbimizdesin

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ...KAZIM KOYUNCU...

Yorum

• ölümünün 3 yılında da yanlız degilsin
      Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. "KAZIM KOYUNCU"
      Ben ONUR demekten yoruldum o kurtarmaktan yorulmadı "ONUR RECEP KIVRAK"

Yorum

• seni unutmayacağız
        Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• Sen hep en başta olmalısın Asi Çocuk. Güzel uyu...
          İnsan sevdiğini bırakmaz... FATİH AKIN

Yorum

• şampiyon olduğumuz zaman yapacaımız ilk iş bmn olarak kazıma gitmek olmalı

Yorum

• Insallah bu sene bu transferlerle sampiyon olacagiz, ve sampiyonlugu kutlarken Kazim Koyuncu'yu kesinlikle unutmayacagiz, onun sarkilari ile onu sevgiyle anarak kutlayacagiz. Mekani Cennet olsun.
              En son Selimag tarafından düzenlendi; 02.07.2008, 03:44.
              There are 10 kinds of people
              Those who understand binary and
              Those who don’t

Yorum

• İlk olarak cuneytunar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                şampiyon olduğumuz zaman yapacaımız ilk iş bmn olarak kazıma gitmek olmalı

Atay Aktuğun bir sözü vardı
                BU KUPA HOPAYA GİDECEK....
                o aklıma geldi hocam uamarım olur ve şampiyonluk kupası hopaya gider
                Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. "KAZIM KOYUNCU"

Yorum

• Bakalım hopa ya mı gidecek müzeye mi
                  Bize Her Yer TRABZON !!!

Yorum

• unutulmayacaksın, kalbimizdesin...

Yorum

• Kazim abinin gelevera deresi sarkisindaki huzunu deistirip Trabzonspor a ozgu bi hale dondurup her macta Kazim abiyle yasamasini cok istrdim

Yorum

• İlk olarak mrt_tpc61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bakalım hopa ya mı gidecek müzeye mi
                        eminim müzeye gidecek :=

ama ya gönüllerde
                        herkez gönlüden geçirdigi yere gönderecek

Yorum

• bu başlığın hep canlı kalması hep üst sıralarda olması çok güzel. Bu kalpler onu hiç unutmayacak....

Yorum

• yüregimiz seninle kazım abi
                            SÜRMENELİ MEHMET...

Yorum

• Eğer Şarkılarla Geçtim Aranızdan belgeselini izlememiş olanlar varsa bir an önce satın alsınlar ve izlesinler.Tam 3,5 saat sürdü ve bir 3,5 saat daha olsa izlerdim o belgeseli.Mükemmel bir çalışma olmuş gerçekten.Buradan bu belgeseli hazırlayan Ümit Kıvanç'a sonsuz teşekkürler gönderiyorum.İlk 3 saati hüzünlü ama bir o kadar da eğlenerek seyrediyorsunuz.Ya son yarım saat.Ben böyle hüzünlü bir şey seyretmedim.Gerçekten ağlamamak elde değil.Seni çok seviyoruz Kazım abi.İnşallah gollerden sonra senin Uy Aha'nla hem seviniriz hem de seni anmış oluruz.
                              Colmandante

Yorum

• Dün HOPA'daydım.Kazım koyncunun okuduğu ilkokuldan tutun mezarının şimdiki haline kadar epey fotoğraf çektim.Müsait olduğum bir an buraya koyarım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X