Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kazım Koyuncu Kalbimizdesin

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yorucu bir günün sonunda Hopadan karadenizime hüzünlü vedam

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Çok çok teşekkür ederim Süleyman Abi.

Hele o okulun olduğu fotoğraf daha bir burktu içimi.
      İlhan, bende senin gibi oldum kardeşim..insan hemen hüzünleniyor

Süleyman abi çok teşekkürler fotoğraflar için, inşallah bende gidecem hopa'ya fırsat bulursam..

Yorum

• Fotoğrafları anladık da fotoğraflarda ki abi kim?

Her fotoğrafta çıkmış maşallah
        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi
          Orası mezarlık arkadaşlar raklam yapma yeri değil

Volkan Konak bu tip fırsatları genelde çok iyi değerlendirir vede öyle olmuş.
          Sağda solda yeterince reklamı yapılıyor zaten bari Kazımın mezarında olmasın.
          Ya Süleyman Abi bu işler gerçekten zor
          Çelenk göndermezsin vay Volkan Konak Kazım ı unutdu derler.
          Gönderirsin Ya bunlar reklam kokan hareket derler....

Ben Volkan Konak ın Kazım konusunda samimi olduğuna inanıyorum....
          bordomavi.net
          Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• fotograflar icin tesekkürler,ellerine saglik,
            ama keske daha kucaklayici olabilsek.volkan konak,fuat saka ve digerleri.biz birbirimize sahip cikmali ve kenetlenmeliyiz.trabzonu ve trabzonsporu herkes cani kadar seviyor.ama celenki kalkip arkaya atmak ve üstelik fotograflamak hangi kinin eseri anlamiyorum.
            biz bu sekilde büyüyemeyiz,bilesiniz.
            Kazim Koyuncu : Sen bizim en derin yaramiz ve en büyük gururumuzsun.
            Ruhun sad olsun !!!
            ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
            "Küçük bir kentin büyük savaşı"
            kalbimdeki Trabzonsporlu, Kazım Koyuncu !

Yorum

• bir öneri de ben gönderiyim

volkan konak kazım koyuncu ölmeden öncede bu kadar onu sevdigini ve onun yanında oldugunu söylese idi ozaman bukadar ona karsı güvensiz olmazdık

bu reklam olayı kazım koyuncu üzerinde okadar cok dönüyorki artık kazımı sevenler kazım koyuncu yu anamıyor nekadar parti nekadar dernek var ise para ları ile bisiler yapıyo yok sanatcı cagırıyo yok celenk gönderiyo ve herseyi bu kadar basit sanıyorlar kazım için yaptıkları gönderdikleri herseyin arkasına veya önüne kocaman isim yazmasalar olmaz zaten abi iyiki celengin yazısını sökmüs ben olsan kaldırır dereye atardım celenk göndermek ile is olmaz geleceksin o topraga elini süreceksin bir türkü söyleyeceksin

Reklama karşı olan bir insan Reklam ile sevilemez.. herkez kazım koyuncu görüsüne onun düsüncelerine saygı duymalı..

bu arada abey seni tanımıyorum ama posterin önünde cekindigin resimde durusun bir direnis gibi sanki bir kaleyi savunuyosun sevgin ve hırsın okadar dısarı vurmuski keske bende orada olsa idim diyorum

herkeze selamlar
              Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. "KAZIM KOYUNCU"
              Ben ONUR demekten yoruldum o kurtarmaktan yorulmadı "ONUR RECEP KIVRAK"

Yorum

• İlk olarak Zugasi Berepe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bir öneri de ben gönderiyim

volkan konak kazım koyuncu ölmeden öncede bu kadar onu sevdigini ve onun yanında oldugunu söylese idi ozaman bukadar ona karsı güvensiz olmazdık

bu reklam olayı kazım koyuncu üzerinde okadar cok dönüyorki artık kazımı sevenler kazım koyuncu yu anamıyor nekadar parti nekadar dernek var ise para ları ile bisiler yapıyo yok sanatcı cagırıyo yok celenk gönderiyo ve herseyi bu kadar basit sanıyorlar kazım için yaptıkları gönderdikleri herseyin arkasına veya önüne kocaman isim yazmasalar olmaz zaten abi iyiki celengin yazısını sökmüs ben olsan kaldırır dereye atardım celenk göndermek ile is olmaz geleceksin o topraga elini süreceksin bir türkü söyleyeceksin

Reklama karşı olan bir insan Reklam ile sevilemez.. herkez kazım koyuncu görüsüne onun düsüncelerine saygı duymalı..

bu arada abey seni tanımıyorum ama posterin önünde cekindigin resimde durusun bir direnis gibi sanki bir kaleyi savunuyosun sevgin ve hırsın okadar dısarı vurmuski keske bende orada olsa idim diyorum

herkeze selamlar
                Arkadaşım kaç kere yan yana konser verdi bu adamlar. Bırak Volkan Konak'ı bir yana sen veya ben, bir insan yaşıyorken sevgimizi çevremize, ailemize ne kadar gösterebiliyoruz, hissettirebiliyoruz?

Eleştirmek için eleştirmiş gibi duruyor yorumların. Bugün Volkan Konak hayatını kaybetmiş, Kazım Koyuncu yaşıyor olsa idi bu yorumlarını çürütecek bir hamle yaptı mı Kazım Koyuncu hayatta iken?İlla bu isimleri birbirne kırdırmak zorunda mısınız?

Volkan Konak'ın Kazım Koyuncu üzerinden reklam yapmaya mı ihtiyacı var? Herkes, herkesin görüşüne ve duruşuna saygı duyacak. Bireysellik oynamayacak hiçbir zaman.Sen bence baştan Volkan Konak'a notunu vermişsin, mezarı başına gelse kaç yazar senin için. Allah bilir ya, bu yorumlarını görüce eminim sen yine de eleştirirdin.

Ek olarak, mezar başında türkü söylenmez, dua edilir...
                En son Kaya tarafından düzenlendi; 20.07.2008, 00:10.
                “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                Malik bin Dinar

Yorum

• kaya arkadasım ben burda elestiri yaparken sakin oluyorum sende ol fazla kisisellesme devam edelim...

simdi demissinki volkan konak ve kazım koyuncu birlikte konser veriyo verir kardesim iş icabı bizlerde mecburi insanlar ile aynı havayı soluyoruz bizim burda tartıstıgımız konu savundugumuz sey ortada kazım öldükden sonra herkezin onun üzerinden rant elde etmesidir ama sen ne yi savunuyosun anlamıs degilim ben bana bir hısım ile yazı yazmıssın derim

ben kazım üzerinden rant elde eden cok gördüm ankarada yasıyorum sayısız kisiler kendileri böyle önemli günlerde kazım yanında gösteren kisiler sayabilirim ve volkan konak da bende diyorum bu sekil insanlar arasında bulunuyo

bu arada karadenizlimisin bilmiyorumda demissin ki mezar basında türkü söylenmez dua edilir
                  kardesim karadenizli insanın ibadeti yeri gelir horondur yeri gelir türkü dür.
                  HORONDA BİR İBADETTİR.
                  Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. "KAZIM KOYUNCU"
                  Ben ONUR demekten yoruldum o kurtarmaktan yorulmadı "ONUR RECEP KIVRAK"

Yorum

kaya arkadasım ben burda elestiri yaparken sakin oluyorum sende ol fazla kisisellesme devam edelim...

simdi demissinki volkan konak ve kazım koyuncu birlikte konser veriyo verir kardesim iş icabı bizlerde mecburi insanlar ile aynı havayı soluyoruz bizim burda tartıstıgımız konu savundugumuz sey ortada kazım öldükden sonra herkezin onun üzerinden rant elde etmesidir ama sen ne yi savunuyosun anlamıs degilim ben bana bir hısım ile yazı yazmıssın derim

ben kazım üzerinden rant elde eden cok gördüm ankarada yasıyorum sayısız kisiler kendileri böyle önemli günlerde kazım yanında gösteren kisiler sayabilirim ve volkan konak da bende diyorum bu sekil insanlar arasında bulunuyo

bu arada karadenizlimisin bilmiyorumda demissin ki mezar basında türkü söylenmez dua edilir
                    kardesim karadenizli insanın ibadeti yeri gelir horondur yeri gelir türkü dür.
                    HORONDA BİR İBADETTİR.
                    Yazdığın bu iletide halen daha Volkan Konak'ın kusurlu bir hareketini söyleyememişsin...
                    İnsanların bu derece kolay günahını almayın.

Son 3 cümlene yorum bile yapmıyorum!..
                    “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                    Malik bin Dinar

Yorum

Karadenizli insanın ibadeti yeri gelir horondur, yeri gelir türküdür.
                      HORON DA BİR İBADETTİR.
                      Bence bu mevzuda biraz araştırma yapın.

Yorum

• Birileri fazlaca karadeniz müziği dinlemiş anlaşılan...

Söz bulamadıkça yazılan uydurukları gerçek zannetmeye başlamışız.
                        "Horonu ibadet sayacak.... " diye bişeler geldi aklıma.
                        Uyduruk abi onlar uyduruk....

Yorum

• Karşıya çifte camlar oy sakızı yere damlar

oy oy oy oy

Sevup alamıyanın oy yuregını buz bağlar...

Bu sarkı gıbısı bır daha gelmedı dunyaya...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Boşu boşuna tartışma konusu yarattığım için özür dilerim.Sadece Volkan Konağın bana samimi gelmediğini anlatmak istemiştim.

Sonuçta her iki sanatcıda Karadenizimiz için bir değer.
                            En son LazAnisT tarafından düzenlendi; 07.08.2008, 19:23.

Yorum

• bakabilsydim senin gibi hayata keşke
                              yansıtabilsydim karadeniz'den gözlerimdeki ışıltıyı
                              senin gibi..
                              denizin çocuğuyduk hepimiz
                              ama çoğumuz kardeşin olduğumuz için torpille..
                              senin dik duruşundu azim veren
                              her bunaldığımda bu yaşamdan..
                              şarkı değildi o dinlediklerim
                              başka birşey,başka...
                              dilin yetersiz kaldığı,sözün anlamını yitirdiği..
                              bir kardeşimizin de dediği gibi
                              basit bir ölüm değildi bu,bir cinayetti
                              hepimizin durdu nabzı,atmıyordu kalbi,
                              ilk kez okuduğumuzda o haberi..
                              abi hani elimizden tutacaktın,
                              hani kalkıp zigana'ya gidecektik,
                              hani şampiyonluk horonu tepecektik,
                              sistemin,düzenin üzerinde?

ama biliyorum,
                              sen de çok istiyordun bunları yapmayı,
                              hiç pes etmedin,şikayet etmedin..
                              hiç kaybetmedin denizden yansıyan tatlı bakışları..
                              artık ne zaman karadeniz'e baksak
                              bir yerlerimiz acıyacak kazım abi...
                              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• kazım koyuncuyu tribünlerde yaşatmalıyız. onun türkülerini tezahüraat şeklinde okumalıyız.
                                posteri ise hiç kalkmamalı
                                İmza...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X