programin sonuna yetisebildim ancak somut sonuçlarin 1-2 ay sonra açiklanacagi söylendi,bekliyoruz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kazım Koyuncu Kalbimizdesin
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
insallah gece tekrar yayinlarlar..
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
[img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img] Ulan hala icim aciyor ya..Abimiz geri donmez degil mi ? Ruyada olsak keske anasini satim.Sonra takim sahaya sampiyonluk macina ciksa maci alsam Kazim Koyuncu Volkan Konak sarkilar soylese biz horonlar tepsek sabaha kadar..
Yorum
-
Kazim abi çok farkli bir insandi hele o Trabzonspor sevgisiyle baskaldiris bir baskaydi,o Istanbul'da ki konserlerine Trabzonspor formasi ile çikardipeki soruyorum hiç düsünmedi mi beni sevmezler diye ama o korkmadi inadina Trabzonsporlu.
Avni Aker'e poster astik ama sadece bu kadar mi,baska bise yapmiyacak miyiz,ben bu isim unutulmasin diye yol tarafi vs. kale arkasina Kazim Koyuncu isminin verilmesini istiyorum,bazilari simdi abartmayalim diyor,su an yazacaklarim röpartajlari vs. okusunlar o zaman bana da hak vereceksiniz.TRABZONSPOR'U SEVİYORSAN,KÜFÜR ETME,SEYİRCİSİZ OYNAMAYA MAHKUM ETME TEPKİ GÖSTERECEĞİMİZ KİŞİLERİN YERLERİ BELLİ AMA SAHA YERİ DEĞİL
Yorum
-
Aslinda röpartaj çok uzun,ama kisaltarak yazdim,eger röpratajin tamamini isteyenler varsa gönderebilirm.
Ve o muhtesem röpartaj...
Söylesi: Aytekin AKAY
"Trabzonspor?u tutmak sadece o yörenin çocugu olmakla açiklanabilecek milliyetçi bir davranis degildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karsi koyan ve herkesi yenen hayali kahramandi. Öyle bir kahramandi ki statükoyu bile devirmisti.?
- Siz Karadenizli ve Laz bir sanatçisiniz ama sizi Urfali da dinliyor, Muglali da...
- Karadenizli disinda çok sayida dinleyici kitlem var ve sik sik onlarla konserlerde bulusuyoruz. Urfali, Diyarbakirli, Mardinli o kadar fazla Trabzonspor taraftari var ki, bu memleketlilikle açiklanabilecek bir olgu degil. Aslina bakarsaniz, yoksullarin, ezilenlerin, "farkli olanlarin? var oldugu ve birbirleriyle dayanisma içinde olacagi duygusunu ifade ediyor. "Insan neden Diyarbakir?dan Trabzonspor?u tutar?? diye bir soru soruldugunda, "Güçlülere karsi direnen ve statükoya hayir diyen anlayis nedeniyle? cevabini buluyorum.
"Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de... Trabzonspor, Türkiye?de sürekli sampiyon olanlar disinda olan her seyi temsil ediyor?
- Trabzonspor, sizin söylediginiz anlamda hala "güçsüz?lerin yaninda bir felsefeye mi sahip; yoksa o da ?güçlüler?in kiyisina çoktan geçti mi?
- Sorunun dügümlendigi yer burasi iste. Kendine has yapisindan dolayi Trabzonspor var oldu. ?imdi modern zamanlarin birtakim iliskilerini yasiyoruz. Trabzonspor, modern zamanlarin kendine dayattigi iliskilere girdigi andan itibaren çöküsü de basladi. Biz, varligimizi anlamlandiran degerlerimizi unutmaya basladikça ne anlama geldigimiz de anlasilmiyor. Eger kendimizi üç büyük kulübün yaninda dördüncü kulüp olarak adlandiracaksak, alinacak sampiyonluklarin da bir anlami olmayacak. Oysa kazanacagimiz sampiyonluklar, tipki eskisi gibi oynanan futbol, kazanma hirsi, digerlerinden farkliligimizi ortaya koyacak. Trabzonspor olarak, o eski degerlerimizin pesinden kosmaliyiz.
Farkli olan Trabzonspor
- Bir yerde, "Hopa da Trabzonspor?u tutmazlar? dediniz. Neden Hopalilar Trabzonspor?u tutmaz?
- Açikçasi Hopa da Lazlar daha çok Fenerbahçe? yi tutar. Benim ailemdeki herkes de Fenerbahçeli?dir. Normal olan benim de Fenerbahçeli olmamdir ancak kafayi biraz kaldirdigimda, biraz farkli oldugumu hissettigim anda farkli olanla bulusabildim. Farkli olan Trabzonspor?du. Mesela kazayla Fenerbahçeli olsaydim hayatimda futbolun bu kadar yeri olmazdi; en fazla arada bir Fenerbahçe maçlarinin özet görüntülerini izlerdim; futbolun bende bir karsiligi olmayabilirdi.
- Sevgili Kazim, ünlü ve popüler bir sanatçisin. Popüler olan insanlarin eski takimlarini birakip popüler takimlari tuttuguna sahit olduk...
- Bazen, "Aaa Trabzonspor?u mu tutuyorsun?? diyenler var; sasiriyorlar yani. Eee, "Ne var diyorum?? ben de...
- Albümünüz 10 bin satarken Trabzonspor?u tutmak normal gibi görülüyor. Çünkü böyle düsünen insanlar, "Trabzonspor, albümü 10 bin satan bilmem kaçinci sinif sanatçilarin takimi? diye düsünüyor...
- Trabzonspor da Kazim Koyuncu da Karadeniz? den yola çikti; ulusal bir müzisyen oldu...
- Karadenizli insanlarla müzik ya da konser noktasinda tam bir tanisma saglamamisken beni Türkiye?nin diger yörelerinden insanlar dinliyordu. Dört Diyarbakir konserim var, Tunceli? ye gittim. Yine bu ay içinde Dogu-Güneydogu turnem var. Trabzonspor da ben de Karadeniz?den yola çiktik ama nereden yola çiktigi kadar nereye ulastigi da çok önemlidir. Biz büyümek zorundayiz ve herkesle bir seyleri paylasmak zorundayiz. Karadenizliler, evrensel degerleri üst noktalarda olan topluluklardir. Gerek Trabzonspor, gerekse bizim gibi sanatçilarin yaptigi is bunu daha iyi gösteriyor.
'Uy aha? tribün ambiansini yansitiyor
- Trabzonspor takimi karsinizda olsa neler söylerdiniz onlara?
- Bir kere her sene sampiyonluga oynayan bir takimin oyuncusu olarak sahaya çikmalarini isterdim ki o seneyi sondan besinci bitirseler bile. Mazimiz bunu hak ediyor.
.
- "Hayde? albümünüzdeki "Uh Aha?yi Trabzonspor tribünleri için yazdim dediniz...
- Evet, tribün ambiansini iyi yansitan bir eser diye düsünüyorum. "Oy Fadime? de öyle... Insanlarin alistiklari seslerden biraz uzaklasmalari gerekiyor. Böyle söyledigim iyi de oldu, sizlerle bulustum. Zaten bu bulusmayi ne zamandir bekliyordum... Iyi ki geldiniz...
- Istanbul bir ask... Nefret edebiliyorsun ama ayrilamiyorsun. Hopa ise benim memleketim ve Hopa?yi çok seviyorum; en son gidip ölecegim yer de orasi... ?u da var; Afyon?a gittigimde de, Berlin?e gittigimde de yabancilik çekmiyorum.
-SON-
Lütfen Kazim abinin bu sözlerini bir daha düsünelim..
TABUTUNDA TRABZONSPOR FORMASI,GITMESEYDIN BE KAZIM ABI...TRABZONSPOR'U SEVİYORSAN,KÜFÜR ETME,SEYİRCİSİZ OYNAMAYA MAHKUM ETME TEPKİ GÖSTERECEĞİMİZ KİŞİLERİN YERLERİ BELLİ AMA SAHA YERİ DEĞİL
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum