Alinti
kazım koyuncu ağır hastadır ve kanserin son evresinde doktorlar tarafından hastaneden çıkmaması kendisine söylenir. Ama kazım abi durur mu, dedi ki ölmeden önce son kez konser vermek istiyorum. Halk kazım koyuncu'nun son kez konser vereceğini duyunca adeta izdiham yarattı. Ve sahneye kazım abi çıktı ama tekerlekli sandalye ile. O gün sahnede aynen şu lafları söyledi, " artvinliyim ailemden herkes fenerbahçeli, beni trabzonspor'a çeken ve bağlayan şey haksızlıklara karşı dik durması ve boyun eğmemesiydi. Trabzonspor sevdamı kelimelerle ifade edemeyecek kadar çok seviyorum, bu yalan dünyadan gideceğim ama üzülmeyin arkadaşlar size trabzonspor gibi büyük bir miras bırakıyorum". Ve bu sözler kazım abinin konserdeki son sözleriydi. Sonrasında büyük bir uğultuyla konser alanından hastaneye geçti. Sonrada vefat etti ve aramızdan ayrıldı. Bizim kazım abiye bir borcumuz var. 2019-2020 kupasını alıp kazım abinin mezarına gideceğiz. Herkes ayağa kalksın. Tüm trabzonspor taraftarı birlik olsun. şampiyonluk ateşini beraber yakacağız.
Yorum