emeğine sağlık Yusuf GÜNEY, tarihimize bir marş daha eklendi ama beğenmedim, akılda kalacak, dillerde dolaşacak bir marş değil ama inşallah bu taraftarın gönlündeki marşı birgün sen besteler söylersin. Trabzonspor taraftarı kolay kolay teslim olmadığı gibi kolay kolayda beğenmez bilirsiniz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Marşları
Daraltma
X
-
Uy Aha'yı herkes söylemiş, üstüne söz yazılsa filan denmiş ama Dalga Dalga Fırtına'dan kimse bahsetmemiş. Bu ikisinden daha güzel olabilecek marş tanımıyorum. Hem bizim kültürümüze hareketli yapımıza uygun bi müzik hem de muhteşem sözler. Daha neyi arıyoruz ki elli tane trabzon marşı mı olsun? 70lerde Şen Ola Trabzon varmış, 2000'lerde de Kazım Koyuncu var işte, bi 30 yıl daha gider biz yaşlanıncaya kadar.yattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
-
birden aklima geldi.
bundan sonra okullada bizim marslardan biri okunsun sabahlari)
İlk olarak Adem YILMAZ tarafından gönderildiŞİKE TÜRKİYEDE 10 HARFLİDİR... http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf
Yorum
-
İlk olarak mawro61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaraftarimiz yok marşı ne yapacağızTengri Biz Menen
-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
-Tabi lan manyakmısın.
Yorum
-
İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVolkan Konak ne kadar iyi bir müzik yaparsa yapsın,bu sözlerle ortaya iyi bir marş çıkacağını zannetmiyorum..
Kazım Koyuncu'nun "Hayde hayde"si varken,marş aramaya da gerek yok bana göre..
Belki esaslı sözlerle ve bize uygun bir müzikle daha iyisi yapılabilir ileride..
"Fırtınasın,İhtilalsin,bir devsin Trabzon
Tek büyük var o da sensin şampiyon Trabzon,
Hayde hayde vur hayde Trabzon
Hayde hayde gol hayde Trabzon.."
Sözleri de kendisi gibi çok güzel
Volkan'ınkini beğenmedim. Tribünde söylenmesi zor ve sözleri karmaşık.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Feluka nin takimimiza yaptigi mars güzel ancak yeniden düzenlenmesi gerekir..
En son Magic61 tarafından düzenlendi; 21.08.2014, 16:37.
Yorum
-
Benim nezlimde top 5 marşlarımız
1 Numara
2. Numara
3. Numara
4. Numara
5. Numara
Yorum
-
sen hayatımda anlam bestesini tüm stadyumun söylediğinde baskı altına alamayacağımız takım yok.ancak birbirimizi yemekten buna fırsat bulamayız ne yazıkki.http://www.youtube.com/watch?v=j54lK3IV1Qk
Biz dar sokaklarında,
Dinmeyen yağmurunda,
Kendimizi bulduk,
Rengine tutulduk,
Aşık olduk biz sana,
Günleri tükettik,
Ömrümüzü verdik,
Bordo Mavi uğruna!
Sen hayatımda anlam,
Sen bu hayatta kavgam,
Sensin sen dünümde,
Sensin bugünüm de,
Sensin yarınım da sen,
Sensin iyi günde,
Sensin kötü günde,
Sensin aklımda hep sen!Fenerbahçeli birinin hakkımızla şampiyon olduk demesi,or..nun alın terimle para kazanıyorum demesi gibidir.
Yorum
-
Marşlar öyle kolay çıkmıyor. Birisi oturup marş yazdığı zaman gerçek sanatçı mı yoksa günümüz sanatçılarından mı anlaşılıyor.
Öyle 1-2 yıl arayla marş da çıkmaz zaten. Marş dediğin bir yazılır, yıllarca dillerden düşmez...
Ayrıca marşların sözleri de çocuk kandırırmış gibi olmaz. Trabzon'u tanıtır, Trabzonspor'u tanıtır aynı zamanda.
Bunun en kolay örneklerinden biri Kâzım Koyuncu.
Bizden biraz uzaklaşacak olursak da mesela milli takım için Athena'nın yazdığı 12 Dev Adam. Yıllardır söylenir, dillerden düşmez.
Şimdi bir tane ucuz şarkıcı çıkmış, piyasaya sürdüğü bir şarkıyı milli takım için uyarlamış. Olmaz! Olmuyor!!
Bknz;
O yüzden her Trabzonsporluyum diyen lütfen bu piste atlamasın. Hem kendini hem de bizleri ucuz ucuz şarkılarla utandırmanın bir anlamı yok.En son B61 tarafından düzenlendi; 04.09.2014, 11:52.And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
Taraftarın hep bir ağızdan söyleyeceği, coşkulu, etkileyici bir marşımız yok.
Şampiyon olduk diyelim TV kanallarının bir hikaye veya goller eşliğinde yayınlayacağı şarkı yok.
Karadeniz ezgileriyle değil de popüler ezgilerle yorumlanacak bir şarkı yapılmalı.
Rakiplerimize baktığımızda marş konusunda sıkıntıları yok.
fb 100. yıl marşı, yaşa fb, gs cimbomgs, bjk hadi hisset gibi repertuarlara sahip.
Aslında şunu biri tercüme etse de stadda söylesek fena olmazdı
Sevilla marşı
Yorum
-
Trabzonspor Marşları
İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaraftarın hep bir ağızdan söyleyeceği, coşkulu, etkileyici bir marşımız yok.
Şampiyon olduk diyelim TV kanallarının bir hikaye veya goller eşliğinde yayınlayacağı şarkı yok.
Karadeniz ezgileriyle değil de popüler ezgilerle yorumlanacak bir şarkı yapılmalı.
Rakiplerimize baktığımızda marş konusunda sıkıntıları yok.
fb 100. yıl marşı, yaşa fb, gs cimbomgs, bjk hadi hisset gibi repertuarlara sahip.
Aslında şunu biri tercüme etse de stadda söylesek fena olmazdı
Sevilla marşı
https://www.youtube.com/watch?v=BPQq5atRv6Q
Tam aksine en orijinal en güzel melodileri olan yöresel ezgileri taşıyan marşlar bizde.Biz dar sokaklarında marşı zaten yeter.FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
Yorum