Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Marşları

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor Marşları

Diğer marşlarda bu başlığa eklenebilir.

Volkan Konak’ın Trabzonspor için yaptığı marşın sözleri;
    Söz : Yaşar Miraç

Hedefimiz zafer gol, Trabzon şampiyon ol
    Haydi Trabzonspor şahlan, göster bize gol
    Coşkun Karadenizli centilmen sporcular
    Şimşek şutlarınızla dalgalansın şu ağlar

Kaleler fethetmeyi Fatih öğretti size
    Bordo-Mavi renginiz zafer getirsin bize
    Zaferinizi duyup şahlandı Karadeniz
    Söyleyin be aslanlar yine kimi yendiniz?

Karşınıza çıkanın tutuyor titremesi
    Sahalarda çınlıyor Trabzonspor sesi
    Bu çınlayan şanlı ses Trabzon’dan geliyor
    Şahlanan Trabzonspor zafer seni bekliyor.
    Trabzonspor √
    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
    İki Renk ve Asalet √
    BordoMavi.Net √

Volkanın deesine göre herhalde Kupa maçından sonra arka fonda çalınacakmış bence güzel bir çalışma olmuş hatta üzerinde biraz daha oynama yapacakmış
    En Uzak Mesafe, Ne Afrika, Ne Çin, Ne Hindistan, Ne de Yıldızlar Geceleri Işıldayan
    En Uzak Mesafe İki Kafa Arasındaki Mesafedir Birbirini Anlamayan ..........

Yorum

Sözlerini beğenmedim.."göster bize gol" ne demek..
      Herkese Merhaba

Yorum

Volkan Konak'ın daha önce Trabzonspor için yaptığı bir marş vardı..

Coştu Karadeniz ,filan diye başlayan..

Rezil ötesiydi..

Kimse fazla dinlemeden ,piyasada kaybolsa diye düşünmüştüm..

Bunun sözleri de berbat..

Zorlama yazılmış gibi..

Tenten,

Ayten,

Anten,...

İlk okul çocuklarının yazdığı, 29 ekim şiirlerine benziyor..

Yorum

Bizim en büyük eksiklerimizden birisi de bu. Koskoca Trabzonspor, ağızlara ezber olacak bir marş sahibi değil. Kendi insanımız da bunu icraa edecek bir insan yoksa, ücreti karşılığında bu iş de başarıları olan bir sanaatkara yaptırılabilir. Bu bizi küçük düşürmez ki. Allarımız pullarımız da dökülmez. Duyanın aklına kazınacak, söylemeye başlayınca çoşacağımız bir marşımız olsun...Volkan Konak mı yapar, KIraç mı, Athena mı. Kim olduğu beni çok da gocundurmaz, yeter ki olsun.

Yorum

Dillere destan marşlar. Sürekli yapılan marşları aşağılamakla olur zaten. Zeka katsayısı buna işaret eder.
            Trabzonspor √
            Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
            İki Renk ve Asalet √
            BordoMavi.Net √

Yorum

İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bizim en büyük eksiklerimizden birisi de bu. Koskoca Trabzonspor, ağızlara ezber olacak bir marş sahibi değil. Kendi insanımız da bunu icraa edecek bir insan yoksa, ücreti karşılığında bu iş de başarıları olan bir sanaatkara yaptırılabilir. Bu bizi küçük düşürmez ki. Allarımız pullarımız da dökülmez. Duyanın aklına kazınacak, söylemeye başlayınca çoşacağımız bir marşımız olsun...Volkan Konak mı yapar, KIraç mı, Athena mı. Kim olduğu beni çok da gocundurmaz, yeter ki olsun.
              Marş işi,

Şarkıyla farklı biraz..

Mesela Kıraç,çok güzel "dizi müzikleri " yapıyor..

Ama siparişle ortaya ,çoğunluğun tutabileceği,

Söylemese bile mırıldanabileceği bir şey çıkacağına inanmıyorum..

Doğaçlama olması lazım..

Rafet El Roman 15 senedir marş yapıyor,

Bitiremedi hala..

Yorum

hiç ama hiç olmamış.ne alaka kel alaka ne aslanı öss soru kitapçığı gibi......
                İhtilalsin efsanesin bir devsin Trabzon
                Tek büyük var o da sensin sampiyon Trabzon
                Hayde hayde vur hayde Trabzon

Yorum

Sözleri şiir gibi okuyunca manasız gibi geliyor. Melodisiyle dinleyip öyle yorumlamak daha sağlıklı olabilir diye düşünüyorum.
                  Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                  iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                  “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                  Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

Televizyonda ve konserlerinde sürekli kullandığı o süslü kelimelerden hiçbirini kullanmamış.

Yorum

Kaleler fethetmeyi Fatih öğretti size
                      Bordo-Mavi renginiz zafer getirsin bize
                      Zaferinizi duyup şahlandı Karadeniz
                      Söyleyin be aslanlar yine kimi yendiniz?
                      ??????????????
                      Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

Sözleri saçma olmuş herhangi bir mana bulamadım.Daha anlamlı bir marş olmalıydı..
                        #LiverpooL#
                        -GünahLarın Takımı Şikebahçe-

Yorum

benim anlamadığım forumda Trabzonsporumuz için marşla ilgili bir başlık açılmıştı
                          orda kimseden ses seda felan çıkmamıştı yanlış hatırlamıyorsam.
                          adam ufak bir çalışma yapmış ve beğenilmiyor ve dalga geçiliyormuş gibi
                          kelimeler kullanılıyor.Bu marş bitmiş hali olmamakla birlikte üzerinde çalışma yapılacağıda bildirilmiş
                          ve kupa maçlarının finaline yetiştirilmeye çalışılacağı duyurulmuş.
                          En Uzak Mesafe, Ne Afrika, Ne Çin, Ne Hindistan, Ne de Yıldızlar Geceleri Işıldayan

Yorum

İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sözleri şiir gibi okuyunca manasız gibi geliyor. Melodisiyle dinleyip öyle yorumlamak daha sağlıklı olabilir diye düşünüyorum.
                            Tamamen katılıyorum sana İlhan .....

Yorum

Gökhan abiye katılıyorum.

Bunu Volkan Konak'ı ya da bu marşı savunmak için demiyorum. Marş yazmak ya da sözleri tutturmak eleştirmek kadar kolaysa, bir marş yazsın herkes. En kötü ihtimal bir kaç tane melodiye uydurup bir marş çıkarırız belki ortaya.

Şahsen, Modern Talking'in No face no name no number melodisinden bir marş çıkacağını düşünüp defalarca uğraştım bir şeyler ortaya çıkarmak için. Ama yarıda takılı kaldım hep. Çok gaz bir parça ve biraz uğraşılsa ondan marş çıkar. Tabii uğraşılsa...
                              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

Çalışıyor...
                              X