Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Marşları

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

bu ne yaaa yapılan bişe saygıyı ne zaman gostercez kendi insanımızın yaptıklarıyla ne zaman ovuncez, bu kafa yapısıyla hiç bi yere varamayız....

marsla ilgili dinlemeden nasıl karar verebiliyosunuz boyle ayrıca sunu da soylemden gecemiycem marsın son hali böyle olmayacak....
    Eski kullanıcı adı: olikos61
    Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
    Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

ben oturayımda bir marş yazayım diye marş yazılmazz...

Yorum

bir melodili dinleyelim hemen ön yargılı olmanın ne luzumu var

Yorum

abi volkan konak onu yazdıysa ben zorlasam daha ıyısını yazarım diye dusunuyorum

Вы попали по адресу!

Yorum

Sözler basit olmuş. Ama melodiyi duymadan eleştirmek yanlış diye düşünüyorum.
            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

volkan konak doğaçlama içten şeyler söyleyecek ki güzel olsun...mesela adama trabzonspor diyeceksin başlayacak anlatmaya onları alıp marş yapacaksın...ne diyor söyleşide bizim oralılar futbolu horon gibi başka oynar...trabzonspor bizim nüfus kağıdımızdır...

galiba marşın sözlerini volkan konak yazmamış ama kendisinin kötü bi işe imza atmayacağından eminim...
              Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
              Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

İlk olarak Volkan KONAK tarafından gönderildi
                Yaşar Miraç’ın yıllar önce yazdığı eserin müzik altyapısı üzerinde çalıştıklarını anlatan Konak, “Belki birkaç sözde oynama yapabiliriz. Bunun için Yaşar Miraç ile görüşmelerimiz olacak. 15 Mayıs’taki kupa finaline kadar yetiştirmeyi düşünüyorum, umarım kupayı takım kaldırdığında arka fonda o çalar” diyerek takıma çok kıymetli bir mesaj yolladı.
                Arkadaşlar ilk önce bi yanlışı düzeltelim... Bu sözleri Volkan KONAK değil Yaşar MİRAÇ yazmış. Volkan KONAK müziğini yapacak. Yukarıdaki yazı Volkan KONAK'ın ligtv.com daki röportajından alınmıştır...
                19*20

Yorum

bu sıralar rap çiler baya gündem de ...ceza sanırım trabzonspor lu...onunla irtibata geçilip ağızda dolaşabilecek bir şeyler çıkabilir ortaya...
                  Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

Şiir fena gözükmüyor ama düzenleme yapılması şart.Aslanlar yerine Fırtına veya Uşaklar olabilir.Hatta onuda pek istemesem de kaplanlar daha uygun olur.Fatihten kasıt herhalde Fatih Sultan Mehmet galiba.
                    BORDO MAVİ Asil rengiyle, KaraDeniz Fırtınası,Gerçek Efsane Başkaldırışın Destanı,İhtilal =TRABZONSPOR

Yorum

Aslanlar denmesine kesinlikle karşıyım.
                      Yaşamak Direnmektir!

Yorum

sözler sanki volkan abi mackada akşam yemeğinde yazmış gibi geldi bana ,üzerinde çok düşünülmeli ve bizim için ebedi olmalı,artık hep bir ağızdan söyleyecegimiz bişeyler olmalı,
                        @zafercalikoglu
                        @trabzonspor

Yorum

Marsimiz bu sekilde olacaksa yetiskinler icinde baska bir mars geregi kacinilmaz olmus!!!

Yorum

Sözlerini bende begenmedim ama dinledikten sonra daha iyi bir degerlendirme yapariz.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

İlk olarak devilkid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu sıralar rap çiler baya gündem de ...ceza sanırım trabzonspor lu...onunla irtibata geçilip ağızda dolaşabilecek bir şeyler çıkabilir ortaya...
                              Fenerli diye biliyorum..

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

Marş rap,pop,arabesk..vs olmaz marşın bir formu var bir tekniği bir dizilişi ritmi vardır. Marş denilen şey yürürken ritmine ayak uydurulabilecek bir müzik.Genelde keskin sözleri olur ve o topluluğun özelliklerini yansıtır dinleyen insanlarda heycan ,yürüme hissi el çırpma ve eşlik hissi uyandırmalıdır ne yazıkki gerçekten marş olan bir marşımız hiç olmadı.
                                Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...

Yorum

Çalışıyor...
                                X