Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Marşları

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

"Kaleler fethetmeyi Fatih öğretti size" dışında bir tane daha damar söz bulmaya çalıştım olmadı.
    Kimse kusura bakmasın ama sözler buysa boşuna bekliyoruz 1 senedir. Trabzonsporu temsil eden, geçmişini, tarihi, ruhunu temsil eden mesela hiç bir söylem yok. Ama yine de Volkan'ın bu sözlerin üstesinden gelip güzel bir marş yapabileceğini düşünüyorum. Beklediğim ya da heyecanlandığım gibi olmasa da. Yaşar Miraç çok daha iyisini yazar, en güzelini yazabilir. Sanki aceleye getirmiş gibi ya da uzun zamandır maça gitmemiş, uzak kalmış Trabzonspordan

Yorum

Volkan abimiz beni bağışlasın ama bu sözlerden öyle şaheser bir marş çıkmaz gibi geliyor bana ama yine de merakla bekliyoruz....
      2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

Efsanemdir

Fuat Saka ve Kazım Abi'nin marşları da 10 numara.

Birde sorum olacaktı sanırım Resul Dindar(Karmate solisti)'ın söylediği bir marş çalındı Liverpool maçında hareketli ve kulağa hoş gelen bir tınısı vardı.Marşın tam adını bilen var mı ?
        En son İlker Akçay tarafından düzenlendi; 30.08.2010, 13:32.

Yorum

Haydeeee haydeeee gol haydeeee Traaaaabzon.
          İhtiiilalsiiin Efsaaaneesiiin bir devsiiiin Traaaaabzon.
          En büüyüük buuuraaadaaa sensiin Traaabzon Traaaabzon.
          Haydeeee haydeeee vur haydeeee Traaaaabzon.

Sözleri statta söylenebilir olmalı. Bakın bunu 20000 kişi birden söyleyemez mi?
          Dalga Geçmek Serbest! onurumuzdur!! açılana bek önünde bekliyoruz! şikecilerle her yerde dalgamızı geçeriz!!1!bir!
          sevincimizi çaldığınız günden beri, acınız sevincimizdir.

Yorum

laralaylaylaralaylay fatih tek ke
            laralaylaylaralaylay fatih tek ke
            diye bağırılıyorduk yaaa
            şimdi merak ettim biz nasıl bağıracağız
            çarşı nasıl bağıracak
            BMN KOCAELİ

Yorum

bu başlığın içini doldurmak lazım diye düşünerek biraz ısıtmak istedim.. madem 7 geliyor marşları daha sık tekrarlamak gerek.. hatta kafalara kazımak gerek..
              üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

iğrenç ötesi bir marş olacak bence..
                2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

artık zamanı geldi çok iyi bir marşa ihtiyacımız var ama çok iyi herkes bilecek ve söyleyecek netlikte ve bizi anlatan bir marş
                  Bordomavi.net - Orhangazi

Yorum

bi arkadaş trabzonspor-galatasaray başlığına ebru gündeşin şarkısına (biraz kızıl biraz mavi)marş yazmıştı. şimdi baktım kaldırılmış başlık o arkadaş bi daha yazarsa değerlendirelim bence güzel. aklımda kaldığı kadarıyla aşağıya yazıdım.

biraz bordo biraz mavi...
                    trabzonun asi rengi...
                    KARADENİZ TAŞACAK TOPRAK BORDO KOKACAK YAĞMUR MAVİ YAĞACAK...

Yorum

Sait Uçar-Trabzonspor şarkısını bi dinleyin bi daha vazgeçemeyeceksiniz
                      Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                      Olmak ister isen bu yolda mahir,
                      Harabat ehlini hor görme şakir,
                      Defineye malik viraneler var.

Yorum

İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sait Uçar-Trabzonspor şarkısını bi dinleyin bi daha vazgeçemeyeceksiniz
                        cenker üstün söylüyor bu sene şanbiyonsun
                        Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

Forza Sait uçar diyorum...

yok stadda hep beraber söyleyeceğimiz marş diyorsanız..

Kasımpaşa maçında öğrendiğim..

Biz Dar Sokaklarında
                          Dinmeyen yağmurunda
                          kendimizi bulduk
                          rengine tutulduk
                          aşık olduk biz sana

günleri tükettik
                          ömrümüzü verdik
                          bordo mavi uğruna

bence bu marşda fena deyil

Yorum

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

anasayfada marşlarımız varmış..
                            Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                            Olmak ister isen bu yolda mahir,
                            Harabat ehlini hor görme şakir,
                            Defineye malik viraneler var.

Yorum

Kazim koyuncunun Çok gÜzel parÇalari var bu konuda sonuÇta marŞ sadece mÜzİk deĞİl stadda sÖylenmelİ ezber edİlmelİ
                              ÇKUŞİ üaûa dixa TRAPUZANİ ORE.

Yorum

Arkadaşlar, sadece Trabzonumuza özel bir marş olması elbetteki çok güzel olurdu. Ama belliki herkesin beğenip seveceği bir marş o kadar kolay çıkmayacak. Mevcut marşlardan devşirme yapmalız bence. Örneğin hepimizin askerden bildiği bir asker marşı vardı. Beşiktaşlılar bunu çevirdi ve bayağı da söyledilr. Benim de bu konu ile ilgili bir önerim var; Akdeniz marşı. ( karadeniz olsaydı daha iyi olurdu ama ) Bence ritimleri çok iyi ve insanı coşturan bir marş. Bu bestenin üzerine eminim çok güzel söz yazabiliriz. Marşı bilmeyenler için için bir link vereyim;

Şimdi 2-3 dk uğraşarak şöyle sözler geldi aklıma; Yukarıdaki besteyi dilerken aşağıdaki sözleri ekleyebilirsiniz üzerine,

Anlı, şanlı tarihi
                                Türkiyemin gururu
                                Önünde duramıyor,
                                Ne kedisi ne kuşu

Bordo mavi renkleri
                                Kalbimizdedir yeri
                                Vazgeçiremezsiniz
                                Ölümüne TRABZON.

Dedim ya bu sözleri çok kısa süre içinde salladım. Eminimki içimizden bu besteye çok daha güzel söz önerileri çıkacaktır. Fikirlerinizi paylaşır mısınız?

Bu arada bu marşı daha önce bir traftar gurubu kullandıysa kusura bakmayın, ben hatırlayamadım.

Yorum

Çalışıyor...
                                X