Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Marşları

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak vahapbesir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    selamve sevgiler rektaşlarım. benim sözünü ve müziğini yaptığım bir marşım var. Trabzonspor ile görüşmek istiyorum ama yetkili biriyle henüz görüşemedim. Beğenilerinize sunuyorum. Link aşağıdadır. Yorumlarınız benim için çok önemli

http://www.facebook.com/vahapbesir?v...=1643738811556
    volkan konak^'dan güzel olmuş bence
    ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
    Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

teşekkürler arkadaşım değerli yorumun için

Yorum

Turan Şahinin seslendirdiği marş benim de en sevdiğim marş.bir de Kazım Koyuncu ' nun besteleri bizim tezahüratların kaynağı olmalı .Trabzon gol gol diye tezahürat yapacağımıza biraz da "hayde hayde gol hayde Trabzon " diye tezahürat yapsak daha iyi olurdu.en azından bunu ilk kez söyleyen taraftar grubu olurduk.

Yorum

Ezginin günlüğü - Aşk bitti şarkısındanda çok güzel tribün marşı olur aslında...Edebiyatı , söz yaratıcılığı iyi olan biri uyarlasa onu tribünde müthiş bir beste olur bence...
          '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

Şu statta son bir kaç maçtır modernlik adına yapılan müzikler iğrenç ...
            Eskiden KAZIM USTA lar fln çalardı .. şimdi !
            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

Buda gayet güzel bir beste bence...Ankaragücü maçındada 6-7 dk boyunca söyledi taraftarlarımız...
              '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

Internette rastladim buna. Benim hosuma gitti Kazim Koyuncu tadinda bisey oldu.

En son ibrahim tarafından düzenlendi; 25.01.2011, 22:48. Sebep: link
                Milli Takımım TRABZONSPOR
                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

cezanın bize yazzdığı rep şarkı diyorlar ama bilmiyorum http://www.vindir.org/ceza-trabzonspor-marsi-77985.html

Sözlerde oynama yapılırsa daha süper olur çok beğendim

En son Emirhan Yazıcı tarafından düzenlendi; 25.01.2011, 23:14.
                  Twitter : @EY61_
                  Youtube : EY61

Yorum

İlk olarak Trabcelona tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    cezanın bize yazzdığı rep şarkı diyorlar ama bilmiyorum http://www.vindir.org/ceza-trabzonspor-marsi-77985.html

Sözlerde oynama yapılırsa daha süper olur çok beğendim

http://www.youtube.com/watch?v=56l-m...eature=related
                    Bu Ceza Değil Ayrıca Ceza BJK li Yaw Kendi Azından Bizzat Dudyum : )

Şarkının Başında Yazıyor TODORON
                    ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                    Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak vahapbesir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      selamve sevgiler rektaşlarım. benim sözünü ve müziğini yaptığım bir marşım var. Trabzonspor ile görüşmek istiyorum ama yetkili biriyle henüz görüşemedim. Beğenilerinize sunuyorum. Link aşağıdadır. Yorumlarınız benim için çok önemli

http://www.facebook.com/vahapbesir?v=app_2392950137#!/video/video.php?v=1643738811556
                      Hocam çok güzel olmuş ağzına sağlık.

İnşallah gerekli yerlere iletilir bu marş.

Yorum

• teşekkür ederim değerli yorumun için arkadaşım. şu an cd trabzonspor kulübünde. yönetimden yetkili birinin dinlemesini bekliyoruz bakalım. Ben gerçekten çok ümitliyim. Yeterki biraz destek versinler bu marşı bomba gibi yaparım. Canlı enstrümanlarla kaliteli bir stüdyoda harika olur

Yorum

• Fifa 11 oynuyorum PS3'de...ve kendim ekledigim ce$itli mar$lari yama yaptim...En cok ho$uma giden.." Tarifi zor bir a$k bu, cok seviyoruz biz Trabzonu" tezerhüratiydi...Sanirsam Gurbetci Gencler'den...
                          Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Moğollar Keşişleme....

Üzerine bir kaç anlamlı sözle müthiş bir MARŞA dönüşebilir...

Tabi bu melodiye söz yazmak, marşlaştırmak her baba yiğidin harcı değildir

Yorum

• Faith Conqueror Trabzonspor 2011 marşı..
                              En son _SaMeT_ tarafından düzenlendi; 05.02.2011, 14:29. Sebep: ...
                              SAATLERİN ULAŞAMADIĞI
                              ...'61.DAKİKA'DAYIM...

Yorum

• 41. yıl marşının remixini telefonun melodisi yaptım çok güzel oldu valla

Yorum

Çalışıyor...
                                X