Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Marşları

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor Marşları

Sen hayatimda anlam gercekten hep bir agizdan söylendiginde cok sahane olur, kimsede yok böyle beste ama biz yine herzamanki gibi kullanmasini bilmiyoruz.
    keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• biz burda besteleylim
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• AW: Trabzonspor Marşları

Şu kemençeyle ne marşlar yapılır aslında. Aşağıdaki videodaki ritimide çaktınmı tamamdır.

Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• fener maçında bu çalsın.............

Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak fatih_1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            sen hayatımda anlam bestesini tüm stadyumun söylediğinde baskı altına alamayacağımız takım yok.ancak birbirimizi yemekten buna fırsat bulamayız ne yazıkki.http://www.youtube.com/watch?v=j54lK3IV1Qk

Biz dar sokaklarında,
            Dinmeyen yağmurunda,
            Kendimizi bulduk,
            Rengine tutulduk,
            Aşık olduk biz sana,
            Günleri tükettik,
            Ömrümüzü verdik,
            Bordo Mavi uğruna!

Sen hayatımda anlam,
            Sen bu hayatta kavgam,
            Sensin sen dünümde,
            Sensin bugünüm de,
            Sensin yarınım da sen,
            Sensin iyi günde,
            Sensin kötü günde,
            Sensin aklımda hep sen!
            en güzeli bu ve çok anlamlı
            diğerleri çok basit

ancak coşkulu ve metal müziklerin verdiği güçlü vurguyu verecek bir marşımız daha olmalı. fenerin son marşı çok iyi mesela
            kıraç mıdır nedir onun yaptığı
            ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şu kemençeyle ne marşlar yapılır aslında. Aşağıdaki videodaki ritimide çaktınmı tamamdır.

bundan marş olmaz. düğünde oynamaya gitmiyoruz. gaz veren coşturan rakibi ürküten bişey olmalı
              ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• AW: Trabzonspor Marşları

İlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bundan marş olmaz. düğünde oynamaya gitmiyoruz. gaz veren coşturan rakibi ürküten bişey olmalı
                Kemençeden bahsettim, analatamadım tam. Bam gümü kastetmedim, kaydeyi demek istedim.

Gesendet.
                Milli Takımım TRABZONSPOR
                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• aek nın şu bestesine bayılıyorum.. uyarlansa süper olur bence.. hem söylerkende yormayacaktır hemde katılımın artacağı bir tarzı var.. hele videonun sonları çok eğlenceli..
                  üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

• Uy Aha,Dalga Dalga Fırtına bir de Gece Yolcularının yaptığı 41.yıl marşı harici iyi marşımız yok.
                    Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Marşlar öyle kolay çıkmıyor. Birisi oturup marş yazdığı zaman gerçek sanatçı mı yoksa günümüz sanatçılarından mı anlaşılıyor.

Öyle 1-2 yıl arayla marş da çıkmaz zaten. Marş dediğin bir yazılır, yıllarca dillerden düşmez...

Ayrıca marşların sözleri de çocuk kandırırmış gibi olmaz. Trabzon'u tanıtır, Trabzonspor'u tanıtır aynı zamanda.

Bunun en kolay örneklerinden biri Kâzım Koyuncu.

Bizden biraz uzaklaşacak olursak da mesela milli takım için Athena'nın yazdığı 12 Dev Adam. Yıllardır söylenir, dillerden düşmez.

Şimdi bir tane ucuz şarkıcı çıkmış, piyasaya sürdüğü bir şarkıyı milli takım için uyarlamış. Olmaz! Olmuyor!!

Bknz;

O yüzden her Trabzonsporluyum diyen lütfen bu piste atlamasın. Hem kendini hem de bizleri ucuz ucuz şarkılarla utandırmanın bir anlamı yok.
                      ben bu şarkıyı çok seviyorum, teşekkürler berke
                      buldum sonunda
                      --

bana göre en güzeli bu
                      En son Murathan tarafından düzenlendi; 06.09.2014, 14:11.

Yorum

• SenHayatımda anlam kadar güzel bir parçası olan kaç kulüp var ?? hem vira grubu bunu kendi imkanlarıyla yapmış. başlarken kulaklarımızın işittiği o electro gitar sesi ne kadarda insanı cezbediyor öyle değilmi ??? yerli bir çok gurup var. kaliteli sert/rock müziği yapan örnk: duman, manga, kurban, kargo, vsvs belirli bir ücretle Sen hayatımda anlam parçası mükemmel bir şekilde coverlanabilir. bazı sözlerde ufak değişikliklerle daha profesyonel bir hala getirilebilir. (belli yerlerde tulum ile birazda özgün bişeyler çıkabilir,tulum electro gitar ve bateriye mükemmel uyum sağlıyor) ve sonunda mükemmel marşımız olur. peşine anlaştığımız gurupla Trabzonda bir konser veririz ve konserde o gurup marşımızıda söyler nasıl fikir sizce ?????
                        Miguel Veloso - Angel Lafita

Yorum

• İlk olarak EgeKum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          SenHayatımda anlam kadar güzel bir parçası olan kaç kulüp var ?? hem vira grubu bunu kendi imkanlarıyla yapmış. başlarken kulaklarımızın işittiği o electro gitar sesi ne kadarda insanı cezbediyor öyle değilmi ??? yerli bir çok gurup var. kaliteli sert/rock müziği yapan örnk: duman, manga, kurban, kargo, vsvs belirli bir ücretle Sen hayatımda anlam parçası mükemmel bir şekilde coverlanabilir. bazı sözlerde ufak değişikliklerle daha profesyonel bir hala getirilebilir. (belli yerlerde tulum ile birazda özgün bişeyler çıkabilir,tulum electro gitar ve bateriye mükemmel uyum sağlıyor) ve sonunda mükemmel marşımız olur. peşine anlaştığımız gurupla Trabzonda bir konser veririz ve konserde o gurup marşımızıda söyler nasıl fikir sizce ?????
                          tabiki süper fikir kardeşim fikrin kötüsü olmaz. çok da güzel bir düşünce.
                          ama Trabzonspor Tv nin olaması, Ts Club larda 3. sınıf t shortlerin bulunması, zevksiz kalitesiz ürünleri almak zorunda olmamız, her sezon formamızda bordonun ve mavinin farklı tonlarında renklerle aynı formayı giymemiz, spor haberlerinde yer almamamız cart. curt.
                          ne diyim kulüp-takım olarak globalleşememek, küreselleşememek endüsrileşememek hepsinin cevabı. hepsinin nedeni aynı. hepsi aslında çok basit şeyler ama olmuyo malesef.
                          devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• yusuf güney güzel bir sarki yaptı statta hiç çalınmadı bile .abuk subuk şarkılar çalıyorlar

Yorum

• İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yusuf güney güzel bir sarki yaptı statta hiç çalınmadı bile .abuk subuk şarkılar çalıyorlar
                              nesi güzel
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

Çalışıyor...
                                X