Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Marşları

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çok kötü...

Olmuyor yahu, olmuyor.
    En son B61 tarafından düzenlendi; 30.10.2013, 19:52.
    And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• trabzonspor taraftarı hep birlikte bir şey beğense şaşardım zaten.

sesi fazla kibar kalmış ama formatı çok özgün ve modern olmuş. daha ağır bir ses tonu ile güzelliği daha çok ortaya çıkacaktır.

emeğine yüreğine sağlık...

Yorum

• Aklım sensin Trabzon, fikrim sensin Trabzon

Emeğine sağlık ama olmamış

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Kulübümüzün tüm kurumsal işleyişine ve gelişmelerine ilişkin olarak değerlendirmelerin paylaşıldığı forum bölümüdür...

Bu foruma neler olmuş böyle, önceden birisi marş yazığında 300 mesaj yazılıyordu sadece onunla ilgili başlığa.

Yorum

• Hem sikebahceye hemde bize mars yazan gece yolcularindan daha samimi Yusufun sarkisi. Yüregine eline diline saglik Yusuf. (ilerde oglum olsa ismini Fatih koyacaktim vazgectim la Yusuf goyayrim )
            Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Rahmetli Kazım Koyuncu'nun marşlarından sonra bir Gece Yolcularının marşını beğenmiştim.

Yusuf Güneye teşekürler bu arada .
              aynen dün muğladaydı kendileri gerçekten güzel marş yapmıştılar.. yusuf güneyinki marş değilde daha çok şarkı gibi olmuş studyo kaydı değiştirilerek daha iyi bi çalışma çıkabilir ortaya

Yorum

• Taraftarimiz yok marşı ne yapacağız

Yorum

• Bence kavram karmaşası var. Futbol takımına neden marş gereksin ? Yeniden yazmanın lüzumu nedir ? Sözleri güzel bir şarkı bulursun,her maçtan önce topluca söylenir biter. Basit örnek YNWA.

Yorum

• Güzel konuya değindin Samet. YNWA'nın Türkçe uyarlaması yapılabilir.

Özeniyormuş gibi de olmaz çünkü maç öncesi YNWA söyleyen çok takım var:

Liverpool, Celtic, Dortmund aklıma ilk gelenler.

Yorum

• "Emeğine sağlık ancak olmamış" şeklindeki yorumlara katılmamak elde değil...
                      Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• Birkaç kez dinledim. Ruhsuz kalmış gibi.
                        https://twitter.com/Kalkisim_M

Adalet tecelli etmedikçe umrum yok.

Yorum

• Maç önü ve devre aralarında antin kuntin şarkılar çalacağına bu çalsın..

Emeğine sağlık.

Benim için içinde Trabzonspor olan herşey değerlidir.
                          *
                          *
                          Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• Yusuf Güney kusura bakmasın ama gerçekten sesini hiç beğenmem.

Müzik tarzını da hiç beğenmem.

Aslında bu yaptığı marş olamaz, buna marş dersek Kâzım Koyuncu'ya ve 41.yıl marşını çıkaranlara ayıp etmiş oluruz.

Bu anca Trabzonspor için yazılmış bir şarkı olarak kalabilir. Daha ileri bir statüde sanmıyorum ki yer alsın.

Gerçekten beste ve marş konusunda çok kötüyüz. Hiç yaratıcı fikirler yok, müziği iyi anlayan ve icra eden biri yok...

Gelmiş geçmiş en iyi marşlarımız Kâzım abinin çıkardıkları ile 41.yıl marşı...
                            En son B61 tarafından düzenlendi; 30.10.2013, 22:17.
                            And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Çok net şekilde olmamış. Yine de teşekkür etmek gerekiyor sanırım, neden gerekiyor bilinmez..
                              Més que un club!
                              Nil Satis Nisi Optimum..
                              Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Uy Aha ile beraber en sevdiğim Trabzonspor marşı budur.

*
                                *
                                Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

Çalışıyor...
                                X