Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Marşları

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yusuffguneyy
    @Trabzonspor hadi mujdeyi simdiden veriyorum tum trabzon sporlu tarftarlarimiza armagan olsun trabzonspor marsini bitirdim cok yakinda degerli klubumuze armagn ediyorum trabzon spor umuza basarilar dilerim
    3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• Yusuf Güney'in marşı bence olmamış, kemençe tınısı itibariyle marş için uygun bir enstrüman değil bence. Yine de kendisine teşekkür etmeyeceğiz, bir de gereksiz şive olmamış.

Yorum

• Yusuf Güney : Bugün 23 Nisan, neşe doluyor insan.

Yorum

• Marş dediğin dinleyince insanı havaya sokmalı. Bunda hiç böyle bir şey yok ve gereksiz şive hiç olmamış. Yusuf Güney uğraşmış, diline, yüreğine sağlık ama olmamış..
          www.x.com/zykmda

Yorum

• Ben de fazla beğenmedim ama eline yüreğine sağlık Yusuf.....
            Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Niye la benim hosuma gitti. Cok güzel oldu bence.
              Milli Takımım TRABZONSPOR
              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Kalitesiz bir piyasa parçasından fazlası olmamış maalesef. Yine de teşekkür ederiz.
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• Rahmetli Kazım Koyuncu'nun marşlarından sonra bir Gece Yolcularının marşını beğenmiştim.

Yusuf Güneye teşekürler bu arada .
                  .

Yorum

• Ynt: Trabzonspor Marşları

Eline sağlık düşünmüş yapmış yinede
                    # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Yusuf Güney'e tesekkürler, güzel parca olmus, ellerine saglik, ama malesef marsdan fazla pop sarkisi oldu,
                      https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Yusuf Güney çok güzel bir iş çıkarmış. Yüreğine sağlık

Yorum

• AW: Trabzonspor Marşları

Ellerine saglik yusuf güney.bence süper olmuş marş.kardeşim sizde hicbişey begenmiyosunuz.emege saygi.....

Yorum

• Marş gibi olmamış maalesef .
                            Kazım Koyuncu nun Uy Aha sının üzerine 2-3 satır birşeyler yazılsa, on numara marş olur.
                            Diğer bütün marş diye yazılanlar hep Karadeniz türküsü niteliğinde.
                            Uy Aha nın üzerinde çalışmaya ne dersiniz? Bmn ön ayak olursa olur bu iş

Yorum

• Emeği için teşekkürler,düşünmüş ama eleştri hakkımı böyle kullanmak istiyorum ;

Yorum

• Öyle uzun uzun sözler değil kastettiğim .Net ve vurucu birkaç satır.

Yorum

Çalışıyor...
                                X