şu ana kadar piyasaya çıkmış en iyi marş 41.yıl albümündeki "biz biliriz" adlı marştır..bunun üstüne görmedim ben.ha tabi bide kazım abimizin yaptıklarının yeri ayrı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Marşları
Daraltma
X
-
daha önce yazıldı mı bilmiyorum ancak;
onay şahin ve turan şahin'in sözlerini beraber yazıp, turan şahin'in seslendirdiği şu marş,
hem esprili sözleri hem de en sonundaki gerçekleri çıplakça söylemesiyle, bana kendini hayran bıraktırdı.
sözleri de şöyle:
Kartal, kanarya kuştur, meydan yolu yokuştur,
Biz bu yola başkoyduk, yolundan dönen puşttur.
Aslan, kuyruklu aslan, gel biraz bize yaslan,
Terbiyecin burada(meydanda), uslan aslanım uslan.
Canımız Anadolu, müzemiz kupa dolu,
Bordo-mavi rüzgarlar, savursun İstanbul'u.
Onlar, hiç ikinci lig görmediler; biz ikinci ligdeyden,
Onlar, kendilerine büyüğüz dediler; biz tırnağımızla büyürken,
Onlar, on sekiz defa şampiyon olduk dediler; biz daha dünyaya gelmemişken,
Kasımpaşa'yı, Beykoz'u, Yeşil Direk'i yendiler; rakipleri küçük küçük mahalleler,
Kendi aralarındaki bu küçücük ligde, şampiyonlukları tek tek pay ettiler,
Çakma kupaları, hepsini, birer birer, tüm Türkiye'ye mal ettiler,
İşte on sekiz tane, gelin güvey kupası beyler, sonra da yıldızlarımız var bizim dediler,
Alın göğsünüzdeki çakma yıldızları, bize alın teri tek yıldız yeter,
Alın göğsünüzdeki çakma yıldızları, gerçek yıldızlar gelecek teker teker,
ARTIK DUYULMAZ OLUR CEHENNEMDE TÖVBELER, ÇÜNKÜ CEHENNEMİN ADI AVNİ AKER
Avni Aker'de affetmezler...En son erdemflo tarafından düzenlendi; 16.11.2010, 08:00.Bize Her Yer Trabzon!
Yorum
-
Konak şampiyonluğa hazırlanıyor
Kısa bir süre önce yeni bir ‘Trabzon Marşı’ için düğmeye basan Volkan Konak’ın ortaya çıkardığı eser pek fazla ilgi görmemişti. Zaten statlarda ve Trabzonlular’ın ortamlarında da ‘popüler’ olmaması bunun en büyük göstergesiydi. Ancak Volkan Konak, bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Başarılı müzik adamının şampiyonluk beklentilerinin çok yüksek olduğu bu sezonda bir ‘zafer’ marşı bestelemek için hazırlandığı ciddi kaynaklardan edindiğimiz duyumlar arasında.
Fanatik
Yorum
-
İlk olarak İHTİLALL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMarş işi,
Şarkıyla farklı biraz..
Mesela Kıraç,çok güzel "dizi müzikleri " yapıyor..
Ama siparişle ortaya ,çoğunluğun tutabileceği,
Söylemese bile mırıldanabileceği bir şey çıkacağına inanmıyorum..
Doğaçlama olması lazım..
Rafet El Roman 15 senedir marş yapıyor,
Bitiremedi hala..
abi ama sait uçarin trabzonspor diye şarkısı var on numara bence volkan konağinki olmamişaşkımızı pankartlara yazdık
Formami sırtıma değil ruhuma giydim..!
Yorum
-
Marştan önce bizim futbolcular sahaya girerken çok etkili bir müzik çalması lazım. örneğin arada bir cendere çalıyor. cendere güzel ama klasik bize ait olacak bir müzik yapılsa daha süper olur. cehennemi andırır.
marşa gelince maalesef karadenizli şanatçılar bu işi yapamıyor
Yorum
-
Çırpınırdı karadeniz
Bakıp şanlı bayrağıma
ah ölmeden bir yaşasam
şampiyonluk doya doya
maviler sarsam koluna
bordolar dizsem yoluna
fırtınalar dursun yana
yolver şanlı bayrağıma
tribünlerden esen yeller
şampiyonluğa selam söyler
olsun bütün gurbet eller
kurban şanlı bayrağıma
tribünlerden aşacağız
heryere şan katacağız
bordo mavi bayrağını
istanbula asacağızBANA HER YER TRABZON
ALPER DALKIRAN
Yorum
-
İlk olarak ARAF tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇırpınırdı karadeniz
Bakıp şanlı bayrağıma
ah ölmeden bir yaşasam
şampiyonluk doya doya
maviler sarsam koluna
bordolar dizsem yoluna
fırtınalar dursun yana
yolver şanlı bayrağıma
tribünlerden esen yeller
şampiyonluğa selam söyler
olsun bütün gurbet eller
kurban şanlı bayrağıma
tribünlerden aşacağız
heryere şan katacağız
bordo mavi bayrağını
istanbula asacağızTrabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
Volkan Konak'ın yeni marş düzenlemesi
Trabzonlu ve Trabzonsporlu ünlü sanatçımız Volkan Konak, takımımız için hazırladığı marş üzerinde düzenlemeler yaptı. Bu düzenlemeler sonrası ortaya çıkan marşın son hali beğeni topladı.
Trabzonspor Marşı takımımızın Ankaragücü'yle oynadığı müsabakada taraftarlarımızın beğenisine sunuldu. Taraftarlarımız ve oyuncularımız tarafından son derece beğenilen güzel eser nedeniyle ünlü sanatçıya bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Yorum
-
İlk olarak yakupoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVolkan Konak'ın yeni marş düzenlemesi
Trabzonlu ve Trabzonsporlu ünlü sanatçımız Volkan Konak, takımımız için hazırladığı marş üzerinde düzenlemeler yaptı. Bu düzenlemeler sonrası ortaya çıkan marşın son hali beğeni topladı.
Trabzonspor Marşı takımımızın Ankaragücü'yle oynadığı müsabakada taraftarlarımızın beğenisine sunuldu. Taraftarlarımız ve oyuncularımız tarafından son derece beğenilen güzel eser nedeniyle ünlü sanatçıya bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz.Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!
Yorum
-
Normalde hemen düserdi Youtube'a ben bulamadim. Bulan varsa bi zahmet link atsin eger yayinlamak yasak degilse.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslını belli bir siyasal kesim sahiplendiği için tribüne uygun olmaz. Hatta kolay gaza gelen kesimler arasında olaylar bile çıkar.Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!
Yorum
Yorum