Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• galiba izindeler

Yorum

• Kac yildir top oynamayan bir adama yillik 600 bin TL para verilecek. Bu Kulübün ne kadar amatörce yönetildigini cok net ortaya koyuyor (yine yeniden). Sahin hepimizi yaniltabilir, olabilir tabi, mesele o degil. Performansa dayali bir sözlesme yapilamaz miydi veya daha bir farkli yolda izlenebilirdi.

Yani Janko örnegi ortadayken, halen nasil ders cikarilmaz? Is bilmez olabilirsin, ama arkaya dönüp bakmak bu kadar mi zor?

..
      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kac yildir top oynamayan bir adama yillik 600 bin TL para verilecek. Bu Kulübün ne kadar amatörce yönetildigini cok net ortaya koyuyor (yine yeniden). Sahin hepimizi yaniltabilir, olabilir tabi, mesele o degil. Performansa dayali bir sözlesme yapilamaz miydi veya daha bir farkli yolda izlenebilirdi.

Yani Janko örnegi ortadayken, halen nasil ders cikarilmaz? Is bilmez olabilirsin, ama arkaya dönüp bakmak bu kadar mi zor?

..
        Oyuncuyla yeni sözleşme yapmışsın 600 bin tl çok büyük bir para değil.Janko'yla kıyaslıyorsun ama Janko'ya verilen paranın 1/8 bile değil.ligde galibiyet primi 1 milyon tl'ye çıkmış 1-2 maç kazandırır parasını fazla fazla çıkarır

Yorum

• Meclis arada bir tatile giriyor ya bunlar onun gibi kendilerini tatile mi cikardilar ne.
          Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Oyuncuyla yeni sözleşme yapmışsın 600 bin tl çok büyük bir para değil.Janko'yla kıyaslıyorsun ama Janko'ya verilen paranın 1/8 bile değil.ligde galibiyet primi 1 milyon tl'ye çıkmış 1-2 maç kazandırır parasını fazla fazla çıkarır
            Janko ile kiyaslamiyorum ( ayrica kiyaslama yapmak mümkün degil zaten), sadece gecmiste yapilan bir hatayi örnek gösterdim. Sadece Janko degil Volkan Sen vs. Sözlesmeleri biraz daha dikkatli yapmak lazim.

Ayrica bizim gayemiz Futbolcunun paranin hakkini verecegi yada vermeyecegi degil. Böyle bir sözlesmenin ne tür riskler tasidigini anlatmaya calisiyoruz. Performansini görmeden böyle bir sözlesme yanlis, zira bu oyuncu uzun süredir oynamiyor. Eger sende illa Yönetimi savunmam lazim diye düsünmezsen bu gercegi görebilirsin.

..
            En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 14.01.2014, 11:16.
            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Ne iş yaparsınız siz? Hayır gerçekten ne iş yaparsınız?
              Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
              FIRTINAİHTİLALEFSANE
              we the north

Yorum

Janko ile kiyaslamiyorum ( ayrica kiyaslama yapmak mümkün degil zaten), sadece gecmiste yapilan bir hatayi örnek gösterdim. Sadece Janko degil Volkan Sen vs. Sözlesmeleri biraz daha dikkatli yapmak lazim.

Ayrica bizim gayemiz Futbolcunun paranin hakkini verecegi yada vermeyecegi degil. Böyle bir sözlesmenin ne tür riskler tasidigini anlatmaya calisiyoruz. Performansini görmeden böyle bir sözlesme yanlis, zira bu oyuncu uzun süredir oynamiyor. Eger sende illa Yönetimi savunmam lazim diye düsünmezsen bu gercegi görebilirsin.

..
                Gaye tabikide futbolcunun parasının hakkını vermesidir.600 bin tl süper ligde bir futbolcuyla yapılan sözleşmede atla deve bir rakam değildir.süper ligde garanti para almayıp sadece maç başı ücreti üzerinden yapılan anlaşmalar bir elin parmaklarını geçmez.oyuncunun son durumu hakkında bilgi sahibi olan teknik yönetimdir.tasarruf gösterilmiş transfer edilmiştir bildikleri muhakkak birşeyler vardır.

Yorumunun son kısmı son zamanlarda forumda klişe laflardan bir kesit oldu.bir transfer faydalı olur,yada olması için iyi niyetle yazılan yoruma ''yönetimi savunmak'' gibi abesle iştikal bir o kadarda saçma ithamlarda bulunmak için gayret göstermek önemli maharet ister.bu marifeti gösterdiğin için kendinle gurur duyabilirsin.

Yorum

• Biraz kariyerli misin? Az biraz tanınıyor musun? Gel sözleşmene 2 milyon € garanti para verelim. Kariyerin mi yok? Hiçbir şey yapmadın mı? Ele avuca sığmaz mısın? Gel 700 bin TL'den başlayan garanti paralarla seni de bir sözleşme sahibi yapalım. 700 bin dediğime bakma. Biz veriyoruz. Devede kulak. Sen de şanslı futbolcularımızdan biri olabilirsin. TS yaz boşluk bırak. Daha bir şey yazmasan da olur. Maaşın cebine gelsin. Haydi durma. Ne duruyorsun?
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gaye tabikide futbolcunun parasının hakkını vermesidir.600 bin tl süper ligde bir futbolcuyla yapılan sözleşmede atla deve bir rakam değildir.süper ligde garanti para almayıp sadece maç başı ücreti üzerinden yapılan anlaşmalar bir elin parmaklarını geçmez.oyuncunun son durumu hakkında bilgi sahibi olan teknik yönetimdir.tasarruf gösterilmiş transfer edilmiştir bildikleri muhakkak birşeyler vardır.

Yorumunun son kısmı son zamanlarda forumda klişe laflardan bir kesit oldu.bir transfer faydalı olur,yada olması için iyi niyetle yazılan yoruma ''yönetimi savunmak'' gibi abesle iştikal bir o kadarda saçma ithamlarda bulunmak için gayret göstermek önemli maharet ister.bu marifeti gösterdiğin için kendinle gurur duyabilirsin.
                    Cözüm yolu cok. Ileride performansina göre sözlesmesinde iyilestirilmeye gidilebilirdi mesela. Teknik heyetin isteyip istemedigini bilmiyorum, ama Sahin'e ödencek miktari büyük ihtimalle Yönetim belirlemistir. Sonuc itibari ile ortada bir yanlis var, ama ben senin bu yönde bir düsünce beyan ettigini görmedim, buda beni senin son dönemde yazdigin mesajlari da baz alirsak "Yönetimi savunma" düsüncesine itti. Mesela bende MRA'nin oynattigi Futbolu begenmiyorum veya hatalarini elestiriyorum, ama ayni zamanda simdilik kalmasi gerektigini düsünüyorum. Benim vurgu yapmak istedigim nokta yanlisa yanlis dogruya da dogru demektir.

..
                    En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 14.01.2014, 12:12.

Yorum

• UEFA'dan para geldi, hala transferde somut bir gelişme yok.

Of of.

Heyecan lazım bu taraftara.
                      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

Cözüm yolu cok. Ileride performansina göre sözlesmesinde iyilestirilmeye gidilebilirdi mesela. Teknik heyetin isteyip istemedigini bilmiyorum, ama Sahin'e ödencek miktari büyük ihtimalle Yönetim belirlemistir. Sonuc itibari ile ortada bir yanlis var, ama ben senin bu yönde bir düsünce beyan ettigini görmedim, buda beni senin son dönemde yazdigin mesajlari da baz alirsak "Yönetimi savunma" düsüncesine itti. Mesela bende MRA'nin oynattigi Futbolu begenmiyorum veya hatalarini elestiriyorum, ama ayni zamanda simdilik kalmasi gerektigini düsünüyorum. Benim vurgu yapmak istedigim nokta yanlisa yanlis dogruya da dogru demektir.

..
                        Dış transferde yeni transfer olmuş hiç bir oyuncu ilerde olası performans artışına göre imza atmaz.tekrar belirteyim.süper ligde en kötü transfer maaşları 500-600 bin tl dolaylarındadır.henüz oynamamış oyuncuyu eleştirmek gibi bir düşüncem yok.oynayamaz,kadroya giremez o zaman eleştirilecek kişiler eleştirilir.
                        Benim son dönem yazdığım hiç bir mesajımda yönetimi kollama,savunma gibi argûmanlarım olmadı.bence sen Fatih'leri karıştırıyorsun.doğruların sana göre doğru olabilir.her insanın kendisine göre doğruları vardır.

Yorum

• AW: Yönetime Yönelik Eleştiriler

İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          UEFA'dan para geldi, hala transferde somut bir gelişme yok.

Of of.

Heyecan lazım bu taraftara.
                          Önce kafa lazım. Bi taraftarın bi kulübü bu kadar başı boş bırakmaya, kabuklarına sinip suçlunun yerine kendi içindeki en suçsuz insanlara sataşmaya, sırf egosunu tatmin etmek için kulübünü aşağılamaya hakkı yok. Bu savaşı kaybetmek için savaş veriyoruz sanki...

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
                          Milli Takımım TRABZONSPOR
                          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Taraftarı aptal yerine koyan böyle bir yönetim gelmedi. Madem para yok alamayacağız deyin. Ve çekin gidin. rezil ettiniz verilen sözler tutulmuyor...
                            aynen haklısın..

Yorum

• Kaynak oluşturmak isteyen bir şekilde oluşturur. Bizimki de ortada göründüğü zaman ancak televizyona konuşur diğer zamanlarda sesi bile çıkmaz.

Yorum

• İlk olarak berabaskurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                https://www.bjk.com.tr/tr/haber/57801/

Kaynak oluşturmak isteyen bir şekilde oluşturur. Bizimki de ortada göründüğü zaman ancak televizyona konuşur diğer zamanlarda sesi bile çıkmaz.
                                Şu Fikret Orman'ın geldiğinden beri yaptığı sponsorluk anlaşmalarının 3'te birini yapsaydı bizim yönetim, ekonomik olarak toparlamıştık kulübü..
                                En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 14.01.2014, 16:15.
                                www.x.com/zykmda

Yorum

Çalışıyor...
                                X