Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hacıosmanoğlu İSTİFA!!!

Yorum

• Biat kültürü ile yaşayan bir takım.

Şike sürecinde ince ayar çeken Erdoğan Bayraktar gitti. Biatınız kime?
      https://twitter.com/Kalkisim_M

Adalet tecelli etmedikçe umrum yok.

Yorum

• Vizyon sahibi! başkanımız tavır alıp gizli açık hiçbir ilişki bırakmaması gerekirken tutup göbekten bağladı koskoca kulübü malum tarafa. İşin etik tarafını, delikanlı duruşlarını geçtim, adam bir de yanlış ata oynadı. En başından bunları yazdık kitaplarımızda ama kimse okumuyor tabii

Yorum

• yönetimimiz mi var da eleştirelim
          30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
          8.KUŞATMA

Yorum

• Bu nasıl saçma ve skandal bir açıklamadır. Bu adamlar nasıl Profesör olmuş arkadaş..
            Trabzonspor Basın Sözcüsü Prof.Dr. Yakup Aslan, eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın istifasına çok üzüldüklerini de kaydederek "İstifa ederken de konuşmaları bizi çok üzdü. Trabzonlu bir bakanın olması Trabzonspor için etkili bir durum, en azından moral gücüdür. Bize şimdiye kadar ekonomik olarak bir katkı sağlamadı. Zaten sağlamak zorunda da değil. Sadece bize bir takım yollar gösterdi, geleceğe yönelik. Tabiki gitmesi bizi üzer, belki ufak tefek zararlarda görürüz ama ciddi bir sorun çıkacağını düşünmüyorum. Ciddi bir zarar görmeyeceğiz ama moral olarak bizi etkilemiştir. Biz yolumuza devam ediyoruz. Trabzonspor büyük bir camiadır. Bir, iki kişinin gitmesiyle yıkılacak bir camia değildir" dedi.

Yorum

• Hacıosmanoğlu İSTİFA!!!

Yorum

• Trabzonspor ıcın korkulan su; Trabzonlu bır kımse gene sahıp çıkar IHO ve yonetımın su tavrına rağmen..

Ama Trabzonlu olmayıp ve hukumete karsı olan Trabzonspor taraftarı artık bu klupten soğumaya başladı. kımse artık maç izlemiyor..

Trabzonsporun bitişi bu tehlikeli siyasetın ıcınde olmamız yuzunden olacaktır..

Kimsede bizbize yeteriz onlar donektir demesin Trabzonspor kuculuyor benım çevremden gorduklerım budur..
                Çekiç olmaya görsün insanoglu tüm dünyayı civilerden ibaret görür..

Yorum

• Yakup Aslani tebrik ediyorum.

Trabzonspor'dan G.Saray'a ayartma suçlaması!
                  Trabzonspor Basın Sözcüsü Yakup Aslan, gündemdeki birçok konuyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı...
                  Tarih27 Aralık 2013 , 14:34

Senad Ok ile Haber Merkezi Programına katılan Aslan, Olcan’ı ve Onur’u kesinlikle satmayacaklarını ifade ederken son maçta kırmızı kart gören Colman’a ekstra bir ceza vermeyeceklerini ifade etti.

Aslan, Galatasaray’ın son dönemde kendi futbolcularına musallat olduklarını ifade ederek, sarı kırmızılıların bu transferleri yanlış yollardan yaptığını belirtti.

KİMSE TOPÇUMUZU BİZDEN ALAMAZ
                  “Galatasaray bize biraz son yıllarda musallat oldu. Çok şık olmayan yöntemlerle oyuncularımızı elimizden aldılar. Eski yönetimin de gafleti oldu. Artık bu devirler geride kaldı. Topçumuzu bizden almaya kimsenin gücü yetmez. Buna müsaade etmeyeceğiz. Topçularımız bizden hak ettiklerini alacak ve başka kulübe gitme ihtiyaçları da kalmayacak. Şampiyonluğa gidecek bir ekip oluşturmak istiyoruz”
                  "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• yönetimin gerekli yerlere resmi basvuru yaptigina gercekten inanan var mi ?

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yönetimin gerekli yerlere resmi basvuru yaptigina gercekten inanan var mi ?
                      basvurulari yaptilarda(ttf, tahkim red kararlari), sekil hatasi var diyor bu olaya hakim kisiler( atilla dilaver)

uefa, fifa'ya ic yollar kapandiktan sonra basvuru yapilacak, sanirim pfdk'ya basvuru yapilacak...siradaki bu galiba....yebi yargilama icin
                      Forvete: Tencere Hill
                      Sidober: Bud Spencer

Yorum

• İyi güzelde Yakup Arslan topçu nedir allah aşkına

Yorum

• İlk olarak aksamvakti tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Trabzonspor ıcın korkulan su; Trabzonlu bır kımse gene sahıp çıkar IHO ve yonetımın su tavrına rağmen..

Ama Trabzonlu olmayıp ve hukumete karsı olan Trabzonspor taraftarı artık bu klupten soğumaya başladı. kımse artık maç izlemiyor..

Trabzonsporun bitişi bu tehlikeli siyasetın ıcınde olmamız yuzunden olacaktır..

Kimsede bizbize yeteriz onlar donektir demesin Trabzonspor kuculuyor benım çevremden gorduklerım budur..
                          Hükûmete karşı olduğu için Trabzonspor'dan soğuma olayını anlamıyorum.

Şike ve bâzı olaylar hariç yine bu hukûmeti destekleyen birisiyim, yine de futboldan soğudum. Üstelik de Trabzonluyum.

Hükûmete karşı olup olmamakla ne gibi bir bağlantısı var çözemiyorum.

Mesela başkan aynı yakınlığı ana muhalefet partisine gösterseydi ne değişecekti. Bahsettiğin kişiler takımı tutmaya devâm ediyor mu olacaklardı.

Mesele siyâsetle bu kadar yakınlaşmak, yoksa yakınlaştığı ha iktidardaki parti olmuş ha muhalefetteki bir parti.

İktidardaki partiye yakınlaştığı için takımdan uzaklaşanların yaptığı partizanlıktır ki, zâten o kişiler varsın tutmasın takımı.
                          En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 28.12.2013, 12:41.
                          7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hükûmete karşı olduğu için Trabzonspor'dan soğuma olayını anlamıyorum.

Şike ve bâzı olaylar hariç yine bu hukûmeti destekleyen birisiyim, yine de futboldan soğudum. Üstelik de Trabzonluyum.

Hükûmete karşı olup olmamakla ne gibi bir bağlantısı var çözemiyorum.

Mesela başkan aynı yakınlığı ana muhalefet partisine gösterseydi ne değişecekti. Bahsettiğin kişiler takımı tutmaya devâm ediyor mu olacaklardı.

Mesele siyâsetle bu kadar yakınlaşmak, yoksa yakınlaştığı ha iktidardaki parti olmuş ha muhalefetteki bir parti.

İktidardaki partiye yakınlaştığı için takımdan uzaklaşanların yaptığı partizanlıktır ki, zâten o kişiler varsın tutmasın takımı.
                            Hacıosmanoğlu İSTİFA!!!

Yorum

• HH_52,

Yazdıklarımla eklediğin fotoğrafın bağlantısını anlamadım, yazarak söyler misin lütfen...
                              7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Yönetime Yönelik Eleştiriler

İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                HH_52,

Yazdıklarımla eklediğin fotoğrafın bağlantısını anlamadım, yazarak söyler misin lütfen...
                                Bağlantısı yok. Ben makara yapıyorum.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
                                Hacıosmanoğlu İSTİFA!!!

Yorum

Çalışıyor...
                                X