Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bjk borcu eritmek için uzun süreli anlaşmalar yapıyor. Bunun dezavantajı da var. Parayı akıllı kullanmazsalar bizim düştüğümüz durumun benzerine düşebilirler
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Dış transferde yeni transfer olmuş hiç bir oyuncu ilerde olası performans artışına göre imza atmaz.tekrar belirteyim.süper ligde en kötü transfer maaşları 500-600 bin tl dolaylarındadır.henüz oynamamış oyuncuyu eleştirmek gibi bir düşüncem yok.oynayamaz,kadroya giremez o zaman eleştirilecek kişiler eleştirilir.
      Benim son dönem yazdığım hiç bir mesajımda yönetimi kollama,savunma gibi argûmanlarım olmadı.bence sen Fatih'leri karıştırıyorsun.doğruların sana göre doğru olabilir.her insanın kendisine göre doğruları vardır.
      Hangi dis transferden bahsediyorsun? Janko'dan mi? O örnegi ne icin verdigim cok net ortada. Performansa dayali imza atar gibi birsey yazmadim zaten. Janko örnegini sadece "arkaya dönüp bakmak" adina verdim. Isim olarak Janko'yu kullandim. Yoksa Baris Özbek, vs... gibi isimler de var. Ilk mesajlarim cok acik ve net bence.

Fatih'leri karistiriyorum? Senden bahsettigimden eminim. Herkesin düsüncesine saygi duyuyorum, ama yinede son dönemde objektiflikten uzak yorumlarin oldu bana göre, tabi onlarada saydi duyuyorum. Yazmak istersen özelden devam edelim, bosuna Basligi isgal etmeyelim.

..
      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak A.Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şu Fikret Orman'ın geldiğinden beri yaptığı sponsorluk anlaşmalarının 3'te birini yapsaydı bizim yönetim, ekonomik olarak toparlamıştık kulübü..
        gerektende adam nerde ise iflas etmis bir klubu topladı.
        ustune senelik 6,5 milyo felan veriop oyuncu almaya kalkıyo
        13 Vitor Hugo

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          o kadar da değil abi....

klübü neredeyse iflas noktasına getiren ve Hacıosmanoğluna bile muhtaç hale getiren en önemli aktördür Sadri ŞENER.....

Yani Hacıoanoğlu kara kaşıkta Sadri ŞENER AK kaşık değil hemde hiç değil.....
          size katılmıyorum. sener i o hale getiren şike surecidir.
          eger o sene sonu samoiyon olsa idin bambaska pozisyonda idik

ha sener ak kasık degil tabi. ama klubun ilk borclanmasında nuri albayraktan baslar
          13 Vitor Hugo

Yorum

• eleştiri yapmıyorum çünkü eleştiri yapacak yönetim yok meydanda.....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
            Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Nasıl keyifler iyi mi orada?

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hangi dis transferden bahsediyorsun? Janko'dan mi? O örnegi ne icin verdigim cok net ortada. Performansa dayali imza atar gibi birsey yazmadim zaten. Janko örnegini sadece "arkaya dönüp bakmak" adina verdim. Isim olarak Janko'yu kullandim. Yoksa Baris Özbek, vs... gibi isimler de var. Ilk mesajlarim cok acik ve net bence.

Fatih'leri karistiriyorum? Senden bahsettigimden eminim. Herkesin düsüncesine saygi duyuyorum, ama yinede son dönemde objektiflikten uzak yorumlarin oldu bana göre, tabi onlarada saydi duyuyorum. Yazmak istersen özelden devam edelim, bosuna Basligi isgal etmeyelim.

..
                Standart gelısen dıs transferlerden bahsedıyorum Trabzonspor'a yada X takıma önemlı değıl takım ısmı.bir futbolcu futbol hayatı boyunca bu tür transfer fırsatlarını her zaman yakalayamaz.performansa göre fıyat artışı hiç bir futbolcunun ıçıne sınmez.alt yapıdan çıkan oyuncular için bu durum farklı.sana göre objektıften uzak gelebılır yorumlarım bu senın düşüncendır. son 3-4 aydır yönetımı ıcraatlarından ötürü savunduğum tek bır yorumumu göremezsın,varsa bu yönde açık bir yorumum koyarsın önüme kendimı sorgularım o vakıt.sıkıntı yok güzel güzel yazıyoruz burası gayet uygun sonuçta yönetıme yönelık eleştırıler başlığı ve eleştırılerımız kıyıdan köşeden maksadını buluyor.

Yorum

Standart gelısen dıs transferlerden bahsedıyorum Trabzonspor'a yada X takıma önemlı değıl takım ısmı.bir futbolcu futbol hayatı boyunca bu tür transfer fırsatlarını her zaman yakalayamaz.performansa göre fıyat artışı hiç bir futbolcunun ıçıne sınmez.alt yapıdan çıkan oyuncular için bu durum farklı.sana göre objektıften uzak gelebılır yorumlarım bu senın düşüncendır. son 3-4 aydır yönetımı ıcraatlarından ötürü savunduğum tek bır yorumumu göremezsın,varsa bu yönde açık bir yorumum koyarsın önüme kendimı sorgularım o vakıt.sıkıntı yok güzel güzel yazıyoruz burası gayet uygun sonuçta yönetıme yönelık eleştırıler başlığı ve eleştırılerımız kıyıdan köşeden maksadını buluyor.
                  Halen performans artisina göre yaziyorsun. Daha öncede belirttim, tek yol bu degil. Mesala basta az bir miktara anlasirsin, sonra baktin ki performansi iyi sözlesmede iyilestirilmeye gidersin.

Sahin ile bence abartili bir sözlesme yapildi sence ise yapilmadi. Peki bu durumda Yönetimin bu icraatini savunmus olmuyormusun? Mesaj arayacak kadar zamanim yok ayrica. Sen ne yazdigini bende ne okudugumu cok iyi biliyorum zaten. Ama sen nereye ne yazdigini daha iyi biliyorsun, bir kendin bak istersen. Ayrica "icraatlarini savunmuyorum" diye de kisitlandirma getirmissin, oysa ben böyle bir kisitlandirma yapmadim.

..
                  İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Halen performans artisina göre yaziyorsun. Daha öncede belirttim, tek yol bu degil. Mesala basta az bir miktara anlasirsin, sonra baktin ki performansi iyi sözlesmede iyilestirilmeye gidersin.

Sahin ile bence abartili bir sözlesme yapildi sence ise yapilmadi. Peki bu durumda Yönetimin bu icraatini savunmus olmuyormusun? Mesaj arayacak kadar zamanim yok ayrica. Sen ne yazdigini bende ne okudugumu cok iyi biliyorum zaten. Ama sen nereye ne yazdigini daha iyi biliyorsun, bir kendin bak istersen. Ayrica "icraatlarini savunmuyorum" diye de kisitlandirma getirmissin, oysa ben böyle bir kisitlandirma yapmadim.

..
                    Defalarca anlattım sana öyle performansa göre ılerde ıyıleştırme ımzası dıye bırşey yok.en azından süper lıgde kullanılmıyor.savunduğum birşey yok.süper lıgde 500 bın tl'den aşağı oynayan oyuncu hemen hemen yok.1 mılyon üzerı olsa eleştırırdım.anlatabıldım umarım.

Yorum

Defalarca anlattım sana öyle performansa göre ılerde ıyıleştırme ımzası dıye bırşey yok.en azından süper lıgde kullanılmıyor.savunduğum birşey yok.süper lıgde 500 bın tl'den aşağı oynayan oyuncu hemen hemen yok.1 mılyon üzerı olsa eleştırırdım.anlatabıldım umarım.
                      Mustafa Yumlu 388,800 TL alıyor şuan yada Aykut Akgün 230,000 TL ile oynuyordu kiralanmadan önce.

2 yıldır sakat olan adamlar değildi bunlar.Trabzonspor'un biri as biri rotasyon oyuncusu.
                      #Dik oyna

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bjk borcu eritmek için uzun süreli anlaşmalar yapıyor. Bunun dezavantajı da var. Parayı akıllı kullanmazsalar bizim düştüğümüz durumun benzerine düşebilirler
                        o paraları sana peşin vermiyorlar ki. Senede 600 alacağın yerde 5 milyon alıyorsun. Adidas saf mı 25 milyon doları peşin versin

Yorum

Elestirmedigine göre bu Transfer sana göre ok, bu en basindan beri yanilmadigimi da gösteriyor. Onur'a yapilan neydi peki? Sözlesmesi iyilestirilmedi mi? Ayni tarife Sahin'e de uygulanabilirdi. Bak yukarida arkadaslar bazi oyuncularimizin ne kadar kazandiklarini yazmislar. Demekki 600 bin TL minimum felan degil.

..

Yorum

• İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            size katılmıyorum. sener i o hale getiren şike surecidir.
                            eger o sene sonu samoiyon olsa idin bambaska pozisyonda idik

ha sener ak kasık degil tabi. ama klubun ilk borclanmasında nuri albayraktan baslar
                            Sadri ŞENER maddi zarar anlamında klübün en kötü yöneticisidir....

Adrianın takımının değeri 11 milyon iken yaklaşık 6 milyon euroya hiç acımadan vermiştir....

Aynı yıl Dortmund Lewandovskiyi 4 milyon euroya almıştı.....

Bumu yöneticilik Allah aşkına.....

tabi harcadığı kendi parası değildi.....
                            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak must61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Mustafa Yumlu 388,800 TL alıyor şuan yada Aykut Akgün 230,000 TL ile oynuyordu kiralanmadan önce.

2 yıldır sakat olan adamlar değildi bunlar.Trabzonspor'un biri as biri rotasyon oyuncusu.
                              Mustafa Yumlu Trabzonspor'un alt yapısından çıktığı günki mukavelesiyle oynuyor.buda gayet doğaldır.alt yapıdan çıakrdığın oyuncuya birden 1 milyon tl veremezsin böyle bir kaide yok.ilerde muhakkak iyileştirilmeye gidilecektir.Aykut Akgün'de 2.lig takımı Karşıyaka'dan geldiği mukaveleyle oynuyor.buda gayet doğal.

İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Elestirmedigine göre bu Transfer sana göre ok, bu en basindan beri yanilmadigimi da gösteriyor. Onur'a yapilan neydi peki? Sözlesmesi iyilestirilmedi mi? Ayni tarife Sahin'e de uygulanabilirdi. Bak yukarida arkadaslar bazi oyuncularimizin ne kadar kazandiklarini yazmislar. Demekki 600 bin TL minimum felan degil.

..
                              İnat ediyorsun ama nafile.yahu arkadaş Onur bu takımda 6 senedir oynuyor Onur'un sözleşmesi yenileme değil bir nevi yeni transferdir.anlamamakta direnme gayretin müthiş.

Yorum

• Ben degil sen direniyorsun. Sahin de göstersin iyi performans onunda sözlesmesini hem uzatalim hemde iyilestirelim? Bunun nesini anlamiyorsun? Yönetim'in önünde bu gibi secenekler varken, bu yola basvurmadi. Simdi ki risk ne? Sahin basarili olamazsa yattigi yerde 600 bin TL götürecek.

..

Yorum

Çalışıyor...
                                X