Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Çok beklersin.ben ve tanıdığım yüzlerce kişi Hacıosmanoğluna rey verdiğimiz için pişman değil aksine çok umutluyuz.
    koylulerini akrabalarini kastetmedim ben..

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hacı kupayı getiricem diye bol keseden salladı ve bu sayede başkan oldu.. Usta şike konusunda gerçekçi konuştuğu için seçilemedi..
      Yapma ya.Allah Allah.bak sen şu işe.seçim günü Trabzondamıydın.

Yorum

• İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        koylulerini akrabalarini kastetmedim ben..
        Ne köylüsüyüm nede akrabası.Hacıosmanoğluna oy veren büyük kesim Akçaabat,Vakfıkebir ve Arsin dolaylarından.

Yorum

• Trabzonspor taraftarini kaliba sokmak kimsenin haddine degildir. Ne Haciosmanoglu'nun ne de yönetimdekilerin.

Trabzonspor'un resmi sayfasini kendi ideolojik düsüncelerine alet etmek istemesi basli basina felakettir.

Hala daha bunu savunma derdine düsüp oraya buraya cevap yetistirmeyin, komik oluyor.
          Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• Saçma saçma yazanlara,açıklamayı siyasete bulaştırmaya yer arayan güruhu kaale almaya değmez.
            Yönetimin dediği gibi.sağduyulu olmak hepimizin faydasına.

Yorum

Çarpıtılan şu İlkerim.
              Geride kalan 8-10 sayfayı iyi incelersen çoğu taraftarın Hacıosmanoğlunun başkan seçilmesinin verdiği rahatsızlıkla yorumlar yazdığını göreceksin.istisnaları bir kenara bırakıyorum.
              İcraata gelince beğen yada beğenme müthiş bir teknik ekip oluşturuldu.alt yapıda bu işin ehli insanlara emanet ediliyor.icraattan kastın transfer bombalarıysa fazla beklentiye girme.sihirli değnek yok.gerekli yerlere takviyeler yapılsın ondan sonra eleştirilecek yer muhakkak bulunur.
              Başkan ,hepimizin başkanı.Sportf olarak eleştirmeye gerek yok.Ama bunca yıldır başkanlık için hazırlana birine göre ciddi aksaklıklar olmuştur dostum.bunlar da özellikle Hacı'ya soğuk bakan taraftarı doğal olarak tedirgin ediyor.
              Bu noktada eleştiriyi şüpheyle bakan taraftara değil,bu kozu acemice veren başkana yapmak lazım.

Daha ilk günden teknik direktör krizi oldu,sonra yönetimde çatlak oldu,Fath Tekke sözüyle seçime girdi,anlaşamadılar.Daha önce konuşmadı mı bu ikisi,neyi anlaşamadılar?
              Şimdi de bildiri olayı patlak verdi.

Yönetim,acemice davranıyor şu ilk aşamada.

Ben,başkanı tukaka eden arkadaşlardan değilim,sezon daha başlamadan asla da eleştiri yapmam,yapmayacağım.

Bekleyip görelim.....

İyi de olsa kötü de olsa biz etkileneceğiz..

Hayırlısı...
              Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi
                Mezardaki seçmenler? diğer %50?
                Öncelikle şunu belirteyim, Ben akp ye oy vermedim, vermemde...
                Ama sizin %50 diye ikiye ayırdığınız bir topluluk yok. Türkiye taksim, kadıköy, levent ,alsancak, kızılay vs gibi yerlerden ibaret değil. % 50 halk isyanda gibi bir anlamsız bir algı oluşturmanıza gerek yok.
                Ayrıca bu bir halk ayaklanması diyenler sol görüşlü kişilerin haricinde kaç kişiyi meydanlar gördünüz? Samimi olarak çevre için oraya gidenlerin haricinde...? Halk ın isyanı dediğiniz seyi sağcısı-solcusu-kapitalisti herkesimi kaplayan insanların oluşturduğu birşey....
                %50 diyerek ilk ayrımı senin başbakanın yaptı, "%50'yi evde zor tutuyoruz" diyen ben değildim.
                ben akp'ye oy vermesine rağmen yanlışın karşısında duran bir sürü kişiyi meydanda gördüm...
                Özgürlüğü elinden alınan hiç bir zümre sömürgecisiyle masaya oturarak zafer kazanamaz!!!

Yorum

• Şurada ikilik çıkartan,bu tartışmalara sebebiyet veren tek mesaj kulübün resmi internet sitesinde yapılan siyaset yanlısı açıklamadır.

Kimse burada siyaset tartışmıyordu,kimse de Trabzonspor formasıyla Taksimde veyahut başka bir yerde taşkınlık yaparken görülmedi.

Yönetim yaptığı açıklamayla hem taraftarı tartışmaya itmiş hemde siyasete yaltaklık yapmıştır.Bu kadar net.
                  #Dik oyna

Yorum

Ne köylüsüyüm nede akrabası.Hacıosmanoğluna oy veren büyük kesim Akçaabat,Vakfıkebir ve Arsin dolaylarından.
                    cok garip bir adamsin..secim boyunca usta'ya akp uzerinden vurdun durdun simdi
                    de bu rezil aciklamayi savunuyorsun.
                    hicbir sahis trabzonspor uzerinden sahsi siyasi fikrini ortaya koyamaz..cunku trabzonspor'u her kesimden insan destekliyor..sagcisi-solcusu-muhafazakari-anarsisti-devrimcisi-sosyalisti vss...
                    en basitinden bu insanlara yapilan cok buyuk bir terbiyesizliktir..
                    sanirsin ulkede cok buyuk bir savas basladi da herkesi sukunete davet ediyor..
                    bu aciklamayi usta yapsaydi soverdiniz,gelip burada hikaye anlatmayin..

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi
                      İtirazı olan sandıkta cevabını verir.demokratik hak bu yolu gösterir.Trabzonspor şu ana dek zerre kadar siyasete bulaştırılmamıştır.
                      Buna önce kendiniz inanin Allah askina.
                      Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• Kısacası, Trabzonspor Yönetimi yapmış olduğu açıklama ile ne siyasi tarafını beyan etmiştir ne de başka birşey. Öküzün altında buzağı aramanın anlamı yok,kimseye faydası da yok.
                        Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                        Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Başkan ,hepimizin başkanı.Sportf olarak eleştirmeye gerek yok.Ama bunca yıldır başkanlık için hazırlana birine göre ciddi aksaklıklar olmuştur dostum.bunlar da özellikle Hacı'ya soğuk bakan taraftarı doğal olarak tedirgin ediyor.
                          Bu noktada eleştiriyi şüpheyle bakan taraftara değil,bu kozu acemice veren başkana yapmak lazım.

Daha ilk günden teknik direktör krizi oldu,sonra yönetimde çatlak oldu,Fath Tekke sözüyle seçime girdi,anlaşamadılar.Daha önce konuşmadı mı bu ikisi,neyi anlaşamadılar?
                          Şimdi de bildiri olayı patlak verdi.

Yönetim,acemice davranıyor şu ilk aşamada.

Ben,başkanı tukaka eden arkadaşlardan değilim,sezon daha başlamadan asla da eleştiri yapmam,yapmayacağım.

Bekleyip görelim.....

İyi de olsa kötü de olsa biz etkileneceğiz..

Hayırlısı...
                          Yıllardır bir çalışma yaptığına net olarak inanıyorum.çünkü yönetimdeki büyük çoğunluk senelerdir Hacıosmanoğluınun listesinde vardı.diğer yanda yanlışlarıda olmadı değil.ama yanlışlarından çabuk dönüşler yaptı.yıllardır neden olmuyor diye isyan ettiğimiz öze dönüşün adımlarını attı.para lafından bir kere bile bahsetmemesine rağmen oyuncu alacaklarını aksatmamaya özen gösteriyorlar.büyük bir oluşumun içine girdik.şimdi destek zamanıdır.özlenen,özüne dönen Trabzonspor izlemek istiyorum

Yorum

• tutturdular bi yalan neymiş muharrem usta akp adayıymış,akp Trabzonspor'u ele geçirmeye çalışıyormuş bilmem ne. sırf bu yüzden gittiler chpnin adayı metin atasoyu desteklediler,baktılar o kazanamayacak gittiler hacıosmanoğlu'na oy verdiler.hacıosmanoğlu kazanınca sevinçten ve zevkten 4 köşe olup kendilerinden geçtiler.şimdi ise hacıosmanoğlunu sırf polis arabası yakan,türk bayrağı yakan,cami basan,milletin dükkanını yıkan eylemciler bordomavi forma giymesin dedi diye yerden yere vuruyorlar.Allah akıl versin
                            En son EnjoyTheMusic tarafından düzenlendi; 09.06.2013, 18:36.

Yorum

• bu yönetim başarılı olamayacağı benziyor inşallah beni yanıltırlar.Hacıosmanoğlu konuşurken uykum geliyor.Sevsemde sevmesemde sonuna kadar tam destek köstek değil.

Yorum

• İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                cok garip bir adamsin..secim boyunca usta'ya akp uzerinden vurdun durdun simdi
                                de bu rezil aciklamayi savunuyorsun.
                                hicbir sahis trabzonspor uzerinden sahsi siyasi fikrini ortaya koyamaz..cunku trabzonspor'u her kesimden insan destekliyor..sagcisi-solcusu-muhafazakari-anarsisti-devrimcisi-sosyalisti vss...
                                en basitinden bu insanlara yapilan cok buyuk bir terbiyesizliktir..
                                sanirsin ulkede cok buyuk bir savas basladi da herkesi sukunete davet ediyor..
                                bu aciklamayi usta yapsaydi soverdiniz,gelip burada hikaye anlatmayin..
                                Ustaya akp üzerinde vurup durdum çünkü ak parti Trabzon teşkilatından Ustaya oy toplamak için çalışmaları yakınen gördüm.içime sinmedi.ak parti taraftarı olabilirsin.sempatizanıda.ama ak parti Trabzonspora başkan belirleyici olamaz.Trabzonspor yönetimi siyasi fikrini söylemedi.her yorumu istediğin gibi çekip çekiştiriyorsun.aylardır aynı muhabbet üzerinden dönüp duruyorsun.senin gibi 3-5 numune daha var habire sallıyorsunuz yeni yönetime.eleştirin kardeşim size kim eleştirmeyin dediki?ama mesnetsizce değil uygunca.

Yorum

Çalışıyor...
                                X