Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ne güzel siyaset konuşuyoruz...

Sayın yönetimi tebrik ediyorum...

Zaten siyasiler tarafından bir girdaba sokulan takımı iyice dibe attıkları için...

Yorum

• İlk olarak MMaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Haşmetlünün dediği gibi demokrasi ise yönetim biçimimiz, eylemlere düzenli olarak katılım gösteren bir renktaşınız olarak şunu biliyorum: demokratik sistemlerde eylem yapmak, hak aramak, sesini duyurmaya çalışmak vatandaşın en doğal hakkıdır. Bu evrensel bir kuraldır.
      İlk günden beri dik duruş diyen yönetim, bu açıklama ile neden yandan çark etmiştir? Neyin rahatsızlığıdır bu? Neye gocunmuşlardır?
      Dikkatli okuyanlar zaten fark etmişler, böylesine yanlı bir açıklama ile kulüp kendine bir yön belirlemiştir.
      Kusura bakmayın ama acemice bir açıklama olmuş.
      ben de açıklamanın yanlış olduğunu savunuyorum,kesinkes bu açıklama yersizdir ama o gösterilere katılan şikeci fenerli ve Beşiktaşlılarla yanaşık olan Trabzonsporlularla utanıyorum.
      • Memento mori

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ben de açıklamanın yanlış olduğunu savunuyorum,kesinkes bu açıklama yersizdir ama o gösterilere katılan şikeci fenerli ve Beşiktaşlılarla yanaşık olan Trabzonsporlularla utanıyorum.
        Hele benim gibi bu yasanan haksizliklarin yüzünden Alman vatandasligina gecme basvurusu yapan birine agir bir tokat oldu bu hareket...
        Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi
          Ben ne diyorum sen ne diyorsun ya. Bu olayların kupayla ne alakası var insanlar taraftarı olduğu kulüpleri bir kenara bırakarak meydanlara çıktı diyorum sen hala kupa kupa...
          Şov şov şov. Oraya taraftar formalarıyla gidenlerin alayı şov peşinde..

Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi
            Ben ne diyorum sen ne diyorsun ya. Bu olayların kupayla ne alakası var insanlar taraftarı olduğu kulüpleri bir kenara bırakarak meydanlara çıktı diyorum sen hala kupa kupa...
            o zaman niye Trabzonspor formasını alet ediyorsunuz siyasi görüşünüze?formasız gezersen meşruluğunumu kayberdersin?
            sen orda adaleti çalan takım taraftarı ile olarak ne yapıyorsun?hangi adaleti savunuyorsun?
            • Memento mori

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kolayı var.
              Ayrı bir yerde durulur grup olarak.
              Orada haşmetlüye bir mesaj veriliyor. E bizim de muhattabımız o zevat olduğuna göre, biz de orada olmalıyız.
              Fanki tonki zonki...

Yorum

• trabzonspor'un güçlü olduğunda kendinden başka dostu yoktur bu bilinsin artık hafızalarınıza iyice yer edin. biz zayıf olduğumuzda ancak kendi aralarında bölünürler. biz güçlü olalım bakın nasılda birbirleriyle iyi geçinir bu istanbul büzükleri. kendinizi kandırmayın hiç bir platformda trabzonspor'un kendi taraftarından başka gücü yoktur

Yorum

Kolayı var.
                  Orada haşmetlüye bir mesaj veriliyor. E bizim de muhattabımız o zevat olduğuna göre, biz de orada olmalıyız.
                  valla ben gelmem oraya.onlarla aynı ortamda hak aramam,gitsinler müzelerinden kupamızı çıkarıp o alana getirsinler ben de gelirim,yok öyle yağma.
                  • Memento mori

Yorum

Kolayı var.

beklenen gün gelecekse eger cekilen cile kutsaldir...

Yorum

• İlk olarak F.Ozdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şov şov şov. Oraya taraftar formalarıyla gidenlerin alayı şov peşinde..

Orada 3 - 5 Kendini bilmez Trabzonspor'lu , Kardeşim Git Eylemini Kenarda Yap Yani Niye Kol Kola giriyorsun , Sırf Eyleme Destek Olmak İçin Trabzonspor'u Satmakta Nedir Ya ? Sırf İdolojin İçin
                      Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                      Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Trabzonspor'un hakkı gezi parkı eylemlerinde aranmaz...!
                        Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                        Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Biz hiç unutmadık o 3 temmuzu merak etmeyin

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                          Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak Sercan KELEŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Orada 3 - 5 Kendini bilmez Trabzonspor'lu , Kardeşim Git Eylemini Kenarda Yap Yani Niye Kol Kola giriyorsun , Sırf Eyleme Destek Olmak İçin Trabzonspor'u Satmakta Nedir Ya ? Sırf İdolojin İçin
                            Trabzonspor üzerinden siyaset yapmak,kendi ideolojileri için Trabzonspor'u kullanmak işte böyle bir şey.Trabzonspor umurlarında değil bu tiplerin! Trabzonspor böylelerinden çok çekti ve maalesef çekmeye de devam ediyor. Trabzonspor yönetiminin son açıklamalarını bu çerçevede destekliyorum

Yorum

• Hiç bir siyasi parti mensubu değilim hiç bir ideolojiye inanmıyorum resmi sitede yapılan açıklamayıda tezat bulmuyorum..
                              "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Hacıosmanoğlu seçildiği vakit 'akp adayı kaybetti,yaşasın özgür Trabzonspor' diye zevkten dört köşe olarak kendilerinden geçenler şimdi ağlamakta

Yorum

Çalışıyor...
                                X