Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bugün Ankara da yapılan mitingde sallanan bordo-mavi bayrak için yönetimden açıklama bekliyoruz
    Trabzonspor DEVRIM DEMEKTIR
    irkciliga hayir bursa
    Hacıosmanoğlu İstifa!

Yorum

• Kişilerle kurumları ayırmalıyız renkdaşlar. (!)
      Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Arkadaşlar eylemlere münferit olarak katılan kişileri engelleyemessiniz..O Nedenle yersiz suçlamaları bırakın.
        NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

• Önceki sayfalarda biri kulüpten yapılan açıklamayı makaslayıp ''çok güzel hak aradığımızın'' belirtildiği paragrafı alıp övmüş de oradan başlayayım.

Öyle güzel bir hak arama mücadelesi gösteriyoruz ki gerçekten kupanın gelmesinin ve adaletin sağlanmasının önündeki en büyük engel olan ayağını elini eteğini öpüyor bu kulübün yöneticileri iki yıldır.

Malum kişi mitinge gelince bir taraftar grubu en ön saflarda yer alıyor ve hakkını gasp edenin boynuna atkı takıyor gururla.

Bordo mavi ve arkasında malum partinin seçim sloganı yazan tişörtleri giyip mitinge gidip şakşakçılık yapıyor bu şehrin insanları.

Şike konusunda başbakanlarını ucundan eleştirip, şike konusunun dışına çıkıldığında tam gaz partizanlığa devam ediyor bu adalet arayıcıları.

Anlayamıyor her şey bu kadar somutken, açıkken tüm imkanlarını seferber edip suçluya cezasının, mağdura hakkını verilmesinin önünde duran birinin daha üst düzey meselelerde daha adaletli davranamayacağını, ölümüne savunmaya körü körüne desteklemeye devam ediyor.

Samimiyet mi iki yüzlülük mü, gerçek adalet mi sadece kupa mı, Trabzonspor sevdası mı parti aşkı mı?Artık kararını siz verin.

Yukarıda bahsettiğim iki yüzlü kesim kendileriyle tartışınca inkar etseler de buraya yazdıklarıyla kendilerini hemen belli ediyorlar.Onları artık vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum.

Son olarak herşeye rağmen samimi, adalet isteyen, hür ve hesapsız Trabzonsporluların olduğunu görmek insanı rahatlatıyor, umutlandırıyor selam olsun hepsine.
          En son Berk tarafından düzenlendi; 09.06.2013, 21:35.
          ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Konu amacından taşmış, yönetimi eleştirmekten ziyade siyasi çözümlemeler ve atışma başlığına dönüşmüştür.

Bu tartışmalara ve kendi görüşünden olmayanları hakir gören mesajlar atılmaya devam edilmesi halinde ceza vermek durumunda kalacağız...

Başlıkla alakasız mesajlar temizlendiğinde başlık tekrar açılacaktır.
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• Konu tekrar açılmıştır.
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Konu tekrar açılmıştır.
                Yanlış yaptın.
                Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Şimdi içimden geçenleri, geçtiği haliyle yazsam, eminim yine kilit yer başlık... Sadece şunu söylüyorum ki; bugünü asla unutmayacağız sayın başkan! Kimler geldi, kimler geçti, bugünü sen de unutma!

Yorum

• Bu yönetimde öbür yönetimde gelse üzülmeyecektim ama bu yönetim boş konuşmaktan başka icraat yapmayacak heralde sanane siyasetten orda burda forma giyenden adam formasına parayı vermiş almış istediği yerde giyer sen işini yap transfer yap takımı güçlendir.
                    Şampiyon olsakta olmasakta En büyük TRABZONSPOR.

Yorum

• gs tarftarı açıklama yaptı,bu paragraf önemli

"unutulmasın ki anlayışla karşılanması gereken çok önemli bir husus daha var o da, Galatasaray ve ultrAslan şemsiyesi altında farklı düşünce ve ideolojide arkadaşlarımızın mevcut olduğudur ve bizim hiç kimsenin düşüncesine de saygısızlık edemeyeceğimiz gibi herkesin düşüncesine de saygılı davranılması gerektiğinin ön şart olarak bilinmesini isteriz. "

biz de böyle olmalıyız.Kimse kimseyi zihniyet ,ideoloji ve dünya görüşünden dolayı eleştiremez Trabzonspor dışında bişey konuşmayalım şurada.eskiden de dediğim gibi,elbette nefret etmeme rağmen maçlarda "kahrolsun pkk"lafına bile karşıyım..o işin platformu ayrı arkadaş...insanlar biyere oy verirler,her oy veren de oy verdiği partinin aşığı değil?belki kötünün iyisi diyen var vesaire...vay efendim şu partiye oy veren şöyledir,yazıklar olsun,şerefsizdir felan. az yavaş beyler...Hepiiz Trabzonspor amacında birlik olursak başarırz.Ts taraftarı adına kimse eyleme de gidemez,akp destek mitingine de gidemez...Trabzonspor siyaset üstüdür
                      En son yavuzbaha tarafından düzenlendi; 09.06.2013, 22:54.
                      .....

Yorum

• her yerin bordo mavi olmasını diliyorum

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                        Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• bu gezi parkının bir faydası olduki şudur: yılllardır İstanbul takımlarının aslında hep aynı olduğunu anlattık durduk ama bir türlü ortak paydada buluşturamadık. İstanbul takımları, İstanbul kızkardeşleri, üç kızkardeş, Bizans, şike kardeşleri v.s dedik durduk ama hiç birisi böyle cuk oturmadı: İSTANBUL UNİTED. bundan kelli bu 3 rezil i anlatırken İSTANBUL UNİTED diyebiliriz.
                          Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• Karadenizliyim ama karadenizlileri hic anlamıyorum. 7 yıl önce 7 yada 8 tl ye sattığın findigi 4 e satarsin.yuzde 65 oy verirsin.30 yıl sonra şampiyon olursun.kupani elinden calarlar.ispat edilir.nerdeyse tamami akp li siyasetçi ve akpli işadamlarından oluşan tff sahaya yansimamistir der konuyu kapatmistir.istanbul Büyükşehir belediye secimlerini kaybetmemek icin Başbakan ve bakanlar müdahale etmiyor.nede olsa karadenizlilerin ekmeginide alsan yüzde 65 zaten. Trabzon kupasini almasada belediye secimleride garanti.o alanlarda bulunana insanlar cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün dediği gibi 12 yıldan beri ezilenler.trabzonspor taraftarı 30 yıldan beri eziliyor.en cok bizim orada olmamiz gerekir. Valla ben ne kupa nede transfer bekliyorum. Bu yonetimin yapacağı tek şey medyanin yaptığı gibi iktidar yandasligi. Bugün kupa gelmediyse tek sorumlusu hükümet tir.meydanlara bordomavi formamla gidecegim.burada adini kullanmam dogru degil ama ben kazim koyuncu gibi trabzonsporluyum. Ona gore trabzonsporlu olmak zulme baskiya paraya dik durmaktir.trabzonsporluyum ama haciosmanoglu nun başkanı olduğu trabzonun degil kazim Koyuncu nun taraftari olduğu trabzonsporluyum
                            orhan

Yorum

• İlk olarak orhan52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Karadenizliyim ama karadenizlileri hic anlamıyorum. 7 yıl önce 7 yada 8 tl ye sattığın findigi 4 e satarsin.yuzde 65 oy verirsin.30 yıl sonra şampiyon olursun.kupani elinden calarlar.ispat edilir.nerdeyse tamami akp li siyasetçi ve akpli işadamlarından oluşan tff sahaya yansimamistir der konuyu kapatmistir.istanbul Büyükşehir belediye secimlerini kaybetmemek icin Başbakan ve bakanlar müdahale etmiyor.nede olsa karadenizlilerin ekmeginide alsan yüzde 65 zaten. Trabzon kupasini almasada belediye secimleride garanti.o alanlarda bulunana insanlar cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün dediği gibi 12 yıldan beri ezilenler.trabzonspor taraftarı 30 yıldan beri eziliyor.en cok bizim orada olmamiz gerekir. Valla ben ne kupa nede transfer bekliyorum. Bu yonetimin yapacağı tek şey medyanin yaptığı gibi iktidar yandasligi. Bugün kupa gelmediyse tek sorumlusu hükümet tir.meydanlara bordomavi formamla gidecegim.burada adini kullanmam dogru degil ama ben kazim koyuncu gibi trabzonsporluyum. Ona gore trabzonsporlu olmak zulme baskiya paraya dik durmaktir.trabzonsporluyum ama haciosmanoglu nun başkanı olduğu trabzonun degil kazim Koyuncu nun taraftari olduğu trabzonsporluyum
                              Tebrik ediyorum kardeşim...

Yorum

• Bugünkü Taksim açıklamasından sonra maalesef artık kendimi Trabzonspor taraftarı olarak nitelendirmekten hicap duyacağım. Ben gidiyorum kalan arkadaşlar kendilerine ve değerlerine iyi baksınlar.

Güçlülerin iktidarına karşı Trabzonspor demiştik .

Güçülerin iktidarına güç veren Trabzonspor olmuş.

Herkese Teşekkürler

Yorum

Çalışıyor...
                                X