Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    taraftarımızın kulüp üzerinde ne kadar etkisiz kaldığını hep beraber görüyoruz
    Aslında taraftar etkisiz değil de ilgisiz. Taraftar ciddi oranda futboldan soğudu.

Trabzonspor'un küme hattına girmesi belki taraftarı kendine getirebilir.

Yorum

• Aziz sadri elele trbazon kümeye
      BİZE HERYER TRABZON!!!
      Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aslında taraftar etkisiz değil de ilgisiz. Taraftar ciddi oranda futboldan soğudu.

Trabzonspor'un küme hattına girmesi belki taraftarı kendine getirebilir.
        umarım öyle olur

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
        Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Ancak Fanatik’e verdiği son demeçte, “Ben, Aralık’ta bir daha kongre olacağı için karşı çıktım. Ama derlerse ki ‘Tüzüğü değiştirelim, bundan sonra Olağan Genel Kurul hep Mayıs’ta yapılsın’, o zaman ‘tamam’ derim” diye konuşmuştu. Şener’in bu düşüncesi, muhalefet cephesinde olumlu karşılandı. Camianın önde gelenleri, “Aklın yolu bir. Başkan doğru söylemiş. Bundan sonra tüm kongrelerin Mayıs’ta yapılması, seçilecek başkanların kendi kadrolarını kurup teknik direktörlerini seçmesi açısından ideal olacaktır” yorumunu yaptılar.

Bana göre çok büyük bir sorun çözülmüş,
          sadece içinde bulunduğumuz durum la alakalı değil gelecek tüm yönetimler için de ''transferi ben yapmadım seneye çok güzel olacak'' safsatasını yok eden bir icraat olmuş.
          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Henüz sadece laf üretiyorlar. Daha önce de kulüp ortada kalır onun için Mayıs'ta istemiyorum diyordu. Samimi değil. Ayrıca kendilerini birileri mi tuttu 5 senedir ordalar neden değişmediler tüzüğü, ya da yeni mi akıllarına geldi?
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• tüzük değişikliği için yanılmıyorsam 1 ay gerekir demek ki şu sıralar gerçekleşecekse yapılması gerekiyor...Yoksa yalan olur

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
              Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• hacıosmanoğlu gibi mafyavari tipler bu klüpte görev almamalı. Siyaset ve mafya trabzonspordan uzak dursun

Yorum

• İlk olarak unyeli_ts_82 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  hacıosmanoğlu gibi mafyavari tipler bu klüpte görev almamalı. Siyaset ve mafya trabzonspordan uzak dursun
                  Sadri Şener gibi espiriretör tipler yönetsin dimi.Hacıosmanoğlu adam vurmuş yada azmettırmışmidırki mafyavarı yakıştırma yapılıyor.bazıları gıbi lafı dolandıran dansöz gibi kıvırmadığı için gelmesın Hacıosmanoğlu.seçıme Asenayla Tanyelıde aday olsun.hiç yoktan kıme hızmet ettıklerı bellidir.

Yorum

• Mafyavari demenin yanıltabileceğini düşünüyorum. Nasıl belli mesela şimdiki yönetim değil de gelecek yönetim öyle? Ya da tersi?
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Bu kadar başıboş bir takım nasıl olurun cevabıdır bizim yönetim. İsteyen gidiyor, isteyen takımı sallamıyor. Yönetim ne yapıyor koskoca bir hiç.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Adam gibi adam, lafı doğrudan hedefine vuran biri olunca mafya mı olunuyor

Yorum

• Trabzonsporun asarım keserim havasındaki kabadayı yöneticilere ihtiyacı yok. Bu klübe plan, proje üretecek bilgili ve iş bitirici yönetici lazım... Bu vasıflarda İbrahim beyde yok...Sadece dobra olmakla olmaz bu işler...Trabzonsporu yönetmek eğitim, kültür ve deneyim işi olmalı kabadayılık değil...

Yorum

• Gerekirse asarım keserimde diyeceksın.tavuk gıbı korkmayacaksın.bıldığin doğruları korkusuzca söylemek,Trabzonsporun hakkını hırsızlara yedırtmeyeceğim demek kabadayılıkmıdır?eğer kabadayılıksa hemen Hacıosmanoğlunu başkan seçelim.bu camıanın korkak insanlara ıhtıyacı yok.plan projede gelir evelallah.yeterkı korkak olma.

Yorum

• Yönetim tamamen dibe vurmuş. Onur ile ilgili hiçbir girişim yok. Çünkü satılmasını en çok yönetim istiyor. 1461 Trabzon kafaya oynarsa satılacak. Takımda para eden futbolcuları satmak için ellerini ovuşturarak teklif bekliyorlar. Şike ile ilgili hiçbir girişim ve gelişme yok. Umursamıyorlar. Öyle ki, Tarabya oteline gelen iki kulüp çalışanı kapıda öyle bekliyor. İçeri girmeye taraftar çalışıyor ama onların umurlarında değil.

Lisanslı ürün üretiminde koskocaman bir hiç durumdayız. Hiçbir şey üretemiyorlar. Çünkü o birim oturduğu yerden yiyor. Dünya umurlarında değil. En son kafaları çalıştı da 1461 tişörtleri ürettiler. Onlara da ilgi büyük.

Hep "küçük olsun benim olsun" zihniyeti kazandı. 2010-2011 sezonu kadrosunun dağılmasında da "küçük olsun benim olsun" düşüncesi galip geldi. Çünkü o dönemin kadrosu değil ligde, en kötü ihtimal Avrupa kupasında derece yapabilirdi.

Gelinen noktada hep kaçıp gidenleri suçladık. Çünkü kolayımıza o geldi. Şimdi bakıyorum da, şu yönetimin elinden kaçıp kurtulanlara kızamıyorum.
                              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak unyeli_ts_82 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Trabzonsporun asarım keserim havasındaki kabadayı yöneticilere ihtiyacı yok. Bu klübe plan, proje üretecek bilgili ve iş bitirici yönetici lazım... Bu vasıflarda İbrahim beyde yok...Sadece dobra olmakla olmaz bu işler...Trabzonsporu yönetmek eğitim, kültür ve deneyim işi olmalı kabadayılık değil...
                                dıper klup baskanları eğıtım kultur ve deneyımle yonetıyor kluplerı depılmı?burası turkıye buranın gerceklerıne gore hareket etcek bır baskan lazım kısasa kısas dıycek ,senın dedığın baskan modelı avrupa ıcın gecerlı..cok ıyımsersın ..

Yorum

Çalışıyor...
                                X