Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yav nesi olamaz
    adam okadar parayi hibe etmisse klübün bir tesekkürü fazla gözükmemeli

helmut zilk diye birisinin bir sözü var

iyilik yap ve yaptigin iyiligi anlatki seni taklit etsinler

burda isini kayibetmis bir komsuna ekmek vermiyorsunki gizli tutacan

gökdeniz trabzonspor ailesinin bir fertidir (eski iscisi olabilir)
    aileden birinn aileye detegi utanilacak bir durumsa ...
    ne denilebilirki
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• bugun yonetimi elestirmeden once kulubu batiran hortumlayanlara kufur ederim once!

Yorum

• Zokora'ya bugün 375.000 Euro ödeme yapılacakmış, aksi takdirde Zokora sözleşmeyi tek taraflı fesh edip ayrıca talep etmesi halinde (sözleşmeden dolayı) 4 milyon Euroya yakın ekstra para alabilecekmiş kulüpten.

375.000*2,55= 956.250,00 TL

Aşağı yukarı Gökdeniz'in kulübe bağışladığı tutara (500.000*1,92=960.000,00 TL) denk geliyor. Yalnız yukarıda yazılana göre hesap yaparsak bugün ödenecek para (375bin euro), ileride ödenmesi muhtemel 4 küsür milyon Euro'ya bedel bir para

Adam bizi kaç para borçtan kurtarmış, nasıl teşekkür etmeyelim
        En son bkandil tarafından düzenlendi; 21.06.2013, 15:07.

Yorum

• Bazem yönetimi eleştirmek için fırsat kollayan arkadaşlarımızın olduğunu düşünüyorum.
          Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
          Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Yönetimin kulübe gelmeden önceki tek planını açıklıyorum:

Paramız yok. Varımızı yoğumuzu şike davası için harcayacağız. Oradan çıkacak olumlu bir kararla tazminat davası açıp kulübün ekonomik durumunu düzeltebiliriz.

Eski oyuncudan 500 bin Dolar yardım almak nedir yahu? Ne hallere düştük...
            teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yönetimin kulübe gelmeden önceki tek planını açıklıyorum:

Paramız yok. Varımızı yoğumuzu şike davası için harcayacağız. Oradan çıkacak olumlu bir kararla tazminat davası açıp kulübün ekonomik durumunu düzeltebiliriz.

Eski oyuncudan 500 bin Dolar yardım almak nedir yahu? Ne hallere düştük...
              Buradan gelecek para tadından yenmez

Yorum

• İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Buradan gelecek para tadından yenmez
                en az 100-150 milyon diyorlar ama... ne kadar doğru bilmem.
                Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• bazen insanlar bile bile yalan konusuyor bazen se sahiden kapasitesiz zannediyorum.

birisi allah askina soylesin.

mesela SS yonetimi cebinden para mi koydu bu takima??

nasil olurda yonetim icin parasiz dersiniz??

unal aysal para mi koyuyor cebinden kulube?
                  f.orman???

onemli olan para hortumlamak!!!!

hortumlanan paralarimizin hesabini sorun.

Yorum

• İlk olarak ziyaretci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bazen insanlar bile bile yalan konusuyor bazen se sahiden kapasitesiz zannediyorum.

f.orman???

Hocam, adam bıraktı gitti.Aday değilim dedi, ceketini aldı gitti. sanırım ibra da edildi.Geçmişte 30 milyon TL lik borcu ibra etmeyenlerin 200 milyonluk borcu ibra edildi, oda ilginç tabi...

Yorum

• kulubu rezil etmeye son gaz devam..
                      gokdenizin 500 bin dolarina kaldiysak isimiz is..madem yardim topluyorsun bari resmi hesap acinda bizde katkida bulunalim..
                      ayrica 5 yildir baskanliga hazirlanan haci'nin kulubu finanse etme konusundaki
                      projelerinin her biri cilgin proje olmaya aday..tam gaz devam edin boyle..

Yorum

• Yönetime Yönelik Eleştiriler

İlk olarak ziyaretci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bazen insanlar bile bile yalan konusuyor bazen se sahiden kapasitesiz zannediyorum.

f.orman???

Sadri şener 20 milyon tl hibe etti

Sent from my iPad using Tapatalk HD
                        Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Bu yonetim IFLAZ etmistir, ilk isleri ISTIFA olmalidir! Nedemek 500 bin dolar hibe? Iyilik yapacaksa gider kombine alir ayrica fifa kriterlerine gorede tahminimce problem yaratabilir. Vizyon yok, para yok gercekten fenere hak veriyorum, 3. sinif mafya tabiri cok dogru.
                          Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak murat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu yonetim IFLAZ etmistir, ilk isleri ISTIFA olmalidir! Nedemek 500 bin dolar hibe? Iyilik yapacaksa gider kombine alir ayrica fifa kriterlerine gorede tahminimce problem yaratabilir. Vizyon yok, para yok gercekten fenere hak veriyorum, 3. sinif mafya tabiri cok dogru.
                            fifa kriterlerine göre kulübe hibe yapabilirsin ama borç veremezsin.

Yorum

• finansal durumumuz okadar kötümüki, gökdeniz karadeniz takima 500 bin Dolar yardimda bulunuyor???
                              İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                              BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• Helal olsun Gökdenizime.harika bir davranıştı.Allah razı olsun kendisinden.

Yorum

Yükleniyor...
                                X