Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Maddi imkanları doğru kullanıcak
    Klübe yeni maddi kaynak sağlıcak projeler sağlıcak
    Transfere hiç karışmayıp takımı menajer ve scout ekibine geçiricek
    Borsayı iyi bilen

Bir başkanımız olucak mı acaba Öyle yıldız futbolcu felanda istemiyorum hatta alt yapıdan gelmicek yabancı oyuncu bile istemiyorum kendi altyapımıza eyvallahım var ama klübün doğru yönetilmesini istiyorum...Çok mu ?

Yorum

• İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      dilimizde tuy bitti..trabzonspor haci'ya bes beden bol geldi.
      daha kendi yonetimindeki 10 tane adami yonetemeyen haci kulubu yonetecek oyle mi?guldurmeyin.
      ben secim surecinde de soylemistim..bu adamin bu tur bir goreve capi yetse albayrak yonetimi o kadar rezil olur muydu?
      o yonetimin ikinci adamiydi..
      her zaman soylerim, bu tip yoneticilerin devri 90larin sonunda bitti..
      artik ufku genis-egitimli-profesyonel-is dunyasinda taninan-tecrubeli adamlar is yapiyor..
      bu saydiklarimdan hangisi haci'da var?hicbiri.
      umarim aralikta kongre olur ve o zaman muharrem usta veya onun gibi bir aday daha cikar..
      Hepsine katiliyorum. Albayrak doneminde kendisi icin Trabzonspor'a bundan kotusu gelemez diyordum (yonetici olarak), hatta buraya da yazmisimdir o zaman kesin. Sonra su son secim doneminde kazandiginda hic degilse sike surecinde dik durur, kulubun haklarini korur diye umdum ama yok, durum cok umutsuz coook. Bu yonetimin gitmesi icin coktan gun saymaya basladim ben.

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        3 senedir her ortamda poz verdiği Fatih Tekke ile sözleşme imzalayamıyorsa gerisini sen düşün.
        o da ayri bir fikra zaten...
        Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Görevden alinan genel müdür eski yönetim zamanindan kalan mi yoksa yeni yönetimin göreve getiridigi kisi mi?

Ikincisi bu kondüsyoner Yannick'de mi ayrildi? Anlamadim o kismi.
          Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• Genel kurul üyelerinin çoğu sportif başarıyı esas alır, acemice yapılan yönetimsel hatalara pek kafayı takmaz. Zaten yönetimsel anlayışa bakılsa uçan kuşa borcu olan Sadri Şener yönetimi alkışlanarak gönderilmezdi. O yüzden Aralık'ta beklenenden iyi bir sportif başarı varsa, hiçbir güç Hacıosmanoğlu'nu indiremez...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Maddi imkanları doğru kullanıcak
              Klübe yeni maddi kaynak sağlıcak projeler sağlıcak
              Transfere hiç karışmayıp takımı menajer ve scout ekibine geçiricek
              Borsayı iyi bilen

Bir başkanımız olucak mı acaba Öyle yıldız futbolcu felanda istemiyorum hatta alt yapıdan gelmicek yabancı oyuncu bile istemiyorum kendi altyapımıza eyvallahım var ama klübün doğru yönetilmesini istiyorum...Çok mu ?
              Kulacoglu var onada kimse oy vermez
              Ben sadece Trabzonspor u severim...İsimler gelir gider...

Yorum

• Bu Kayyuma devredilme muhabbetinde Yönetimi kimse uyarmadı mı müdürün yetkisini alırken? yada Yönetim bunu nasıl yapabilir? Kulüpte bundan anlayan hiç mi kimse yok? Eğer bu tip hatalar yapılmaya devam ederse gerek borsa da gerekse başka konularda çok ceza öderiz...
                Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak Derin Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Biri yazmıştı aralıkta seçim var diye ama doğrumu?
                  İnşallah doğrudur.
                  Evet var. Kulübü kongreye %100 götürecek belge de benim elimde. Aralık'ta hesaplaşacağız bunlarla.

Yorum

• İlk olarak Erhan Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    E bukadarıda fazla ama.

Şimdi eğri oturup doğru konuşalım. Ben seçim zamanı İHO yu destekledim hatta Usta yı destekleyenlerle az tartışmadık, Usta hükümetin adamı falan diye.

Şimdi hepsinden özür diliyorum, İHO bizim klubü yönetecek adam değil, gerçekten sandığımdan çok daha küçük vizyonlu bir adammış, tek yaptığı şey atarlı konuşmak, ama maalesef Futbol gemisi lafla yürümüyor. Yürüseydi fener kurtulurdu tüm adamları 2 sene astı kestiler sonunda cezayı yediler.

Aralıkta Kongre varmı beyler
                    Değerli kardeşim,
                    Bizden özür dilemene gerek yok. Bazı gerçekleri herkes hemen göremeyebilir. Doğaldır. Ancak, seçim gecesi ben ve birkaç arkadaşım, bas bas bağırdık; kulüp şimdi siyasetin kucağına oturdu diye. Bir şeyler biliyorduk. Konuşamadık, halen susuyoruz. Bunu söylediğimiz için ukala, bilmiş, ben demiştimci filan gibi sıfatlar takıldı isimlerimizin önüne. Her tür hakaret ve küfüre maruz kaldık. Kimse babamızın oğlu değil... Biz Usta'cı değil Trabzonspor'luyuz... Bu kulübü yönetip büyük hedeflere koşturabilecek kişinin Usta olduğunu gördüğümüz için destek verdik.

Adama siyasetin adamı dediler... İkinci adamı DSP eski il başkanı, diğeri MHP milletvekili adayı, bir başkası Yurt Partisi Genel Başkan eski yardımcısı olan adamı AKP'li ilan edip, kulübü satacak şeklinde kirli bir propaganda ile seçtirmediler. Seçilebilseydi, bugün çok farklı şeyler konuşuyor olacaktık. Yakınen biliyoruz bazı detayları... Anlatamadık...

Neyse, hatadan dönebilmek, ya da yanlışın yanlış olduğunu itiraf edebilmek bir erdemdir. Aralık ayında kongre var. İtiraz edildi. İlk celsede, son genel kurulun yasalara aykırı olduğunu gösteren emsal belgeyi yüce mahkemeye sunacağım. Sonrasına bakarız. Hayırlara vesile olsun...
                    En son Misafir tarafından düzenlendi; 26.06.2013, 22:17.

Yorum

• koskoca Trabzonspor böyle yönetilmez, yönetilemez... seçildiklerinden bu yana doğru yaptıkları tek iş akçayı getirmekti onun bile getiriliş şeklinde buram buram amatörlük akıyordu. taraftar gibi konuşmak güzel ama bu yönetim şeklini bayrampaşaspor bile haketmiyor. azcık silkelenirler de kendilerine gelirler inşallah...

Yorum

• Bu kadar yanlış ve hatadan sonra yönetimin acilen toplanması ve kendine çeki düzen vermeleri gerekmektedir..!
                        Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                        Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Değerli kardeşim,
                          Bizden özür dilemene gerek yok. Bazı gerçekleri herkes hemen göremeyebilir. Doğaldır. Ancak, seçim gecesi ben ve birkaç arkadaşım, bas bas bağırdık; kulüp şimdi siyasetin kucağına oturdu diye. Bir şeyler biliyorduk. Konuşamadık, halen susuyoruz. Bunu söylediğimiz için ukala, bilmiş, ben demiştimci filan gibi sıfatlar takıldı isimlerimizin önüne. Her tür hakaret ve küfüre maruz kaldık. Kimse babamızın oğlu değil... Biz Usta'cı değil Trabzonspor'luyuz... Bu kulübü yönetip büyük hedeflere koşturabilecek kişinin Usta olduğunu gördüğümüz için destek verdik.

Adama siyasetin adamı dediler... İkinci adamı DSP eski il başkanı, diğeri MHP milletvekili adayı, bir başkası Yurt Partisi Genel Başkan eski yardımcısı olan adamı AKP'li ilan edip, kulübü satacak şeklinde kirli bir propaganda ile seçtirmediler. Seçilebilseydi, bugün çok farklı şeyler konuşuyor olacaktık. Yakınen biliyoruz bazı detayları... Anlatamadık...

Neyse, hatadan dönebilmek, ya da yanlışın yanlış olduğunu itiraf edebilmek bir erdemdir. Aralık ayında kongre var. İtiraz edildi. İlk celsede, son genel kurulun yasalara aykırı olduğunu gösteren emsal belgeyi yüce mahkemeye sunacağım. Sonrasına bakarız. Hayırlara vesile olsun...
                          İnşallah aralıkta kongre olur ve vizyonu daha geniş klüb yönetmeyi bilen biri gelir, hacı bu işi yürütemez bunu şu kısa sürede bize ıspatladı, benim şahsi görüşüm eğer bu hacı aralıkta gitmezse, sezon sonunda çok kötü yerlerde olacağız ve kamuoyunda dalga geçilen bir başkanımız olacak, görünüş ve söylermleriyle, zeka ve gücü uyuşmuyor hacının. Bizi çok rezil edeceğe benziyor.

Birtek kupa için iyi olur diyordum oda bana yeterdi ama parti mitingine katılması o inancımıda kırdı, kaldıki uefa yamuk yapmıyor biz o kupayı her türlü alırız şuan sadri başkan olsa gene alacaktık, sonuçta fenere cezayı hacı çıkartmadıya.

Kayyuma muhtaç olacak takım değiliz heleki komedi gibi bir sebepten, mitinge gitti millete sakız olduk, 1461 den oyuncuyu kiralıyoruz hemde milleti birbirine sokarak. Yok arkadaş yok gerçekten çok büyük bir hata yapmışız, ben sadrinin bile dönmesine razıyım.

Hadi biz gurbetten bu adamı tanımıyoruz, 2 3 sözüne gaza gelip destekledik, peki ya kongre nasıl bu adama oy verdi, hiç mi tanımıyorlardı nasıl biri olduğunu, ben hacıyı 1 ay tanısam allahın hiçbir kulu bana ona oy attırtamaz, ha lafım yok Trabzonsporu çok seviyodur eyvallah, söylemleri haklıdır onada eyvallah, ama bu adam Trabzonsporu yönetecek kapasitede değil hemde hiç değil.

Aralıkta kongre bir ihtimal mi ? yoksa kesin mi ?
                          SEN TRABZONSPOR!!! HALA BU İHO DENEN HERİFİ İNDİREMİYORSUN YA, ÇEKTİĞİN TÜM ÇİLELER ANANIN AK SÜTÜ GİBİ HELALDİR.

Yorum

• Kongreyle ilgili ne olacağını yukarıda yazdım. Olacak, kesin.

Hacı iyi Trabzonspor'ludur, çok net. Ancak düştüğü tuzağı anlayamayacak kadar saf. Üzülüyoruz, yazmıştık bunları. Daha çok şeyler olacak. Ben burada olmazsam da sizler göreceksiniz.

Ben, yaşadığım saldırı, tahrik ve küfürler nedeniyle, artık bu forumda yazmak istemiyorum. Yoruldum...
                            En son Misafir tarafından düzenlendi; 26.06.2013, 22:32.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kongreyle ilgili ne olacağını yukarıda yazdım. Olacak, kesin.

Hacı iyi Trabzonspor'ludur, çok net. Ancak düştüğü tuzağı anlayamayacak kadar saf. Üzülüyoruz, yazmıştık bunları. Daha çok şeyler olacak. Ben burada olmazsam da sizler göreceksiniz.

Ben, yaşadığım saldırı, tahrik ve küfürler nedeniyle, artık bu forumda yazmak istemiyorum. Yoruldum...
                              Ben kongre lafini duyunca rahatladim, hele birde sizden duyunca dahada rahatladim. Burada tartismalari
                              küfür boyutuna getirmek cok yanlis birsey. Buradan küfür yiyen degil küfür edenin gitmesi lazim, hatta
                              bence atimasi lazim.
                              insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• yönetilmiyoruz başlığı çok daha etkili bir başlıktı.. bu başlıkta yönetimin yaptıkları kaybolup gidiyor.. o başlık kapanmamalıydı.. madde madde iho yönetiminin yaptıkları hatalar yüzlerine vurulmalıydı. ayrıca birbirimizi kırmaya gerek yok arkadaşlar ama kabul etmek gerekir ki bu yönetim inanılmaz acemi. her yaptıkları hata.. İHO tek adam olmak istiyor kimseye danışmıyor diğer yöneticilerde karışmıyor. İHO ne derse o. hiç bir yöneticinin haberi bile yoktur kulübün basın açıklaması yaptığından iho aramıştır yapın demiştir yapmışlardır. kayyum olayı skandal.. çok umutluydum ama Aralığı bile görmez bu yönetim...
                                Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

Yükleniyor...
                                X