Devre arasında transfer yapmamak------->3.golden sonra stadı terk etmek.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
İlk olarak bordox tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBüyük büyük laflara,çok derin tahlillere gerek yok benim için iki olayın sebebi kimse ve bu sorunun kaynağı neyse bir daha kulübün yanına yaklaştırılmamalı.
Fatih Tekke'yi o kadar istemesine rağmen kulübe sokmayanlar ve Barış Özbek'i transfer edenler.
Somut şeylerden başlamalı,çünkü bizdeki beyin buna yetiyor,doğru gördüğümüz ve yanlış gördüğümüz somut olayların sorumlularından hesap sorarak başlanmalı bu iş bu üstte yazdığım olayın sorumlularının kafaları koparılmalı,o zihniyet bir daha o kapıdan içeri girmemeli
O kadar derin,o kadar afaki,o kadar tahlile gerek yok.Çünkü bizim o kadar uzak düşünebilecek ne sabrımız var ne kapasitemiz var ancak aradan bu ortamı istediği gibi yoğurabilecek,insanları yönlendirebilecek,uzun yılların planını yapabilecek bir dahi varsa buyursun bizim gibileri uyandırmadan ki uyanırsak büyük tehlike,çünkü ne yapmak istediğini anlamayız ve adamı bitiririz alsın sazı eline,ama eğer yoksa iyice akıl sağlığımızı ve iyi ile kötüyü ayırmaya yetebilen kapasitemizi de kaybetmeden somut olaylardan başlayıp el yordamı ile gitmeliyiz.
Bence bize en uygunu bu.
Hangi şerefsiz ve ciğersiz Fatih Tekke'yi bu kulübe sokmayıp Barış Özbek ve türevlerine yol verdiyse bizi bu günlere taşıyan da onlardır.
zaten yapılması gerekenler altyapılarda başlıyacak.gerçek devrimler orda olucak.üst yapı yine bildiğimiz gibi sadece daha az para harcayacak o kadar.taraftara da sabır gerekir ki o konuda ihtisaslıyız.ama bu düzende şampiyon olmanın hiç bi anlamı olmadığının taraftara öğretilmesi lazım. herkesin özellikle yönetecek olanların bu durumun farkında olabilmesi olay.kalp gözünü açmak.böyle insanlar çoğaldıkça mutlu son kaçınılmaz olacak inanın bana.ama önce biraz mağradageçirilecek vakit var yani bu bilince ulaşmış insanları çoğaltmak lazım.
En son artvints tarafından düzenlendi; 18.02.2013, 18:58.
Yorum
-
aynen...
İlk olarak bordox tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBüyük büyük laflara,çok derin tahlillere gerek yok benim için iki olayın sebebi kimse ve bu sorunun kaynağı neyse bir daha kulübün yanına yaklaştırılmamalı.
Fatih Tekke'yi o kadar istemesine rağmen kulübe sokmayanlar ve Barış Özbek'i transfer edenler.
Somut şeylerden başlamalı,çünkü bizdeki beyin buna yetiyor,doğru gördüğümüz ve yanlış gördüğümüz somut olayların sorumlularından hesap sorarak başlanmalı bu iş bu üstte yazdığım olayın sorumlularının kafaları koparılmalı,o zihniyet bir daha o kapıdan içeri girmemeli
O kadar derin,o kadar afaki,o kadar tahlile gerek yok.Çünkü bizim o kadar uzak düşünebilecek ne sabrımız var ne kapasitemiz var ancak aradan bu ortamı istediği gibi yoğurabilecek,insanları yönlendirebilecek,uzun yılların planını yapabilecek bir dahi varsa buyursun bizim gibileri uyandırmadan ki uyanırsak büyük tehlike,çünkü ne yapmak istediğini anlamayız ve adamı bitiririz alsın sazı eline,ama eğer yoksa iyice akıl sağlığımızı ve iyi ile kötüyü ayırmaya yetebilen kapasitemizi de kaybetmeden somut olaylardan başlayıp el yordamı ile gitmeliyiz.
Bence bize en uygunu bu.
Hangi şerefsiz ve ciğersiz Fatih Tekke'yi bu kulübe sokmayıp Barış Özbek ve türevlerine yol verdiyse bizi bu günlere taşıyan da onlardır.FATİH SULTAN TEKKE
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu düşünceyle malesef olmaz, 20 senedir bi tane başka şampiyon çıkmış, o da tam anlamıyla önlem almayıp işi sıkı tutmadıkları için.nasıl olsa olmaz diyerek.yani sen bunda bir anormallik görmüyomusun.aslında söylediklerimiz kesinlikle öyle büyük laflar değil, kafayı hafif kaldırıp büyük resme baktın mı anlarsın zaten.artık keşkelere ayıracak vakit yok.o niye alınmadı bu alınsaydı şampiyon olurduk lafı büyük laflar bence.biz haşa allah değiliz ki gaybı bilelim.bu düzenden kendimizi sıyırmadıkça bizim başarılarımız bile bu sistemin baştan kazanan takımlarının başarıları olur.sen de aciz olursun.(bu duruma örnek yetiştirdiğimiz oyuncuların o takımlara gitmesi ve şampiyonluğumuzun çalındığı sene onların 9 puan geriden gelen çok büyük takım olup, bizim aciz beceriksiz küçük takım gösterilmemiz).görmek isteyen için herşey çok artık tahammül edicek durumumuz yok.
zaten yapılması gerekenler altyapılarda başlıyacak.gerçek devrimler orda olucak.üst yapı yine bildiğimiz gibi daha az para harcayacak o kadar.sadece herkesin özellikle yönetecek olanların bu durumun farkında olabilmesi olay.kalp gözünü açmak.böyle insanlar çoğaldıkça mutlu son kaçınılmaz olacak inanın bana.ama önce biraz mağradageçirilecek vakit var yani bu bilince ulaşmış insanları çoğaltmak lazım.
Ben alt yapı masalları ile büyüdüm,Trabzon gibi bir yerde Emrullah gibi birisi Trabzonspor forması giymeden 30'una varıyor da Barış Özbek gibilere 1 milyon Euro(2,3 trilyon) veriliyorsa,Fatih Tekke gibiler 'takımın kolej havasını bozar denilerek kulüpten içeri sokulmayıp Engin Baytar'lar alınıyorsa.İşte takımın kolej havası 1 gol yedin mi hepsi kayıplarda ne bir tepki koyan var ne bir şey diyen var.
Formanın ağırlığını bitiriyorlar.
Altyapı ile olacaksa kim takip edecek,Hüseyin Cimşirlere,Hasan Üçüncülere,Mustafa Yumlulara kafa yapan taraftarlar mı?İki reklama savunduğu her şeyi anında satacak,okuma ve anlama özürlüsü,dedikodu yayınlamaktan ve konuşmaktan sıkılmayan,fikri olmayan,fikri olsa bile namustur diyerekten takip etmeyen yerel medya ile mi?
Uzaktan kukla olsunlar diye atanmış yerel idareciler ve milletvekilleri mi?
Kim ne yapacak,stada 20 metre uzaktaki kuzenlerinin gsli olmasından bahseden,bakan tarafından biz aramızda hallederiz denerek ti'ye alınan Trabzonlularla mı?
En büyük taraftar grubunun siyasilerden bilet aldığı bir ortamdan bahsediyoruz,1461 maçlarına gitmekten aciz bir şehirden bahsediyoruz.Eskiden en nefret ettiğim düşünce Trabzonspor İstanbul'a taşınsın düşüncesiydi ama şimdi şart bence.Çünkü Trabzonspor'un kanını emen sülüklerin temizlenmesi için sudan dışarı çıkarılması ve iyice bir tedavi edilmesi lazım geliyor.
En başa dönüyorum benim için takımın kolej havası bozulur diyerek Fatih Tekke'yi almayıp Barış Özbek'lere yol verenler onun bunun çocuklarını öğrenmek en büyük öncelik,önce onların kafası gitmeli.En son bordox tarafından düzenlendi; 18.02.2013, 19:12.Amatör ruh,profosyonel düşünce
İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ
Yorum
-
İlk olarak bordox tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKim yapacak bunları,burdaki insanların samimiyetine ve gerçekten acı çektiklerine inanıyorum ama kime ne kadar etki edebiliyorlar.Etseler ne kadar edebiliyorlar.
Ben alt yapı masalları ile büyüdüm,Trabzon gibi bir yerde Emrullah gibi birisi Trabzonspor forması giymeden 30'una varıyor da Barış Özbek gibilere 1 milyon Euro(2,3 trilyon) veriliyorsa,Fatih Tekke gibiler 'takımın kolej havasını bozar denilerek kulüpten içeri sokulmayıp Engin Baytar'lar alınıyorsa.İşte takımın kolej havası 1 gol yedin mi hepsi kayıplarda ne bir tepki koyan var ne bir şey diyen var.
Formanın ağırlığını bitiriyorlar.
Altyapı ile olacaksa kim takip edecek,Hüseyin Cimşirlere,Hasan Üçüncülere,Mustafa Yumlulara kafa yapan taraftarlar mı?İki reklama savunduğu her şeyi anında satacak,okuma ve anlama özürlüsü,dedikodu yayınlamaktan ve konuşmaktan sıkılmayan,fikri olmayan,fikri olsa bile namustur diyerekten takip etmeyen yerel medya ile mi?
Uzaktan kukla olsunlar diye atanmış yerel idareciler ve milletvekilleri mi?
Kim ne yapacak,stada 20 metre uzaktaki kuzenlerinin gsli olmasından bahseden,bakan tarafından biz aramızda hallederiz denerek ti'ye alınan Trabzonlularla mı?
En büyük taraftar grubunun siyasilerden bilet aldığı bir ortamdan bahsediyoruz,1461 maçlarına gitmekten aciz bir şehirden bahsediyoruz.Eskiden en nefret ettiğim düşünce Trabzonspor İstanbul'a taşınsın düşüncesiydi ama şimdi şart bence.Çünkü Trabzonspor'un kanını emen sülüklerin temizlenmesi için sudan dışarı çıkarılması ve iyice bir tedavi edilmesi lazım geliyor.
En başa dönüyorum benim için takımın kolej havası bozulur diyerek Fatih Tekke'yi almayıp Barış Özbek'lere yol verenler onun bunun çocuklarını öğrenmek en büyük öncelik,önce onların kafası gitmeli.
en önemli nokta da sanki çok şeyler yapmamız gerektiğini sanmamıza neden olan ilizyondur.öğrenilmiş çaresizlik budur işte.ama hiç de öyle değil.sadece anlatıcaksın insanları bilinçlendirmeye çalışacaksın, kendin de okuyup öğreneceksin.zamanı geldiğinde bu talep kendiliğinden oluşacak.herşeyi devletten başkasından beklemiyeceksin.hele bu devletten hiçbişey beklemiyceksen.adalet istiyoruz onu bile sağlayamıyolar niye çünkü düzenin sahiplerine ters.sana düzinelerce örnek verebilirim.bu şekilde yaşamayı benim midem kaldırmıyo artık.o yüzden anlatmaya başladım geri dönüş yok.
Yorum
-
İlk olarak temel_yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKim ne derse desin takım bu halde ise yüzde 60 yönetimin yüzde 40 Şenol hocanın suçudur.Giderken dedi ben bu takımı iyi çalıştırdım duygusal olarak çöküşte dedi,dün gördük takım fizik olarak sıfırın altında.
Nerede Ersun hocanın bilimsel fizik ölçümleri ile koşan,basan mücadele eden Trabzonspor,nerede şimdiki dökülen Trabzonspor....
Ersun zamanında At gbi kosan bir Ts vardi
Takım en cok şut ceken takımdı.
kanatlar tıkır tıkır islerdi.
Ve sakatlanmazdı oyuncular.
Snol Gunes in takımı 2 yıldır 1 yarı zor cıkarıyor. Bıraksın senol Hoca bunları. Yapmadi beceremedi. en guvendigi tum takımın efsane olsun diye calistigi adamlar da defolup gitti.
yahu sene basından bu yana 12 yabancıdan 4 tanesini eleyemedi. barıs gibi sikeci bir adamı takıma aldi. sonra baska oyuncu yok gibi surekli soktu oyuna. Bu adam 2 sene 2 milyon para doktuk yahu13 Vitor Hugo
Yorum
-
Sadri Seneri elinde tutan güc cekilmedigi sürece kim gelirse gelsin durumumuz ayni olacaktir...Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak Erbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDevre arasında transfer yapmamak------->3.golden sonra stadı terk etmek.2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
Bir çift sözüm var Şenol hocaya, milli takım teknikdirektorlugunden alındıktan sonra her fırsatta kendisine TFF nin haksızlık yaptığını söyledi durdu. Hadi bakalım Şenol hoca şike sürecinde en büyük haksızlığa sen uģradın, geç önümüze sikeyi konuş herkes bilsin...Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu haklı bir düşüncedir, ama yanlıştır ben bu şekilde yaşayamam inandım bi kere değişene kadar anlatıcam, gerkirse tek tek herkese.inanan insanların çoğalmasını bekliyecez.bizim yapabileceğimiz budur.bu uzun bi süreç olabilir.ama bi yerden de başlamak gerek.elbet bir gün ulan hep aynı şeyler oluyo bi yanlışlık var diyecek kıvama gelecek insanlar.bunlar ütopik gelebilir ama gerçekten öyle değil.yaşadığımız dünya aldığımız eğitim bu hale getiriyo bizi.ama bundan sıyrılmak sanıldığı gibi çok zor değil.
en önemli nokta da sanki çok şeyler yapmamız gerektiğini sanmamıza neden olan ilizyondur.öğrenilmiş çaresizlik budur işte.ama hiç de öyle değil.sadece anlatıcaksın insanları bilinçlendirmeye çalışacaksın, kendin de okuyup öğreneceksin.zamanı geldiğinde bu talep kendiliğinden oluşacak.herşeyi devletten başkasından beklemiyeceksin.hele bu devletten hiçbişey beklemiyceksen.adalet istiyoruz onu bile sağlayamıyolar niye çünkü düzenin sahiplerine ters.sana düzinelerce örnek verebilirim.bu şekilde yaşamayı benim midem kaldırmıyo artık.o yüzden anlatmaya başladım geri dönüş yok.
Trabzon şehrinin kimyasımı desem fiziği mi desem hafızasımı desem bilemedim ama yok yani,o eski yerinden yeller esiyor.
Dünün Tolunay'ı sana tribünde ne yapacağını söylüyor,gerginlik istemiyorum diyor,kimse dönüp sen işine bak demiyor.
Trabzonspor tribünlerinden para kazanan,bu işi profosyonelliğe döken haysiyetsizlerin arkasında binler var,dönüp bu ne iştir demiyor.
Herkes nerden koparırsam misali olmuş,eskiden insanlar aç gezer ama adamlığından ödün vermezmişler,şimdikiler en başından en altına kadar azıcık rant dönsün yapmıyacakları şerefsizlik yok.
Anlat sen 15 sene sonra da Burak Yılmaz Hoca,Selçuk da yardımcısı olarak gelir kurulur en baba Trabzonsporlu olarak.Amatör ruh,profosyonel düşünce
İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ
Yorum
-
Bence bize en uygunu bu.
Hangi şerefsiz ve ciğersiz Fatih Tekke'yi bu kulübe sokmayıp Barış Özbek ve türevlerine yol verdiyse bizi bu günlere taşıyan da onlardır.Trabzon Hakkını Helal Etmiyor..
Yorum
Yorum