Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yönetimin yanlış yaptığını her şey çok güzel görünüyorken 2 yıl önce söylemiştim.....

Bu harcamaların karşılığı yok ileride çok sıkıntı çekicez demiştim.....

Ama sakalımız yok ki lafımız dinlensin.....

dahada kötüleri olucak...

Onur satılacak yabancıların çoğu satılacak hemde haraç mezat....
    En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 18.02.2013, 16:21.
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu mantıkta düşünen sayısı çok az abi, sen nerden çıktın öyle.bu tip lafların ne söyleyene ne de dinleyene faydası.ne zaman vazgeçicez acaba bu şekilde yararsız konuşmaktan, kehanetler savurmaktan(sanırsın nostradamus) ve argümansız dayanaksız eleştiriden.lafı söyleyen kardeşim üzerine alınmasın ben de yapıyorum herkes yapıyo bunu.daha bilinçli olmaya ihtiyacımız var kelimenin tam anlamıyla biliçli olmaya.... ( şiir gibi bitirdim valla )
      Haklısın tabi kızgınlık var üzerimizde...
      Herkesin konuştuğu menejer parası var en basiti dimi.En güzel para indirme şeklidir menejer parası
      Bizim asbaşkan niye vuruldu hala açıklama yapan yok...Vuranlar belli en azından ben tanıyorum niye vurulduğunu ben burda söyleyemem alayından tiksiniyorum

Yorum

• hhani gecen sene şl den gelen 35 mil euro
        hani hesten gelen 10 trilyon
        hani buraktan gelen 13 trilyon
        hani stad gelirleri
        hani ts clup gelirleri
        hani lig tv gelirleri
        hani reklam gelirlei

nerde bu paralar,nereye gitti,,kafam basmıyor
        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Şu saat olmus henüz istifa haberleri gelmediğine göre,yeni sezonun hazırlıklarına çoktan başlamışlardır.İnşallah seneye süper lige çıkacağız...

Yorum

• Ulusal basın Hasan Yener'le dalga geçiyor iyi de oluyor...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Bu camia Nuri Albayraka 2 sene zor tahammül etti.para harcatmadılar.Sadri Şener yönetimi gelir gelmez nasıl olduysa musluklar birden açıldı.hababam transfer yapılarak milyonlar havada uçuştu.ben Sadri Şenere kızmıyorum.Faruk diye biri var yandan çaktı kabak kafali.Trabzonsporun Erol Taşıdır bu adam.paçamızı fena kaptırdık buna.ölene kadarda kurtaramayız.

Yorum

• S. Günes : Baskan, yerli futbolcularimizi ne bahsina olursa olsun elimizde tutalim.
                Baskan : Not al Nevzat; benim futbolcularim basta gs olmak üzere istedigi takima gidebilirler, yazdin mi Nevzat?
                N. Sakar : Yazdim pasam, pardon baskanim.
                Baskan : Oooooohhh
                S: Günes : Önemli oyuncularimiz gitti, onlarin yerine bir kac transfer yapmamiz lazim baskan...
                Baskan : Not al Nevzat; transfer isi teknik drektöre birakilacak kadar basit bir is degildir.
                ( Keske S: Günes; Trabzonsporda sizin oyuncaginiz olamayacak kadar büyükdür, diyebilseydi)
                yazdin mi Nevzat?
                N.Sakar : Yazdim baskanim
                Baskan : Oooooohh
                insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Adnan kardeşim, unutmayalım ki geçmiş yönetimlerin hiç biri böyle bir süreçle test edilmediler, çok büyük bir olasılıkla gelecek yönetimler de böyle bir testten geçmeyecekler.

Dolayısıyla yönetimler arasında kıyaslama, karşılaştırma yapmak için yeterli deneyimi yaşamış değiliz ki en kötüsü bu diyebilelim.
                  Katılıyorum bu söylediklerine ayrıca birşey daha belirtmek istiyorum.

Ne olursa olsun bundan daha kötüsü gelemez...

Belki alakasız olacak ama kendi açımdan güzel bir örnek vereceğim.1917 yıllarından itibaren Amerika patentli Institute kuruluşları ve Think-Tanks gibi örgütler yüzyıllar öncesinin gizli politik oyununu yeryüzünde oynama kararı aldılar.

Bu Stratejik Attack daha sonrasında NATO üyesi 17 ülkede kurulan gayrı nizami harp orduları.Şimdiki adıyla GLADIO(Ülkemizde ilk olarak 1954 yılında temeli atılıp 1958 yılında resmi faaliyete Ankara Bahçelievler JUSSMAT Amerkan Yardım Derneği'nin bir alt katında kurulan Seferberlik Tetkik Kurulu) Kontrgerillaları tarafından ana prensip olarak uygulanan bir teknikti.

Systemin ana hatları kuruluş amacından çok farklıydı.Kuruluş amacı ülke rejimi ve bütünlüğüne aykırı bir darbe ve yahut savaş açılırsa gayrı nizami savaş ortamları yaratmaktı.Yani halkı örgütleyip gerilla savaşı nasıl yapılır bunu uygulamaktı.

Lakin bu insanlar ilk olarak NAZİ Almanya'sından önce bu systemi Almanlarda denediler ve gayette başarılı oldular.Savaşı kaybeden gururlu Almanlar propaganda ile ayaklanmaya davet ediliyor ve sert rejimlerle yönetilmesi gerektiğine inanıyor,bu sayede onlara bu acıyı yaşatan herkesten öc alabileceğini düşünüyorlardı.Daha doğrusu bu düşünceye sevk ediliyorlardı.

Gazetelerde savaş gazisi almanların dilenir vaziyette resimleri,gecelik faiz rekorları.Paranın değersizleştirilip ''Para yakıp eğlenen çocuk resimleri...''

Kaçınılmaz sonuç bir anda ortaya çıkıverdi.SPARTAKİST ayaklanma...Yani kısacası ANARŞİZM.Halk sert bir yönetimle dünyaya meydan okumak istiyordu.Bu yönde teşvik edilmişti.Nasıl olsa hangi yönetim olursa olsun bundan daha kötü halde olamazlardı.ANARŞİZMİN KÖTÜ OYUNU:HALK DİKTATÖRLERE KUCAK AÇIYORDU...

1930 yıllarında bir birahane de kurulan bir parti Nasyonel Sosyalist Parti zamanla yükselişe geçti.1938 yılı Adolf Hitler iktiadara geldi.İlk yaptığı icraat bütün Almanya'da ki kütüphaneleri yakmak oldu.İsyancılar bir bir katledildi.Halk Hitler'e tapıyordu adeta...

Sonuç dünyaya meydan okuyan bu karizmatik lider kendisini bir ateş çukurunda ölüme terketti.9 Mayıs 1945 günü bu efsane bitti.Almanlar artık akıllandılar.Yine ağır bir diyet ödendi ama artık eski hataları yapmayacaklardı.Şuan ki Almanya'nın ekonomik ve siyasi nüfuzu ortada...

Aranızda bana kızanlar çıkacak belki de bu mesajım silenecek.Aslında anlamak isteyene çok şey anlatıyor bu yazım.

Bu anlamda iki kere düşünmeden hareket etme lüksümüz kalmadı artık.Bizim için en iyisi olmazsa olmaz...

Değerli renktaşlar sizi bir kere daha iyi düşünmeye davet ediyorum.Kim gelirse gelsin dememek,yarın yeniden daha kötü duruma düşmemek için...

Bu yazımı büyük bir sabırla okuyan herkese teşekkürü bir borç bilirim...
                  En son özgür6161 tarafından düzenlendi; 18.02.2013, 16:36.

Yorum

• S.Şener : N'Doye tamam, getiriyorum ?
                    Şenol Güneş : Yok o maliyet fazla, buluruz bir kötürüm ( halil )
                    Şener : Janko diye biri var, Avrupa'da namı var
                    Ş.güneş : Janko'yu tanımıyorum.

Janko'yu biz bile tanırken dünya çapında başarısı olan bir hoca nasıl tanımaz ?

Her iki tarafta da suç var. Yönetim ve hoca.
                    BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Özgürüm yorumuna içtenlikle katılıyorum.

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        S.Şener : N'Doye tamam, getiriyorum ?
                        Şenol Güneş : Yok o maliyet fazla, buluruz bir kötürüm ( halil )
                        Şener : Janko diye biri var, Avrupa'da namı var
                        Ş.güneş : Janko'yu tanımıyorum.

Janko'yu biz bile tanırken dünya çapında başarısı olan bir hoca nasıl tanımaz ?

Her iki tarafta da suç var. Yönetim ve hoca.
                        Böyle olduguna eminmisin?

N'Doye Transferine Yönetimden veto geldi. Yani Yönetim dedigin bir kisiden olusmuyor, cogunluk veto etti. Baskan istiyordu ama cogunluk istemeyince olmuyor.

Onun icin bu Yönetim gitmeli.

..
                        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Özgürüm yorumuna içtenlikle katılıyorum.
                          Biliyorum abi biliyorum...

Tek dileğim en iyisini hak eden bu taraftarın bir hatayla kendisini daha kötü bir durumda bulmamasıdır...

Yorum

• Jaja tek başına gsyi maymun etmişti

"Jaja'nın alkol sorunları var"
                            "Jaja oynayabilecek durumda olsa parasını cebimden verirdim"

şimdi namazında niyazında oyuncular var, adrian kuzu gibi, taraftarda dün hidayete erdi

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Böyle olduguna eminmisin?

N'Doye Transferine Yönetimden veto geldi. Yani Yönetim dedigin bir kisiden olusmuyor, cogunluk veto etti. Baskan istiyordu ama cogunluk istemeyince olmuyor.

Onun icin bu Yönetim gitmeli.

..
                              Hocada bariz bir vizyon problemi vardı. Millet Sow, Drogba koştururken hoca Turgay Bahadır'ı istiyordu.

Şenol Güneş'i ben de severim ama bu süreçte onun da payı oldu maalesef tıpkı yönetim gibi.

Hiç yönetimi ikna edip oyuncu aldırdığı oldu mu ? Aldıramıyorsa neden gitmedi ?
                              BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• N'Doye hakikaten kanser ilacımızdı bizim.alınmasına engel olanları lanetliyorum.

Yorum

Çalışıyor...
                                X