yahu yönetim ne yapmalı şu an ...inanıyorum ki Sadri Şener'de ne yapacağını bilemiyordur....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
İlk olarak bordox tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeşim sen güzel güzel anlat,herkesle tek tek ilgilen varacağın sonuç 15 yıl öncesinin Burak Yılmaz'ı olan Tolunay Kafkas'ın gelip bu takımın başına en baba Trabzonsporlu olarak Hoca olmasına 'ulan ben de mi bir yanlışlık var yoksa geri kalanlar da mı' diye iç geçirmektir.
Trabzon şehrinin kimyasımı desem fiziği mi desem hafızasımı desem bilemedim ama yok yani,o eski yerinden yeller esiyor.
Dünün Tolunay'ı sana tribünde ne yapacağını söylüyor,gerginlik istemiyorum diyor,kimse dönüp sen işine bak demiyor.
Trabzonspor tribünlerinden para kazanan,bu işi profosyonelliğe döken haysiyetsizlerin arkasında binler var,dönüp bu ne iştir demiyor.
Herkes nerden koparırsam misali olmuş,eskiden insanlar aç gezer ama adamlığından ödün vermezmişler,şimdikiler en başından en altına kadar azıcık rant dönsün yapmıyacakları şerefsizlik yok.
Anlat sen 15 sene sonra da Burak Yılmaz Hoca,Selçuk da yardımcısı olarak gelir kurulur en baba Trabzonsporlu olarak.
Yorum
-
İlk olarak bordox tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeşim sen güzel güzel anlat,herkesle tek tek ilgilen varacağın sonuç 15 yıl öncesinin Burak Yılmaz'ı olan Tolunay Kafkas'ın gelip bu takımın başına en baba Trabzonsporlu olarak Hoca olmasına 'ulan ben de mi bir yanlışlık var yoksa geri kalanlar da mı' diye iç geçirmektir.
Trabzon şehrinin kimyasımı desem fiziği mi desem hafızasımı desem bilemedim ama yok yani,o eski yerinden yeller esiyor.
Dünün Tolunay'ı sana tribünde ne yapacağını söylüyor,gerginlik istemiyorum diyor,kimse dönüp sen işine bak demiyor.
Trabzonspor tribünlerinden para kazanan,bu işi profosyonelliğe döken haysiyetsizlerin arkasında binler var,dönüp bu ne iştir demiyor.
Herkes nerden koparırsam misali olmuş,eskiden insanlar aç gezer ama adamlığından ödün vermezmişler,şimdikiler en başından en altına kadar azıcık rant dönsün yapmıyacakları şerefsizlik yok.
Anlat sen 15 sene sonra da Burak Yılmaz Hoca,Selçuk da yardımcısı olarak gelir kurulur en baba Trabzonsporlu olarak.
15 sene sonra Burak Yılmaz bu takıma gelip Teknik direktör olur..."Ey barutlar! ateşiniz geldi" diyerek cakasını satar...Bu taraftar da onu sırtında taşır...
Tıpkı 15 yıl sonra Tolunay'a yaptığınız gibi...
Yorum
-
İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHep bunu diyorum ve diyecegim
Ersun zamanında At gbi kosan bir Ts vardi
Takım en cok şut ceken takımdı.
kanatlar tıkır tıkır islerdi.
Ve sakatlanmazdı oyuncular.
Snol Gunes in takımı 2 yıldır 1 yarı zor cıkarıyor. Bıraksın senol Hoca bunları. Yapmadi beceremedi. en guvendigi tum takımın efsane olsun diye calistigi adamlar da defolup gitti.
yahu sene basından bu yana 12 yabancıdan 4 tanesini eleyemedi. barıs gibi sikeci bir adamı takıma aldi. sonra baska oyuncu yok gibi surekli soktu oyuna. Bu adam 2 sene 2 milyon para doktuk yahu
ersun yanal zamanındaki o ilk 20 dakikalık baskı çok fenaydı..
o ritmi halen daha yakalayamadıkNe Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
Başkan bir telefonla sercanı ve ereni rizeye vermiş..Bu iradesizlik bir telefona başka neler yaptı..onu merak ediyorum..Herşeyi geçtim.Başkan etki altında bırakılacak kadar niçin yalnızlaştırıldı..Trabzon dışarıdan dev gibi görünürken bu camianın başarılı olması ihtimali bile birileri tarafından niçin sürekli sömürülüyor.Menfaatler önce gelince Trabzonspor geride bırakılıyor..Hatta umursanmıyor...Biz ölmüşüzde ağlayanımız yok..Trabzonspor gittikçe Trabzona hapsediliyor..Bunu görüyorum..Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..
Yorum
-
İlk olarak güneyli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan bir telefonla sercanı ve ereni rizeye vermiş..Bu iradesizlik bir telefona başka neler yaptı..onu merak ediyorum..Herşeyi geçtim.Başkan etki altında bırakılacak kadar niçin yalnızlaştırıldı..Trabzon dışarıdan dev gibi görünürken bu camianın başarılı olması ihtimali bile birileri tarafından niçin sürekli sömürülüyor.Menfaatler önce gelince Trabzonspor geride bırakılıyor..Hatta umursanmıyor...Biz ölmüşüzde ağlayanımız yok..Trabzonspor gittikçe Trabzona hapsediliyor..Bunu görüyorum..
Şenol Güneş gitmeden 1 ay önce Mustafa Denizli arıyor....
Rizeye teknik direktör olacağını ve Sercanla Ereni istediğini söylüyor.....
Şenol Güneşte tamam bana lazım değilller diyor....
Tolunay Hoca göreve geldiğinde bu iki adamı satmayın diyor ama yönetim daha önce söz verildiği gerekçesiyle bu transfer gerçekleşiyor..........Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi o konuda biraz bilgi vereyim izninizle....
Şenol Güneş gitmeden 1 ay önce Mustafa Denizli arıyor....
Rizeye teknik direktör olacağını ve Sercanla Ereni istediğini söylüyor.....
Şenol Güneşte tamam bana lazım değilller diyor....
Tolunay Hoca göreve geldiğinde bu iki adamı satmayın diyor ama yönetim daha önce söz verildiği gerekçesiyle bu transfer gerçekleşiyor..........
Çok basit.. "Yeni hocamız takımda kalmalarını istiyor". BittiBordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFaik abi, Faik abi..
Çok basit.. "Yeni hocamız takımda kalmalarını istiyor". BittiNe mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
Yorum
-
İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyahu yönetim ne yapmalı şu an ...inanıyorum ki Sadri Şener'de ne yapacağını bilemiyordur....
2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sözlerimi yabana atmayın bire bir gerçekleşmiş olayı anlattım sizlere......BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetim "istemem yan cebime koy" yapmış.
Başkan Sadri Şener geçen hafta pek dikkate alınmayan bir açıklama yaptı....
" Transfer taksitlerini , temettüleri takır takır ödüyoruz maddi sıkıntımız yok " gibilerinden laflar etti.....
Oysa
Sercan ile Ereni 3.250.000 tl ye..... ( net elimize geçen)
Vitteki 200.000 euroya sattık...
Yetmezmiş gibi 7 milyon tl lik hissemizi sattık....
Toplamı yaklaşık 11 milyon tl yapıyor...
Tesadüfe bakın ki ödemelerimizde tam bu kadar....
Yani başka bir deyişle transfer taksitlerini ve temettü ödemelerini yapmak için kasamızda tek kuruş para yoktu....hisse ve oyuncu satıp onları ödedik.....
meselenin acı ama gerçek yanıda budur....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTabiki onlarında işine geldi...
" Transfer taksitlerini , temettüleri takır takır ödüyoruz maddi sıkıntımız yok " gibilerinden laflar etti.....
Oysa
Yani başka bir deyişle transfer taksitlerini ve temettü ödemelerini yapmak için kasamızda tek kuruş para yoktu....hisse ve oyuncu satıp onları ödedik.....
meselenin acı ama gerçek yanıda budur....
bence en güzel cevap...parayı cukkalamıslar olmalıydı...
2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTabiki onlarında işine geldi...
Oysa
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sözlerimi yabana atmayın bire bir gerçekleşmiş olayı anlattım sizlere......Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..
Yorum
-
Oysa
Yorum
Yorum