Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yahu yönetim ne yapmalı şu an ...inanıyorum ki Sadri Şener'de ne yapacağını bilemiyordur....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
    Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak bordox tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kardeşim sen güzel güzel anlat,herkesle tek tek ilgilen varacağın sonuç 15 yıl öncesinin Burak Yılmaz'ı olan Tolunay Kafkas'ın gelip bu takımın başına en baba Trabzonsporlu olarak Hoca olmasına 'ulan ben de mi bir yanlışlık var yoksa geri kalanlar da mı' diye iç geçirmektir.
      Trabzon şehrinin kimyasımı desem fiziği mi desem hafızasımı desem bilemedim ama yok yani,o eski yerinden yeller esiyor.
      Dünün Tolunay'ı sana tribünde ne yapacağını söylüyor,gerginlik istemiyorum diyor,kimse dönüp sen işine bak demiyor.
      Trabzonspor tribünlerinden para kazanan,bu işi profosyonelliğe döken haysiyetsizlerin arkasında binler var,dönüp bu ne iştir demiyor.
      Herkes nerden koparırsam misali olmuş,eskiden insanlar aç gezer ama adamlığından ödün vermezmişler,şimdikiler en başından en altına kadar azıcık rant dönsün yapmıyacakları şerefsizlik yok.

Anlat sen 15 sene sonra da Burak Yılmaz Hoca,Selçuk da yardımcısı olarak gelir kurulur en baba Trabzonsporlu olarak.
      yaw bu ne oyun bozanlıktır bu ne biçim bir umut kırıcılıktır, madem inanmıyosun o zamn neden yorum yapıyosun demek ki içinde kalmış bişeyler var, inandığın bişeyler var.ama iki transfer yapmakla olmayacak bu iş bu çok açık artık.benim bu anlattıklarım henüz yeterli seviyede değil.bundan sonra başlık açıp yazıcam.bunlar aslında ütopik konular değil.hayatın içinden konular.ama insanların bilinç altına yerleşmiş altyapı uzun iş bunlar boş vaatler diye.hiç deöyle olmadığını gören insan sayısı arttığında bu talebi karşılayacak insanlar gelecek takımın boşuna ozaman da düzelecek herşey.aksi takdirde en iyi 4. takım olmaya oynarsın.bu düzen daha fazlasına imkan tanımaz.matematik bu çok açık yani.bu düzenin kazanını başından bellidir diyorum.sen dışardan getirdiğin adamla şampiyonluk kazanacağını zannet.bizim futbolcu çıkıyo maç sonunda fenerbahçe bizden daha iyi takım falan diye konuşabiliyo.adam en ala rasyonel kesiliyo başımıza.bu duygu düşüncede biriyle bizim hayal ettiğimiz şeyler olur mu?adam 4. olduğunda kendini başarılı sayacak.maçın başında 2 gol yediği için önde basamayacak çünkü kendi evinde 5 6 yemektense 3 yemek iyidir kafasında olacak.asıl böyle 'profosyönel' oyuncuylarla şampiyon olabileceğini düşünmek fikri saçmadır ütopikti benimkiler değil.saygılarımla....

Yorum

• İlk olarak bordox tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kardeşim sen güzel güzel anlat,herkesle tek tek ilgilen varacağın sonuç 15 yıl öncesinin Burak Yılmaz'ı olan Tolunay Kafkas'ın gelip bu takımın başına en baba Trabzonsporlu olarak Hoca olmasına 'ulan ben de mi bir yanlışlık var yoksa geri kalanlar da mı' diye iç geçirmektir.
        Trabzon şehrinin kimyasımı desem fiziği mi desem hafızasımı desem bilemedim ama yok yani,o eski yerinden yeller esiyor.
        Dünün Tolunay'ı sana tribünde ne yapacağını söylüyor,gerginlik istemiyorum diyor,kimse dönüp sen işine bak demiyor.
        Trabzonspor tribünlerinden para kazanan,bu işi profosyonelliğe döken haysiyetsizlerin arkasında binler var,dönüp bu ne iştir demiyor.
        Herkes nerden koparırsam misali olmuş,eskiden insanlar aç gezer ama adamlığından ödün vermezmişler,şimdikiler en başından en altına kadar azıcık rant dönsün yapmıyacakları şerefsizlik yok.

Anlat sen 15 sene sonra da Burak Yılmaz Hoca,Selçuk da yardımcısı olarak gelir kurulur en baba Trabzonsporlu olarak.

15 sene sonra Burak Yılmaz bu takıma gelip Teknik direktör olur..."Ey barutlar! ateşiniz geldi" diyerek cakasını satar...Bu taraftar da onu sırtında taşır...

Tıpkı 15 yıl sonra Tolunay'a yaptığınız gibi...

Yorum

• İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hep bunu diyorum ve diyecegim
          Ersun zamanında At gbi kosan bir Ts vardi
          Takım en cok şut ceken takımdı.
          kanatlar tıkır tıkır islerdi.
          Ve sakatlanmazdı oyuncular.

Snol Gunes in takımı 2 yıldır 1 yarı zor cıkarıyor. Bıraksın senol Hoca bunları. Yapmadi beceremedi. en guvendigi tum takımın efsane olsun diye calistigi adamlar da defolup gitti.
          yahu sene basından bu yana 12 yabancıdan 4 tanesini eleyemedi. barıs gibi sikeci bir adamı takıma aldi. sonra baska oyuncu yok gibi surekli soktu oyuna. Bu adam 2 sene 2 milyon para doktuk yahu
          hiç sorma ya,istanbulda gs ye 3-0 yenildiğimiz maçtabile kaleye 22 şut çekmiştik,

ersun yanal zamanındaki o ilk 20 dakikalık baskı çok fenaydı..
          o ritmi halen daha yakalayamadık
          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Başkan bir telefonla sercanı ve ereni rizeye vermiş..Bu iradesizlik bir telefona başka neler yaptı..onu merak ediyorum..Herşeyi geçtim.Başkan etki altında bırakılacak kadar niçin yalnızlaştırıldı..Trabzon dışarıdan dev gibi görünürken bu camianın başarılı olması ihtimali bile birileri tarafından niçin sürekli sömürülüyor.Menfaatler önce gelince Trabzonspor geride bırakılıyor..Hatta umursanmıyor...Biz ölmüşüzde ağlayanımız yok..Trabzonspor gittikçe Trabzona hapsediliyor..Bunu görüyorum..
            Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
            UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• İlk olarak güneyli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Başkan bir telefonla sercanı ve ereni rizeye vermiş..Bu iradesizlik bir telefona başka neler yaptı..onu merak ediyorum..Herşeyi geçtim.Başkan etki altında bırakılacak kadar niçin yalnızlaştırıldı..Trabzon dışarıdan dev gibi görünürken bu camianın başarılı olması ihtimali bile birileri tarafından niçin sürekli sömürülüyor.Menfaatler önce gelince Trabzonspor geride bırakılıyor..Hatta umursanmıyor...Biz ölmüşüzde ağlayanımız yok..Trabzonspor gittikçe Trabzona hapsediliyor..Bunu görüyorum..
              Abi o konuda biraz bilgi vereyim izninizle....

Şenol Güneş gitmeden 1 ay önce Mustafa Denizli arıyor....

Rizeye teknik direktör olacağını ve Sercanla Ereni istediğini söylüyor.....

Şenol Güneşte tamam bana lazım değilller diyor....

Tolunay Hoca göreve geldiğinde bu iki adamı satmayın diyor ama yönetim daha önce söz verildiği gerekçesiyle bu transfer gerçekleşiyor..........
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Abi o konuda biraz bilgi vereyim izninizle....

Şenol Güneş gitmeden 1 ay önce Mustafa Denizli arıyor....

Rizeye teknik direktör olacağını ve Sercanla Ereni istediğini söylüyor.....

Şenol Güneşte tamam bana lazım değilller diyor....

Tolunay Hoca göreve geldiğinde bu iki adamı satmayın diyor ama yönetim daha önce söz verildiği gerekçesiyle bu transfer gerçekleşiyor..........
                Faik abi, Faik abi..

Çok basit.. "Yeni hocamız takımda kalmalarını istiyor". Bitti
                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Faik abi, Faik abi..

Çok basit.. "Yeni hocamız takımda kalmalarını istiyor". Bitti
                  Bu sözlerimi yabana atmayın bire bir gerçekleşmiş olayı anlattım sizlere......

Yorum

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yahu yönetim ne yapmalı şu an ...inanıyorum ki Sadri Şener'de ne yapacağını bilemiyordur....
                    bu sezonun bir an önce bıtmesı ıcın dua edıyordur.

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

Yönetim "istemem yan cebime koy" yapmış.
                      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yönetim "istemem yan cebime koy" yapmış.
                        Tabiki onlarında işine geldi...

Başkan Sadri Şener geçen hafta pek dikkate alınmayan bir açıklama yaptı....

" Transfer taksitlerini , temettüleri takır takır ödüyoruz maddi sıkıntımız yok " gibilerinden laflar etti.....

Oysa

Sercan ile Ereni 3.250.000 tl ye..... ( net elimize geçen)

Vitteki 200.000 euroya sattık...

Yetmezmiş gibi 7 milyon tl lik hissemizi sattık....

Toplamı yaklaşık 11 milyon tl yapıyor...

Tesadüfe bakın ki ödemelerimizde tam bu kadar....

Yani başka bir deyişle transfer taksitlerini ve temettü ödemelerini yapmak için kasamızda tek kuruş para yoktu....hisse ve oyuncu satıp onları ödedik.....

meselenin acı ama gerçek yanıda budur....

Yorum

" Transfer taksitlerini , temettüleri takır takır ödüyoruz maddi sıkıntımız yok " gibilerinden laflar etti.....

Oysa

Yani başka bir deyişle transfer taksitlerini ve temettü ödemelerini yapmak için kasamızda tek kuruş para yoktu....hisse ve oyuncu satıp onları ödedik.....

abi güzel özetlemıssın ama..
                          bence en güzel cevap...parayı cukkalamıslar olmalıydı...

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

Oysa

Faik bu ne birader her paraya sıkıştıklarında apartmanın bir dairesini satar gibi kulübün hissesini satıyorlar.

Yorum

Benim için önemli bir not.Yeterli..Sözünün eri olmak adına..lakin başkan verdiği mülakatta etki altında kaldığı ve bu telefonun siyasi iradeden geldiği yönünde bir algım oluşmuştu.Ben adanalı bir Trabzonsporluyum.Dışarıdan pazarlıksız sevdiğim bir takım Trabzonspor..Tutarsızlıkları görünce insanın canı sıkılıyor.Maç arası 2 Trabzonlu, abi biz neyse de sen başka şehirli olarak niçin bu azabı çekiyorsun dediler..onlara cevabım"Ben Trabzonsporun 1975 lerdeki karakterine sevdalandım.Ergen dönemimde ilk sevdam dedim"Bu takım karakterini kaybetmeye başladı..Buna üzülüyorum..Yoksa a takım b takım meselesi değil..Ha başkanın Demiröreni desteklemesi kalbimde hala bir hançer gibi duruyor.. federasyon önündeki gösteriye katıldıktan sonra beni kartaldan o soğukta oraya götüren duyguyu sorgulatan bir davranışı affetmem mümkün değil..Akla ve programa ihtiyacımız var..
                              Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                              UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

Oysa

Tolunay Kafkas'ın daha sözleşmeyi imzalamadan, "transfere gerek yok" ve "Sercan ve Eren için Şenol Hoca söz vermiş, onun sözünü yerde bırakmak olmaz" demeçleri kasada para olmadığının açık delili olarak durmakta zaten... Bir ay sonra ne yapacağız bakalım...

Yorum

Çalışıyor...
                                X