Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yabancılar paralarını aylardır alamıyor....

Zokoranın bu yüzden takımda hoşnutsuz olduğu diğer yabancılarında paralarını alamamarı nedeniyle isteksiz oynadıkları önünde haberler geliyor.....

artı sercan satılıyor vittek satılıyor yerlerine adam alınmıyor......

klübün kısa vadeli borçları 80 milyonu da aşmış....

mai tablolara göre paramız yokta arkadaşın babası nerden böyle diyor anlamıyorum...
    şimdi bunların içerisinde yani bahsettiklerinden "klübün kısa vadeli borçları 80 milyonu da aşmış...." cümlesi doğru bunun bilgisi ve belgesi var ama diğerleri sadece duyum diye bahsediyorsun....

OLay yönetimi savunmadığımı hatta ağır eleştiriler yaptığımı biliyorsun ama sadece duyumlar ile hareket etmek çok mantık dahilin de gelmiyor bana....Borcumuz net....geçen radyo programında melikeydi yanılmıyorsam trabzon futbolcular tek paeralarını alanlar dırodu

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
    Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• yonetımı ıbb yonetıclerın yanına staj gormeye davet edıyorum webo 3mılyon avroya nasıl verılır vıtek 10da 1 fıyatının bıle altında nasıl transfer edılır dıye gıdın staj gorun yanlarında allahın cezaları ısıne ettınız takımın yeterrrrr ulan yeterrrrrrrr

Yorum

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        şimdi bunların içerisinde yani bahsettiklerinden "klübün kısa vadeli borçları 80 milyonu da aşmış...." cümlesi doğru bunun bilgisi ve belgesi var ama diğerleri sadece duyum diye bahsediyorsun....

OLay yönetimi savunmadığımı hatta ağır eleştiriler yaptığımı biliyorsun ama sadece duyumlar ile hareket etmek çok mantık dahilin de gelmiyor bana....Borcumuz net....geçen radyo programında melikeydi yanılmıyorsam trabzon futbolcular tek paeralarını alanlar dırodu
        Yabancılar isteksiz , yabancılar sahada yürüyor.....bunu hepimiz görüyoruz....

Bir duyum geliyor yabancılar paralarını alamıyor diye.... sonra bir yerden daha.....

Transferde yapamıyoruz....

Dolayısıyla insanı aklına en olur ihtimal olarak bu haberlerin doğruluğu geliyor....

Yoksa kasası ağzına kadar dolu bir takım transfer yapar , oyuncularını 200 bin 300 bin euro gibi çok komik rakamlara satmaz....

hele forveti zaten kötü durumda iken bu kadar kısırken....
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Takım uçuruma doğru hızla gidiyor. Bırakın artık.
          Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Gelecek sene bu takımın yönetiminde olmayacaksınız ! Rüya takım kursaniz bile bu böyle olacak artık. O yana bu yana kıvırmayın !

Yorum

• Sadri $ener'in Yilmaz Vural'a cevabini okudum da ne kadar gereksiz ve lüzumsuz bir aciklama bu arkada$...

“Ne kadar ayıp bir demeç... Senin öyle bir yetkin yok ki bir kere. Trabzon’a bir tek ben üzülürüm. Bunu herkes böyle bilsin”

Hayir ne var yani Yilmaz hocanin demecinde? Adam bütün dogrulari söyledi diye zoruna gitmi$ beyefendinin...

Asil senin yaptigin ayip!

Hickimse bu takimi yiyip bitirmeye hakki yoktur BU DA BÖYLE BILINE!

Bu takimin sahibi sen degilsin...bugün varsin yarin yoksun (in$allah)...
              Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Yılmaz Hocayla poleiğe girmesi alçalabilme sınırlarını büsbütün gözler önüne sermiştir.Bir kulüp başkanı, başka takımın hocası ile polemiğe girsin var mı dünyada eşi benzeri?Doğrular her zaman acıtır.Nereden gelirlerse gelsinler

Yorum

• " Trabzon’a bir tek ben üzülürüm." asıl tartışılması gereken nokta burası bence.
                  Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Şenol hoca delikanlı adamdır..keşke çıkıp bunların ipliğini pazara dökse..En başından.hakkının yenip şampiyonluğunun nasıl çalındığından tut başkan ve beceriksizler ordusu halini alan yönetime kadar ne biliyorsa konuşmalı..iyice ellerine yüzlerine bulaştırdılar her şeyi ve artık kapatamıyorlar eksiği gediği..yazıklar olsun..

Yorum

• hoca hayatta konuşmaz

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                      Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Onur sene sonunda Galatasaraya giderse kiyamet kopacagini bile bile kontrat yenilememe beyinsizligini baska kim gosterebilir bizim yonetimden baska?
                        Bize her yer Trabzon, hersey bordo-mavi, her zaman 61

Yorum

• İlk olarak Ergin Varlibas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Onur sene sonunda Galatasaraya giderse kiyamet kopacagini bile bile kontrat yenilememe beyinsizligini baska kim gosterebilir bizim yonetimden baska?
                          Onurla kontrat yapıldı. Ama yapılan kontratta 7.5m euro ya serbest kalır maddesi var.

Yorum

• İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Onurla kontrat yapıldı. Ama yapılan kontratta 7.5m euro ya serbest kalır maddesi var.
                            Ondan bahsediyorum zaten kardes..
                            Bize her yer Trabzon, hersey bordo-mavi, her zaman 61

Yorum

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yazdıklarımın doğruluğunu cumartesi günkü sabah gazetesinden de anlayabilirsiniz....

tıpkı söylediklerim yazıldı orada...

ayrıca Trabzonspora yakın kaynaklardanda kasada tek kuruşumuzun olmadığını ve Sercanın ondan satıldığını teyit ettim.... hem de bir değil bir kaç kişiden....
                              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Allah rızası için yönetimden biri akıl etsinde Onur'un ücretinde iyileştirilme yapılıp şu 7,5 milyona serbest kalma maddesi kaldırılsın.Yoksa eninde sonunda üçüzlerden biri aklına girecek,bizde burada kanser olacaz yine..
                                Hayat; TEK başına mücadele sanatıdır

Yorum

Çalışıyor...
                                X