Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• acil kaliteli transfere ihtiyaç var

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
    Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• bence aç futbolcu lazım potansiyeli olan aç futbolcu şart ben bu akşam 5 e kadar 4-5 aç futbolcu bekliyorum tolunay dan geldiği belli olmalı

Yorum

• Defolun gidin lan takımdan terbiyesiz herifler.

Yorum

• vittek te mi gitti

Yorum

• Takımı bitirdiniz, tebrikler.
            Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Yönetimle aranızda kırgınlıklar oluyor mu?

Çook. Mesela ben çabuk konuşuyorum onlar daha cümlenin başında oluyor. Ben öbür sayfaya geçiyorum. Ama 15 değişik yapıdaki insan bir araya geliyor bir kulübün menfaati için. Mesela bu hafta çoğunun işi var, ben gidiyorum Eskişehir’e. Maça giremeyeceğim ama takımın başında duracağım...

Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Filmin sonu iyi bitmeyecek bu belli.
                Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Yönetim acil para bulabilmek için ne yapacağını şaşırdı.....

Yabancı oyuncuların transfer taksitlerini 4-5 aydır ödeyemeyen yönetim ekonomik darboğazda...

Zamanında yapılan bilinçsiz transferlerin ceremesini acı biçimde çekiyoruz maalesef.......

Neyse yakında bir şike hamlesi daha gelir Sadri Şenerden.....

yerseniz...

yiyenler hep çıkacaktır ve çıkıyor maalesef....
                  En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 01.02.2013, 16:11.
                  Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• artık eleştirmiyeceğim bütün kahabat benim.....ne kadar yalvarsam boş ne kadar haykırsam boş..sadri istifa demeyeceğim.....

Yorum

• Sevgili yönetimimize rahmetli Cem Karaca'dan geliyor;

"Bindik bir alamete,
                      Gedeyoz kıyamete.
                      Hemi de oynayivererekten !"

Ne diyeyim, güleriz ağlanacak halimize...
                      BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yönetim acil para bulabilmek için ne yapacağını şaşırdı.....

Yabancı oyuncuların transfer taksitlerini 4-5 aydır ödeyemeyen yönetim ekonomik darboğazda...

Zamanında yapılan bilinçsiz transferlerin ceremesini acı biçimde çekiyoruz maalesef.......

Neyse yakında bir şike hamlesi daha gelir Sadfri Şenerden.....

yerseniz...

yiyenler hep çıkacaktır ve çıkıyor maalesef....
                        Hocam öyle diyorsun ama işyerinde bir arkadaşım var dün bayağıı muhabet ettik...Eski trabzon krallarından birinin oğlu hatta babası 3-5 gün öncesine kadar futbolcu izleme komitesindeydi...

Diyor ki kulüpte para var.Futbolcular tıkır tıkır paralarını alıyor.....

Yorum

• BU yönetim daha çok hoca yer,demedei demeyin-tolunay hocaya 1 ay,ondan sonrakilere ise 3 er ay süre öngörüyorum

Yorum

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hocam öyle diyorsun ama işyerinde bir arkadaşım var dün bayağıı muhabet ettik...Eski trabzon krallarından birinin oğlu hatta babası 3-5 gün öncesine kadar futbolcu izleme komitesindeydi...

Diyor ki kulüpte para var.Futbolcular tıkır tıkır paralarını alıyor.....
                            Yabancılar paralarını aylardır alamıyor....

Zokoranın bu yüzden takımda hoşnutsuz olduğu diğer yabancılarında paralarını alamamarı nedeniyle isteksiz oynadıkları önünde haberler geliyor.....

artı sercan satılıyor vittek satılıyor yerlerine adam alınmıyor......

klübün kısa vadeli borçları 80 milyonu da aşmış....

mai tablolara göre paramız yokta arkadaşın babası nerden böyle diyor anlamıyorum...

Yorum

• Fener ile BJK görüşme aşamasındalar ve Fener'de oynayamayan Sezer öztürk'ü beşiktaşa satacaklar. istedikeri ralam 2. 5 milyon euro

Dun fenerin atıl futbolcusu Özgür çek, bizi 5 dakka da dumura uğrattı, Bizim takımda Özgür çek kadar iyi oynayan bir tane biel oyuncu yoktu belki zeki vardı, o da sakatlandı ve ordan 2 dakkada golu yedik.

Şimdi Mukayeseye bakın işte. Takımda ne kadar değersiz oyunculara sahip olduğumuzu

Sezer 2,5 milyon Euro, Vittek 200 bin euro. Buyrun burdan yakın
                              Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Yabancılarımıza içi boş teneke dediğimde bazı arkadaşlar çok kızıyordu ama 3. hatta 4. sınıf bir oyuncu parası bile etmedi Vittek......

Yorum

Çalışıyor...
                                X