acil kaliteli transfere ihtiyaç var
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
Yönetimle aranızda kırgınlıklar oluyor mu?
Çook. Mesela ben çabuk konuşuyorum onlar daha cümlenin başında oluyor. Ben öbür sayfaya geçiyorum. Ama 15 değişik yapıdaki insan bir araya geliyor bir kulübün menfaati için. Mesela bu hafta çoğunun işi var, ben gidiyorum Eskişehir’e. Maça giremeyeceğim ama takımın başında duracağım...
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Yönetim acil para bulabilmek için ne yapacağını şaşırdı.....
Yabancı oyuncuların transfer taksitlerini 4-5 aydır ödeyemeyen yönetim ekonomik darboğazda...
Zamanında yapılan bilinçsiz transferlerin ceremesini acı biçimde çekiyoruz maalesef.......
Neyse yakında bir şike hamlesi daha gelir Sadri Şenerden.....
yerseniz...
yiyenler hep çıkacaktır ve çıkıyor maalesef....En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 01.02.2013, 16:11.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetim acil para bulabilmek için ne yapacağını şaşırdı.....
Yabancı oyuncuların transfer taksitlerini 4-5 aydır ödeyemeyen yönetim ekonomik darboğazda...
Zamanında yapılan bilinçsiz transferlerin ceremesini acı biçimde çekiyoruz maalesef.......
Neyse yakında bir şike hamlesi daha gelir Sadfri Şenerden.....
yerseniz...
yiyenler hep çıkacaktır ve çıkıyor maalesef....
Diyor ki kulüpte para var.Futbolcular tıkır tıkır paralarını alıyor.....
Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.
Yorum
-
İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam öyle diyorsun ama işyerinde bir arkadaşım var dün bayağıı muhabet ettik...Eski trabzon krallarından birinin oğlu hatta babası 3-5 gün öncesine kadar futbolcu izleme komitesindeydi...
Diyor ki kulüpte para var.Futbolcular tıkır tıkır paralarını alıyor.....
Zokoranın bu yüzden takımda hoşnutsuz olduğu diğer yabancılarında paralarını alamamarı nedeniyle isteksiz oynadıkları önünde haberler geliyor.....
artı sercan satılıyor vittek satılıyor yerlerine adam alınmıyor......
klübün kısa vadeli borçları 80 milyonu da aşmış....
mai tablolara göre paramız yokta arkadaşın babası nerden böyle diyor anlamıyorum...Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Fener ile BJK görüşme aşamasındalar ve Fener'de oynayamayan Sezer öztürk'ü beşiktaşa satacaklar. istedikeri ralam 2. 5 milyon euro
Dun fenerin atıl futbolcusu Özgür çek, bizi 5 dakka da dumura uğrattı, Bizim takımda Özgür çek kadar iyi oynayan bir tane biel oyuncu yoktu belki zeki vardı, o da sakatlandı ve ordan 2 dakkada golu yedik.
Şimdi Mukayeseye bakın işte. Takımda ne kadar değersiz oyunculara sahip olduğumuzu
Sezer 2,5 milyon Euro, Vittek 200 bin euro. Buyrun burdan yakınYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
Yorum