Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ...

ŞENER DEVAM ETMELİ
    Yönetim görevine devam etmeli. Ayrılmasına gerek yok. Zamanı geldiğinde bırakır ama şimdi zamanı değil. Camia ile daha sıcak bir diyalog kurması gerekli.

...

ŞİKE SÖYLEMLERİ BIKTIRDI
    Trabzonspor şike sürecine çok takılı kaldı. Söylemleri bıktırdı. Burada bir süreç var. Yargıtay sürecini beklemek gerek. Sonuç çıkmadan hep aynı şeyleri söylemek, rivayetlere göre hareket etmek doğru değil.
    Bozacının şahidi şıracı. Bu taraftar Sadri Şener'den nefret ettiği gibi, Mehmet Ali Yılmaz'dan da nefret ediyor. Bundan şüphesi olmasın. Bir de onursal başkan diyorlar. Onursal başkana bak, kulübün onur üyelerine bak(İstisnalar hariç). Bir de onursuzları onur üyesi yapan bu yönetime bak. Hepsinin bir ortak noktaları var.

Yorum

• MAY 'dan ilginç açıklama

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
      Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Ynt: Yönetime Yönelik Eleştiriler

Yine iki yanlış bir doğru etmedi.

1-Sadri Şener'in altındaki zevat

2-Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bozacının şahidi şıracı. Bu taraftar Sadri Şener'den nefret ettiği gibi, Mehmet Ali Yılmaz'dan da nefret ediyor. Bundan şüphesi olmasın. Bir de onursal başkan diyorlar. Onursal başkana bak, kulübün onur üyelerine bak(İstisnalar hariç). Bir de onursuzları onur üyesi yapan bu yönetime bak. Hepsinin bir ortak noktaları var.
          Her insan hatalarıyla kabul edilmelidır.geçmişteki hiçbir başkanın Trabzonspora kasten zarar verme niyetleri olmamıştır diye düşünüyorum.bizim en büyük ve tek problemımız camia olarak biraraya gelememiş olmamızdır.gecmışte olan hataların tek sorumlusu başkanlar olamaz.yıllarca(bu günlerde olduğu gibi) Istanbul kanadı,Trabzon kanadı tartışmalarıyla kulübümüz yıpratıldı.kısır döngü mahvetti bizi.camia olarak biraraya gelmemiz gerek.başka çözüm yolu yok.
          En son Fatih Öztürk tarafından düzenlendi; 06.03.2013, 19:18.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Trabzon küme düşmez!
            Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, gelinen süreci yorumladı.

İşte Onursal Başkan Yılmaz'ın açıklamaları:

İYİ OYUNCULAR GİTTİ
            Trabzonspor'un bu hale düşmesine rağmen adım atamamasını bende anlayamıyorum! İyi oyuncuların gitmesi, alınan oyuncuların yeterli olmaması bu duruma düşmesinin ana nedeni.

ŞENOL GÜNEŞ KENARA ATILDI
            Şenol Güneş kulübün iyi yönetilmediğini ve alınan oyunculardan haberdar olmadığını söylediğinde ayrılması gerektiğini ifade etmiştim. Ama Şenol Güneş'in bu camiaya hizmeti büyük. Kötü zamanda gelip, takımı toparladı. Şampiyonluk yarışına soktu. Şampiyonlar Ligi'nde para kazandırdı. Böyle bir kenara atılması çok yanlış.

TOLUNAY TAKIMI OKUMAMIŞ!
            Tolunay Kafkas takımı okumamış, yarıda gelmesi handikap oldu. Oyuncuların çoğu yabancı ve tanımıyor.

CAMİA'NIN YÖNETİME BAKIŞI OLUMSUZ
            Bu gidişatı durdurmanın yolu, yönetimin hem kendi içinde hem camia içinde bütünlüğü sağlaması. Yönetim içinde herkes ayrı ayrı konuşuyor. Bu yönetime karşı hiç bir sıcaklık ve yakımlık hissedilemiyor. Camia bizim yönetimimiz değil gibi bakıyor.

ŞENER DEVAM ETMELİ
            Yönetim görevine devam etmeli. Ayrılmasına gerek yok. Zamanı geldiğinde bırakır ama şimdi zamanı değil. Camia ile daha sıcak bir diyalog kurması gerekli.

TRABZON KÜME DÜŞMEZ
            Trabzonspor'un küme düşmesi gibi bir kokum yok. Küme düşmesi söz konusu olmaz. Trabzonspor ortada bir yerlerde duruyor. Yönetimin önlemlerini alması gerek.

G.SARAY'A KIZMIYORUM
            Galatasaray'a kızmıyorum. Sadri Şener, giden oyunculardan ötürü kızgın olabilir ama atı hızlı süren kazanır. Hekres kendi kulübüne bakmalı.

ŞİKE SÖYLEMLERİ BIKTIRDI
            Trabzonspor şike sürecine çok takılı kaldı. Söylemleri bıktırdı. Burada bir süreç var. Yargıtay sürecini beklemek gerek. Sonuç çıkmadan hep aynı şeyleri söylemek, rivayetlere göre hareket etmek doğru değil.
            açıklamalarının tamamına katılıyorum. ne artı ne eksi olduğu gibi söylemiş.

Yorum

• bence konunun başlığı değiştirilmeli..olmayan şeyin nesine eleştiri yönelteceksin...

Yorum

• ince zekalı başkanımız yıldırımı aramış .. demirören olanını.. bizim maçlara iyi hakem verin diye rica etmiş.. tüpçü de herzamanki gibi sen merak etme sadriciim ben hallederim demiş.. ve aynı gün maçımıza tescilli bjkli fırat aydınus verildi.. anlayın işte nasıl t..k geçiyolar bizle...!!
                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Katılıyorum baslık degistirilerek eger bir yonetim olsaydı nasıl olmasını istersiniz olmalıydı.

Baskan kısaca daha yiyecegim para var bunları yemeden gitmem diyor.

Bu arada Trabzonda mac izlemem lafını ise saflıgına veriyorum.
                  ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Mafyayı bu klübün içinde barındıran , bu yolla futbolcu kovan futbolcu seçen , avrupanın çeşitli liglerinden transfer rekorları kırarken belirli menajerler üzerinden on milyonlarca liralık şabiler ortaya çıkar . Ve dahi klübün yapısını buna müsait biçimde kurup , 2 yılda bir hoca gönderip ardından tüm takımı değiştiren , kalp kıran , iletişim yeteneği olmayan , kulüp kültürünü ve görgüsünü ayaklar altına alan , hiç bir tesisleşme vaadinde somut ilerleme sağlayamamış , rakibin şike organizasyonu ile yitirilen şampiyonluk kupasında sıradan bir anadolu takımı başkanı refleksinin bir adım ötesine geçememiş ve camiasının başını yere eğmiş , işine gelince ben anlamam diyerek kendisini sıyıran , işine gelince ise futbolcusundan taraftarına herkesin saygınlığına dil uzatacak kadar küstah ve kaba olabilen , eline yüzüne bulaştırmadığı bir tek icraatı olmayan ,bu arada klübü mali açıdan iflas noktasına sürükleyen bir başkan ve yönetimi ...

Bjk için Yıldırım demirören ne ise , Trabzonspor için Sadri Şener odur .
                    Eksiği vardır , fazlası yoktur .
                    Cok iyi acıklanmıs ama Serdar kardesimin izniyle bir ekleme yapmak istiyorum bizimki daha iyi espri yapıyor.

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ince zekalı başkanımız yıldırımı aramış .. demirören olanını.. bizim maçlara iyi hakem verin diye rica etmiş.. tüpçü de herzamanki gibi sen merak etme sadriciim ben hallederim demiş.. ve aynı gün maçımıza tescilli bjkli fırat aydınus verildi.. anlayın işte nasıl t..k geçiyolar bizle...!!
                      Gerçekten Fırat Aydınus'un verilmesi manidar. Dikkat etmemiz lazım
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Yapılan hersey bir amac ugruna.Bu amacı cok net anladım artık.

Bizi dusme potasında tutmak ve verilmeyen sampiyonluk icin pazarlık yapmak.

Sadri ve saz arkadasları bu isin icinde.Resim cok net.

Yorum

• Sadri Şener'in "BJK maçını kaybedersek ne yaparız onu bugün yönetimle masaya yatıracağız" ifadesi ne anlama geliyor anlamadım...
                          Trabzon bir sevda,
                          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sadri Şener'in "BJK maçını kaybedersek ne yaparız onu bugün yönetimle masaya yatıracağız" ifadesi ne anlama geliyor anlamadım...
                            İstifa sinyalinı verdi.özellikle futbolculara mesaj veriyor bu açıklamasında.yanarsak hep beraber yanarız demek istiyor.

Yorum

• Küme düsmek beni Yildirim Demirören'e verilen destek ve Eren,Sercan'in gidis sekli kadar utandirmaz

Yorum

• Her zaman Olduğu gibi sahada yürüyen oyuncular değil Hiç kadroya dahil edilmeyen Oyuncular suçlu ilan edilip kadro dışı bırakılmış
                                Başkan hoca kim olursa olsun Trabzonsporda zihniyet değişmiyor
                                Sahada oynayan oyuncu Nasıl olsa kadro dışı kalmadı göreveini yaptığını zannediyor
                                Nasıl olsa para cezasıda almadılar Paralarınıda alıyorlar Takım Küme düşene kadar devam o zaman
                                SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                                BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

Çalışıyor...
                                X