Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor'u kurcalayanlar kimler ? AKP mi ? Ergenekon mu ? Yoksa sadece rantçı Trabzonlu işadamları mı ? İş Dünyası'ndaki menfaatler mi ?

Bugünlerde Trabzonspor'a tam destek, gerekirse maçlara gitmemektir. Gitmeyeceksin ki anlasınlar taraftarın rahatsız ve kızgın olduğunu. Stadyuma gelen fazladan her kişi bu bozuk düzeni sevindirecektir. Ders almayacak veya görevi bırakmayacaklardır. Sadri Şener vb isim vermiyorum. Bu düzene sitem ediyorum.

Yorum

• Başkanın eleştirilmesi gereken yanı çok da şunu çok merak ediyorum. Acaba "gelen parayla kendini şirketini kurtardı" iftirası olmasa n'apacaktı bizim taraftar.

Yorum

• sadri şener takıma yeni oyuncular getirmeli.

Yorum

• İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Rezillik...Acaba diyorum içimden başkanımız olan sadri şenerdemi kupanın trabzona gelmesini istemiyo...Birçok yerde dile getirdi bu şike olayını biliyorum ama çözüm noktalarında hep yapması gerekenin aksini yaptı...

Bu sadri bu şike olaylarında ya bizi kekliyo ya doğru şeyler yapıyo...

istemiyor degil , istiyordur o da bizler gibi ama bunu isteme yonetemi samimi ve tutarli degil ve hic olamadi.

sike surecinden beri " hakkimi verin, hak edene de cezasini verin " gibi bir strateji izlemedi, onun derdi kupa fener dusmeden gelsindi ama fener dusmeden o kupanin gelmeyecegini de biliyordu. yani kupayi is isten gectikten sonra istemeye basladi ki o feryatlar adalet icin degil bizlere hak savunma salvosuydu. haa surecin basindan beri kimseden destek gormedi, dogrudur ama madem hakkimi savunamiyorsun , cik istifa et Ozkan Sumerin yaptigi gibi ki insanlar adresin neresi oldugunu bilsin. Siyasetin kupanin gaspindaki etkisi baskanin mazereti bile olamiyorsa , kacak dovusuyorsa kimsenin taraftara kizmaya hakki yok. 2010 yilinda sereflice mucadele etmis bir kulubun hakkini acizce savunamamasi kulubumuz icin bir fiyaskodur ve suclunun ekmegine yag surmustur malesef.
          En son ESER tarafından düzenlendi; 30.01.2013, 19:33.

Yorum

• İlk olarak Osman Arpacık tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            sadri şener takıma yeni oyuncular getirmeli.

aman sakın ha...getirdikleri elimizde patladı mümkünse transfere hiç karışmasın

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
            Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• WEBO YU bile becerip alamadınız artık sıradan takımlardan bile topçu alamaz olduk neresini savunucaz ki
              UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Ya kardesim 1461 kurdun ordan trabzona oyuncu gelsin pissin diye sen gittin o takimin en iyi oyuncusunu rizeye peskes cektin ya adam gibi yonet yada git sana kim emir verdiyse bu adamalari rizeye ver diye git onun yaninda emir eri olarak calis 1461 rakibi olan rizeyi guclendirdin bu nasil yoneticilik yaziklar olsun hangi cikarsal amaclar icin bu adamlarin sattin kiralamak bu kadar zormusen orda oynayanlara hedef trabzon demek varken onlari hirslandirmak varken sen ne yapiyorsun yeter sadri yeter sende git artik
                En son genç61 tarafından düzenlendi; 30.01.2013, 20:06.
                bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis

Yorum

• Yönetimin ilk döneminde Ersun Hoca ile yola çıkması, arkasından gelen güzel transferler, şampiyonluğa oynayan bir ekibin oluşturulması, arkasından kazanılan 3 kupa, Hes projesi, yönetimin son dönemdeki en başarılı yönetim olduğunu ortaya koyuyor . Bu değişmez bir gerçek...

Yönetimin şike konusunda geç harekete geçmesi veya geçmek istememesi, ihale söylentilerini doğrular nitelikle "bazı çevrelere" ses çıkaramaması , transferlerdeki hatalar, şampiyon olmuş takımın dağıtılması, elde tutulamaması, üzerine son olarak Şenol Hoca'nın gönderilmesinde yaşananlar....Yönetimin eleştirilmesi gereken noktalar.

Ancak hiçbiri yönetim gitsin, yerine şu gelsin sloganına büyük manada işlerlik kazandırmaz, ses bulamaz....En optimumu bu şimdilik.
                  ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Allahın gazabına uğramalarını diliyorum yüce yaradandan...
                    2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Sadri Şener bu kulübü batırmak yerlerde süründürmek için her şeyi yapıyor. Gerisi masal.......
                      2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• neden bir açıklama yapmıyorlar hiç kimseden ses çıkmıyor özellikle de yönetim kanadından

Yorum

• Açıklama yapacak birşey mi var onlara göre sanki ? Fabrika çalıştı,oyuncular satılıp para kazanıldı.

Yorum

• Haber61de sadri şenerin röporatajını okumak gerek. Gerçi kim okuyacak? Herkes hesap peşine düşmüş, başkanın savaşını kim anlayacak? Boş işler peşinde herkes
                            OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• başkanın açıklamalarını çok samimi bulmamakla birlikte şimdiye kadar şike sürecinde yaptığı yanlışlıklara rağmen desteklemek gerkir diye düşünüyorum(transfer ve borç batağı hariç)

Yorum

• Destekleyin bakalım. İstanbula futbolcu yetiştiren pilot takım konumundan çıkamıyoruz ama genede destekleyin bakalım.
                                Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

Çalışıyor...
                                X