Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sıra sizde gençler!

Bir gün Trabzonspor taraftarı gerçek suçlu ve hainleri görecek, geç de olsa!
    Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Daha neyi bekliyoruz arkadaslar bu serefsizi istifa ettirmeliyiz!!!
      “ Bu bizim sözlerimiz bitmez uşaklar bitmez. Şikeci Fenerbahçe, onlan kim dalga geçmez”

Yorum

• alın sıze yonetım bız sampıyonluğ sattı derken sener bıze kızan arkadaslar nerdesınız sındırebılıyormusunuz ıcınıze?sıkecılerle mac ızlemeyı bırakın bıde kolkolalar..masa arkadası olmuslar..

Yorum

• trabzonsporuma ligde bulunduğu konumu yakıştıramıyorum..
          avrupa da olamamayı yakıştıramıyorum..
          bir çok oyuncuya formayı yakıştıramıyorum..
          tüm bunların sorumlularını başımıza yakıştıramıyorum..

Yorum

• Yönetim Istifa..

Senol Günes gibi birini yemeye basardilar..
            Nefsin icin sevme

Yorum

• sadrı sampıyonluğu sattı tff secımlerınde derken bıze bağırıp cağıran arkadaslar, ceza veren yonetıcıler acıldımı sımdı körelmıs gozlerınız yoksa hala sadrı sener ve yonetımle devammı dıyorsunuz oyle ya nasıl olsa kupayı getırcek dımı hala sıze acın artık gozlerınızı acın sadrı sener faruk ozakla bırlıkde trabzonsporun kupasını peskes cekmıstır cok sevdıklerı padısahlarının takımı sıkebahceye buakdar net fotoğraflar herseyı acıklıyor ben klube maıl attım bu yonetımın durduğu her dakıka haram artık trabzonspora uefaya neyı kımı sıkayet etcen adamlar demezmı madem adamlar alhınıze sıke yaptılar baskanınızla bunların samımıyetı ne dıye???yazıklar olsun verın sızde tepkınızı bu ınce zekalılara bırılerının usaklarına yoksa cok daha kahroluruz bız cok..

Yorum

• Bu hale nasil geldik? Insaat kurmaya benzettiler takim kurmayi, hazir takimi dagittilar, bu hale geldik.
                Ben gercekten insaatcilarin kalastan iyi anladiklarini aldiklari futbolculardan anladim, bu kadar
                benzeme olur, pes dogrusu.
                insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tamam kötü oynuyoruzda kardeşim bu süleyman abay geçen hafta 1461 Trabzonu nime nime doğradı bu haftada bu maça atanırken neden sesiniz çıkmadı.ince ince doğrandığımızın farkında değilmisiniz.yokmu iki üç tetikçiniz mafyalığınızı konuşturun vurun şu ibneleri.
                  su saatten sonra baska çare yok, ben de ayni kafadanim
                  Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Hayattan soğuttunuz valla,lanet olsun,şampiyonluk falan beklemiyorum tamam ama bari şu satılmış köpeklere laf düşürmeyecek bir kadro kursaydınız.
                    İlk yarı takım ligin en az gol atan takımı iken,takım ligin altına doğru hızla giderken hala daha sezona Halil-Henrike-Janko forvet hattı ile başlayan sizler ya geri zekalısınız yada bilerek takımın kötülüğü için uğraşıyorsunuz diye düşünmeye başladım artık.
                    Çocuklarımı tv den saklar oldum,ekranın köşedeki skoru görmesin,daha sonrasındaki spor proğramlarını seyretmesin diye maymun oldum şerefsizim.
                    Tolunay hocaya olan üzüntüm de bir ayrı,
                    Şenol Hocam dan sonra en yakışan en idealist hoca olan Tolunay Kafkas'ı da yiyip bitireceksiniz böyle giderse,bunu düşünürken de kahroluyorum,sizleri Allaha havale ediyorum yine.
                    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Klübü transfer yapamaz hatta ödeme bile yapamaz hale getirenlerin ,

Şikecilerin yanında defalarca oturup pişmiş kelle gibi sohbet edenlerin ;

Menejerlere milyonlarca lira harcayıp bugün sahada yürüyen bir takım oluşturanların....

iyi niyetli olduklarını da düşünmüyorum Trabzonsporu yönetmeyi hakettiklerini de....

Şike süreci denize düşen başkanın sarıldığı yılan olmuştur.... Zorda kalınca sarılıp durmaktadır...
                      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Klübü transfer yapamaz hatta ödeme bile yapamaz hale getirenlerin ,

Şikecilerin yanında defalarca oturup pişmiş kelle gibi sohbet edenlerin ;

Menejerlere milyonlarca lira harcayıp bugün sahada yürüyen bir takım oluşturanların....

iyi niyetli olduklarını da düşünmüyorum Trabzonsporu yönetmeyi hakettiklerini de....

Şike süreci denize düşen başkanın sarıldığı yılan olmuştur.... Zorda kalınca sarılıp durmaktadır...
                        Sana da günaydın Faik abi
                        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Yönetime yonelik bir eleştirim yok cunku ortada yonetim yok.

Sikecilerin saflarına katılmıs,espri seven,sadece keyfi oldugunda maca gelen,futboldan zerre anlamayan ama menajerlik sisteminden cok iyi anlayan! bir zatı muhterem ve yandasları var.
                          ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• hangi yönetim? ne eleştirisi?

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                            Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• yöenitm istifa

bu yönetimden artık nefret ediyorum artık hakketen yeter sadece futbol değil her branşta tektek dökülüyoruz şimdi iş yerime geldim masama oturdum neti açtım trabzonspor hafsnu maçlarına baktım futbolda yenildik basketbolda yenilmişiz hentbola berabere kalmışlar hepsindede alt sıralarda sürün bi bayanvoleybol takımımız bile yok bu tablo bir trabzonspor taraftarı olarak bana acı veriyor.
                              2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• klup kelımenın tek anlamıyla sahıpsız kalmıs durumda..hakemler her hafta 1461ı ve trabzonsporumuzu resmen doğruyolar kımseden ses cıkmıyor basketbol takımımız gecen sene kume dustu bu sene hentbol takımımız dusuyor kımseden yıne ses yok yonetımın trabzonspor zerre umrunda değıl onlar sadece transfer donemlerınde ve ıhale donemlerınde heyacanlanıyolar..kımden hangı ıhaleyı koparırım hanfı 3.sınıf topcuyu transfer ettırıp arada komısyonumu yerım dıye acı ama gercek olan bu bu yonetıme zerre ınancım yok tupcu gıbı batırıp bızı kacacaklarkı zaten malı acıdan ıflas etmıs durumdayız ustelık ortada takıdma yok durumumuz kotu bu tabloda bu yonetımle onumuzdekı 3 5 sene basarı beklemek zor..acılen kurtulmalı bu ne yaptığını bılmez faruk ozak gudumlu ıktıdar yalakası yonetımden..bır lafımda ts kongre uyelerıne artık baskanınızı secerken onun bunun arkasında olduğu bırılerının ısaret ettığı adamları sıyası acıdan sıze yakın dıye secmeyın secerken hakıkaten klube hızmet etceğıne ınandığınız bu ısı bılen adamları secın..yoksa harap olmaya devame derız hıbır sey değısmez hakkımız olanı alamayacağımız gıbı bıde hakkımızı gaspedenlere yalakalık yaparız hıcbırsey olmamıs gıbı..

Yorum

Çalışıyor...
                                X