Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Helvacı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    fenerin gs den şampiyonluk aldığı nerde görülmüş...neyse bu bizim konumuz değil...demek istediğim yönetim o zamanda acziyet içindeydi gene aynı...sadri şener aralık ayındaki seçimi kazandıktan sonra bir tane olumlu işi yok hep zarar hep zarar şampiyonluğa giden takıma bir gölcü almadıkı..ankaragücü maçını alalımda kimsenin şike yapacak durumu bile kalmasın...2 yıldır yaptıkları zaten akıllara zarar...en son colman olayı adama 3 kuruş para veriyorlar onuda ceza kesmişler..elindeki en iyi oyuncuyu tukaka yaptılar...bu yönetimin hataları saymakla bitmez
    Yönetimin yanlışı, eksikiği çok ama elde bu var, ya bu yönetimle şer cephesine karşı mücâdele edeceğiz, yada seçime gidip uzun sürecek bir kaos ortamından geçerek - seçim sürecinin özellikle istismar edilmesinden dolayı uzun süreceğini tahmin ediyorum - mandacı olup olmadığını şimdiden bilemeyeceğimiz bir yönetim seçeceğiz.

Benim tercihim Sadri başkanı desteklemek.
    7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Sondan başlayıp geri geleceğim.
      Fenerbahçe ile Galatasaray'ın yarıştığı bir yılda bu soruşturma açılsaydı daha kalabalık bir şike dosyası olurdu söylemeye çalıştığım bu. Galatasaray'ın da mazisi pek temiz değil. Geçen yıl adlarının geçmemesinin nedeni önce ki sezon hiçbir kulvarda iddalarının olmaması.

Oyuncu almamaları, alamamaları aldıkları oyuncuların yetersiz olması bir eleştiridir. Dolayısıyla bir fikir ve bir değerdir. Oyuncuların sözleşmelerini yenileyememeleri, oyuncular ya da menejerleri tarafından çocuk gibi kandırılmaları sonra da mızmızlanarak şöyle yalan söylediler böyle konuştular demekte çözüm değildir itiraz yok.

Colman konusuna gelince süreci göz önüne alalım. 5 yıl mukavele yaptı, sonra iyileştirme istedi kabul gördü sözleşme yeniledi. Kimse Colman'a 1.1 milyon euroya sözleşme imzalaması için baskı yapmadı. Colman gördü okudu imzaladı. Şimdi iyileştirme olayı başlı başına bir saçmalık. Bu adamlar profesyonel değil mi mukaveleyi imzalamış karşılığını vermek zorunda. Vermiyorsa cezayı yer. Sizin gıyabınızda taraftar için söylüyorum böyle bir durumda tutup oyuncudan yana tavır alırsan sözüm ona başkana karşı durmuş olursun ama esas zarar verdiğin kesinlikle kulüp olur. Bu oyuncular oldukça zeki insanlar. Kendilerine duyulan sevgi nedeniyle kıdemlerini arttırıyorlar. Ancak bir kulübün en kıdemli mevkisi başkanlıktır. Ha Colman adam gibi bir sebep sunar ben ayrılmak istiyorum der. Bunu da adam gibi bir zamanda der. O zaman yönetimin ceza vermesi yanlış olabilir. Ancak bu durumda değil.

Yorum

• İlk olarak Hotaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sondan başlayıp geri geleceğim.
        Fenerbahçe ile Galatasaray'ın yarıştığı bir yılda bu soruşturma açılsaydı daha kalabalık bir şike dosyası olurdu söylemeye çalıştığım bu. Galatasaray'ın da mazisi pek temiz değil. Geçen yıl adlarının geçmemesinin nedeni önce ki sezon hiçbir kulvarda iddalarının olmaması.

Oyuncu almamaları, alamamaları aldıkları oyuncuların yetersiz olması bir eleştiridir. Dolayısıyla bir fikir ve bir değerdir. Oyuncuların sözleşmelerini yenileyememeleri, oyuncular ya da menejerleri tarafından çocuk gibi kandırılmaları sonra da mızmızlanarak şöyle yalan söylediler böyle konuştular demekte çözüm değildir itiraz yok.

Colman konusuna gelince süreci göz önüne alalım. 5 yıl mukavele yaptı, sonra iyileştirme istedi kabul gördü sözleşme yeniledi. Kimse Colman'a 1.1 milyon euroya sözleşme imzalaması için baskı yapmadı. Colman gördü okudu imzaladı. Şimdi iyileştirme olayı başlı başına bir saçmalık. Bu adamlar profesyonel değil mi mukaveleyi imzalamış karşılığını vermek zorunda. Vermiyorsa cezayı yer. Sizin gıyabınızda taraftar için söylüyorum böyle bir durumda tutup oyuncudan yana tavır alırsan sözüm ona başkana karşı durmuş olursun ama esas zarar verdiğin kesinlikle kulüp olur. Bu oyuncular oldukça zeki insanlar. Kendilerine duyulan sevgi nedeniyle kıdemlerini arttırıyorlar. Ancak bir kulübün en kıdemli mevkisi başkanlıktır. Ha Colman adam gibi bir sebep sunar ben ayrılmak istiyorum der. Bunu da adam gibi bir zamanda der. O zaman yönetimin ceza vermesi yanlış olabilir. Ancak bu durumda değil.
        bütün doğruları siz ve sizin gibi düşünen yöneticiler biliyr öylemi bu kafayla oynatacak adam bulamazsınız sonra colman gs ye veya başka bir rakibine gidince mahalle kadınları gibi ağlamayacaksınız..ben gs şike yapmaz demedim fener gs den şikeyle şampiyonluk alamaz dedim gs ya şikeye mani olur yada daha iyisini yapar.demek istedim...gelelim colman konusuna adama geçen yılın son maçından önce para cezası vermişler zokorayada aynı para cezasını vermişler ama zokoranın yıllık ücreti ile colmanınki aynı değil...bunun neresi adil...ayıptır yahu birde emeğe saygı diyorsunuz adam 1.1 milyona oynuyor..valla ben colman olsam bu paraların döndüğü yerde o paraya zaten oynamam üstüne 100 bin para cezasını hiç vermem kaleci onurr bile daha çok para kazanıyor..colman barış özbekle aynı paraya oynuyor..adam sözleşme yaptı diye köle olmadı ya ara sıra oyuncunu hoş göreceksin bu andaval yöneticiler geçen yıl sadece menejerlere 6.5 milyon ödediler güçleri colmana mı yetti adam tek başına şl de 7 puan topladı... neymiş sözleşme varmış şimdi oynat videoton maçında da görelim kardeşim benim mesleğim öğretmenlik insan dediğin düşünen bir varlık..öyle sözleşme var diye makine gibi kullanamazsın zaman zaman bağışlamayıda bileceksin ...hele böyle yıldız oyuncuna gözün gibi bakacaksın..tutturmuşsunuz sözleşme o zaman burak ..egemen, selçuk hakkında neden ağlıyorsunuz...onlar sözleşmeye aykırı bişeymi yaptı... yok onlara sıra gelince vefa colmana sıra gelince sözleşme...yönetimin kafasıda böyle çalıştığı için klübü bu hale getirdi...adımız cincon altyapısına döndü...bırakın bu işleri bu işlerden bişey çıkmaz colmanın hakkı 2 milyon dur.. sen vermezsen başkası verir elinden alır..

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yönetimin yanlışı, eksikiği çok ama elde bu var, ya bu yönetimle şer cephesine karşı mücâdele edeceğiz, yada seçime gidip uzun sürecek bir kaos ortamından geçerek - seçim sürecinin özellikle istismar edilmesinden dolayı uzun süreceğini tahmin ediyorum - mandacı olup olmadığını şimdiden bilemeyeceğimiz bir yönetim seçeceğiz.

Benim tercihim Sadri başkanı desteklemek.
          benim tercihim sadri şener başkanlığında daha güçlü yönetim şakarların yenerlerin olmadığı yönetim....bu nedir ya kene gibi virus gibi yapışmışlar..çok acıl değişmesi lazım yönetimin sadri şener gider veya kalır orasını kendi bilir ama ekibini mutlaka değişmeli.. 5 tane adam sayarım sana sırf nevazat şakara yakın olduğu için alınan ama forma yüzü görmeyen ....ben artık bu yönetime katlanamıyorum..

Yorum

• bu kulübün başına may yerine aziz yıldırım gelsin daha iyidir. sadri şener ve ekibinin transfer konusunda amatör küme takımı gibi davranmasını anlayamıyorum ve nedenini çok merak ediyorum. para yok para diyorsunuz da, geçen yıl şampiyonlar liginden 20 milyon euro gelmeseydi ne bok yiyecektik merak ediyorum.

Yorum

• Futbolcu dediğin bir maldır.
              Parasını kimden alıyorsa onun malı.
              O malı istediğin gibi kullanabilirsin.
              Son 2 yıldır bunları görüp, artık isimlere değil de Trabzonspor'a değer vermemiz derektiğini anlamamız gerekmekte.
              Nasıl ki Şotalar, hamiler, Gmkdenizler, Fatihler, Selçuklar, Buraklar gitmiş ise Colman da gidebilir, sıkınyı yok.
              Önemli olan Trabzonspor'un menfaatleri ve adıdır.

Yorum

• İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Futbolcu dediğin bir maldır.
                Parasını kimden alıyorsa onun malı.
                O malı istediğin gibi kullanabilirsin.
                Son 2 yıldır bunları görüp, artık isimlere değil de Trabzonspor'a değer vermemiz derektiğini anlamamız gerekmekte.
                Nasıl ki Şotalar, hamiler, Gmkdenizler, Fatihler, Selçuklar, Buraklar gitmiş ise Colman da gidebilir, sıkınyı yok.
                Önemli olan Trabzonspor'un menfaatleri ve adıdır.
                O aldığın "mal"ıbedavaya elden cıkarıyorsan da, zarara uğrarsın her yönden. Ayrıca öyle demek istemedin biliyorum da çok yanlış bi sözcük futbolcu için.

Burada önemli olan birinin gitmesi değil, bir oyuncu gidebilir, ama yerini dolduramıyorsan sistemde sorun vardır. Senin yönetim bunu beceremiyor, anadolu klübü yönetir gibi yönetiyor
                Bize her yer Trabzon, hersey bordo-mavi, her zaman 61

Yorum

• Sakin bir uslupla yazmayı deneyeceğim.
                  Mahalle karısı gibi ağlamıyorum. Benden farklı düşünüyor diye kimseyede böyle aşağılayıcı ithamlarda bulunmam.

Şimdi kişisel öfkemi bir kenara bırakıp mesajına cevap vermeye çalışacağım.

Önce ne dedin, Fener niye bize karşı şike yapabiliyor GS'ye gelince yapamıyor bize gelince yapıyor. Ben ne dedim yapıyor yapmasına ama GS de yapıyor aralarında adil(?) bir mücadele oluyor. FB GS'nin elinden şampiyonluk alamazmış, iyi bizde şikelerle beraber şampiyonluklar alalım. Düz mantık bunu gerektirir bu yazdıklarının üzerine. Şimdi bunun üzerinde de bir çarpıtma yapma!

Colman konusuna gelelim, 1.1 milyon eurocuğu beğenmiyorsa sözleşmeye yapmayacaktı. Gayette iyi para alıyor, Onur'dan bile az alıyor diyorsun, başlı başına mantık sakat. Onur yerli, dolayısıyla kıymetli hem yetenek olarak hem hem statü olarak! Diyelim ki paradan ciddi manada huzursuz sormazlar mı adama bu vakte kadar aklın nerdeydi diye? Yani sezonun ikinci haftasında mı aklına düştü paranın az olduğu! Şunu söyleyeyim otoriteyi zayıflatan senin düşüncen bu adamların ellerini kollarını sallayarak kulübe zarar vermesini neden oluyor. Bunda yönetim olduğu kadar senin bu bakış açının da hatası var. Olay Colman mevzusu değil yıllardır aynı terane hep devam ediyor sonra da buna profesyonellik deniyor.

Son olarak Allah'tan babam da öğretmendi diyorum. Yoksa bu yaptığın hakaretler dolu mesajının altına mesaj yazmazdım. Ha yazdım diyelim bu benim ilk cezama neden olacak bir mesaj olurdu. Daha da fazla uzatmaya niyetim yok. Ben kendimi anlattım burda senin saçma sapan hakaretlerini bir kez daha alttan alacak değilim. Bitti.
                  En son Hotaman tarafından düzenlendi; 28.08.2012, 02:40.

Yorum

• İlk olarak Hotaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sakin bir uslupla yazmayı deneyeceğim.
                    Mahalle karısı gibi ağlamıyorum. Benden farklı düşünüyor diye kimseyede böyle aşağılayıcı ithamlarda bulunmam.

Şimdi kişisel öfkemi bir kenara bırakıp mesajına cevap vermeye çalışacağım.

Önce ne dedin, Fener niye bize karşı şike yapabiliyor GS'ye gelince yapamıyor bize gelince yapıyor. Ben ne dedim yapıyor yapmasına ama GS de yapıyor aralarında adil(?) bir mücadele oluyor. FB GS'nin elinden şampiyonluk alamazmış, iyi bizde şikelerle beraber şampiyonluklar alalım. Düz mantık bunu gerektirir bu yazdıklarının üzerine. Şimdi bunun üzerinde de bir çarpıtma yapma!

Colman konusuna gelelim, 1.1 milyon eurocuğu beğenmiyorsa sözleşmeye yapmayacaktı. Gayette iyi para alıyor, Onur'dan bile az alıyor diyorsun, başlı başına mantık sakat. Onur yerli, dolayısıyla kıymetli hem yetenek olarak hem hem statü olarak! Diyelim ki paradan ciddi manada huzursuz sormazlar mı adama bu vakte kadar aklın nerdeydi diye? Yani sezonun ikinci haftasında mı aklına düştü paranın az olduğu! Şunu söyleyeyim otoriteyi zayıflatan senin düşüncen bu adamların ellerini kollarını sallayarak kulübe zarar vermesini sağlıyor. Bunda yönetim olduğu kadar senin bu bakış açının da hatası var. Olay Colman mevzusu değil yıllardır aynı terane hep devam ediyor sonra da buna profesyonellik deniyor.

Son olarak Allah'tan babam da öğretmendi diyorum. Yoksa bu yaptığın hakaretler dolu mesajının altına mesaj yazmazdım. Ha yazdım diyelim bu benim ilk cezama neden olacak bir mesaj olurdu. Daha da fazla uzatmaya niyetim yok. Ben kendimi anlattım burda senin saçma sapan hakaretlerini bir kez daha alttan alacak değilim. Bitti.
                    şu dediğin oyuncu-yönetim çekişmelerinde kaybeden hep trabzonspor oluyor nedense. resti çeken futbolcuyu satıyoruz adam istediğini elde ediyor zaten. ayrıca bu kadar salağın olduğu bir yönetimin altında ben de futbolcu olsam aynısını yapardım. balık baştan kokar. sadri hariç herkesin gitmesi lazım. hele nevzatı denize atsın birileri de kurtulalım.

Yorum

• 2 kuruşluk artı getirisi yüzünden Avrupa Ligi Playoff rövanş maçını bile D-Smart'ta yayınlatarak milyonlarca taraftara eziyet etmeye gerek yok!
                      -I fell in love with football as I was later to fall in love with woman;
                      suddenly, inexplicably, uncritically, giving no thought to the pain or
                      disruption it would bring with it
                      -

Yorum

• İlk olarak parlayan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        2 kuruşluk artı getirisi yüzünden Avrupa Ligi Playoff rövanş maçını bile D-Smart'ta yayınlatarak milyonlarca taraftara eziyet etmeye gerek yok!
                        beyinler küçük olunca arkandaki destek ne kadar büyük olursa olsun kaybetmeye mahkumsun.

senin en büyük reklamın hazırlık maçlarının ve kupa maçlarının halka açık tv de yayınlanmasıdır

adamda beyin yok ki

muhtemelen onların mantığı şu:d smarta sattım 2 milyon gelir elde ettim(atıyorum bu rakamı)

normal bir insanın düşüncesi:ulan maçı d smarta satsak mevcut taaraftar sayımız değişmeyecek hatta taraftarımızın bizim kendi ürünlerimize harcayacağı para d smarta gidecek.
                        en iyisi normal kanallarla anlaşalım,hem kulübün reklamını yapıp taraftar sayısını arttırma ihtimalim var hem de taraftarımın cebindeki para onlarda kalsın.
                        şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Bunu bilmediğim için soruyorum.Örneğin,Avrupa maçlarını hangi kanalın vereceğini kulüp mü belirliyor?Böyle olduğunu sanmıyorum.Federasyon veya ilgili başka bir kurum belirlemiyor mu?
                          Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bunu bilmediğim için soruyorum.Örneğin,Avrupa maçlarını hangi kanalın vereceğini kulüp mü belirliyor?Böyle olduğunu sanmıyorum.Federasyon veya ilgili başka bir kurum belirlemiyor mu?
                            onu ihaleye veriyorlarmış
                            bir kanal sahibide alıyor maçları
                            ama benim aklıma takılan şu
                            geçen sene bizim maçları star veriyordu
                            ne olduda şimdi d smarta geçtik

neyse bilen biri çıkar açıklar.
                            o zamana kadar yönetimi sorumlu tutuyorum ben.eskidende böyle bir tartışma olmuştu zannedersem kulüp satıyordu bu maçları.

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              onu ihaleye veriyorlarmış
                              bir kanal sahibide alıyor maçları
                              ama benim aklıma takılan şu
                              geçen sene bizim maçları star veriyordu
                              ne olduda şimdi d smarta geçtik

neyse bilen biri çıkar açıklar.
                              o zamana kadar yönetimi sorumlu tutuyorum ben.eskidende böyle bir tartışma olmuştu zannedersem kulüp satıyordu bu maçları.
                              Star'ın verdiği maçlar şampiyonlar ligi maçları yalnız.Karıştırıyor olmayasın?
                              Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Star'ın verdiği maçlar şampiyonlar ligi maçları yalnız.Karıştırıyor olmayasın?
                                bizim maçlar ş.l. idi,bjk nin maçları uefa idi diye hatırlıyorum
                                ikisinide star vermişti galiba.
                                ama emin değilim bjk konusunda
                                şu işi bi araştırmak lazım
                                ben bi bakayım

Yorum

Çalışıyor...
                                X