Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bulmuşlar böyle değirmeni ...
    Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Adamlar instagramda Drogba resimleri paylaşıyorlar biz ise geleceğimizi satmakla meşgulüz topunuzun ben...

Yorum

• Defolup gidecekler o kadar !
        Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• gazetecilerimize afferin!!!!!!!!!

birinizin aklına gelmedi mi şike çalıştıyına neden katılmıyorsun diye sormak...
          üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

• Cok ince bir zekâ, göremiyoruz.
            Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• bizde bekliyoduk şener gündemi değerlendirsin.biz futbolcu beklemiyoruz ama galatasaray fener beşiktaşla karşılaşınca sen istiyor dujdaki o dudağı uzatan rus gibi olacak halimiz.
              http://www.sadriseneristifa.com
              yönetimin artık misyonu tamamladığını ve "kadromuz yeterli" söylemlerini atanlardan sıkılanları imzaya davet ediyoruz.
              --- Sensiz 1 Eksiğiz.. 1 İmzada sen at ---

Yorum

• trabzonlu isen burada takima sahip cik.

yönetimin artık misyonu tamamladığını ve "kadromuz yeterli" söylemlerini atanlardan sıkılanları imzaya davet ediyoruz.
                --- Sensiz 1 Eksiğiz.. 1 İmzada sen at ---

Yorum

• Sadri basgan bizim 99 broadway var onu da bi satabilir misin?
                  Acil
                  En son bahadır2561 tarafından düzenlendi; 29.01.2013, 07:28.

Yorum

• Sadri Şener klübün bütün iyi oyuncularını sattıktan sonra....

Geleceğini de satıyor......

Yakında Onurumuzuda satarsa hiç şaşırmam....

Trabzonspor Başkanı değil Gsnin, Fbnin scouterı olmuş mübarek....

İçim rahat ama benim.....

Mali kongrede ibra etmeyenlerden biride benim bu beceriksiz ve başarısız zatı muhteremi....

Verenler ibra edenler " Büyük Başkan " diyenler utansın....

Ha bugün yarın olağaüstü kongre için imza gerekirse ilk imzada benden.....
                    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Sadri Şener gitmeden ceplerini doldurmaya çalışıyor.... meselenin özü bu aslında...

Yorum

• Muhteşem sadri

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                        Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• yönetim istifa imza kampanyasına gelen ilginç bir isim....

Toplam 684 kişi bizi destekliyor!

Ad Soyad İş Alanı Katıldığı Şehir
                          Yasemin Zihni Sağlık/Tıp İstanbul
                          Şenol Güneş Spor Trabzon
                          Memed TURAN Madencilik Antalya
                          HALİL İBRAHİM MURATOĞLU Bilgisayar/Bilişim/İnternet Trabzon

683.sırada Şenol Güneşin ismi yazılmış.... Fake-tir çok çok büyük ihtimalle ama yinede güzel....

Yorum

• Saatbasi Resmi siteyi kontrol ediyorum satis var mi diye dünden bügüne birsey satilmamis hayret !!!

Yorum

• önce bi çözüm önerisi sunun kim gelecek yönetime, sadri şener istifa etti diyelim takım ne hale gelecek, bence bu bir çözüm değil. Sadece yıkmak var sizde hiçbir çözüm önerisi sunduğunuz yok Tutturmuşsunuz Şenol Hoca başkan olsun, Şenol Hoca yöneticilik yapar mı yada yapsa başarılı olacağını sanmıyorum. Bence başka alternatif yok şu an için trabzon'da

Yorum

• İlk olarak iso61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                önce bi çözüm önerisi sunun kim gelecek yönetime, sadri şener istifa etti diyelim takım ne hale gelecek, bence bu bir çözüm değil. Sadece yıkmak var sizde hiçbir çözüm önerisi sunduğunuz yok Tutturmuşsunuz Şenol Hoca başkan olsun, Şenol Hoca yöneticilik yapar mı yada yapsa başarılı olacağını sanmıyorum. Bence başka alternatif yok şu an için trabzon'da
                                Şenol Güneş gidincede aynı laflar ediliyordu... yerine 2 saatte teknik direktör bulundu Sadri Şener gidersede yerine 10 tane Sadri Şener bulunur merak etmeyin...

yeterki o sıcak koltuğuna yapışmaktan vazgeçsin onurlu bir davranış gösterip istifa etsin....

Yorum

Çalışıyor...
                                X