Bulmuşlar böyle değirmeni ...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
gazetecilerimize afferin!!!!!!!!!
birinizin aklına gelmedi mi şike çalıştıyına neden katılmıyorsun diye sormak...üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...
Yorum
-
bizde bekliyoduk şener gündemi değerlendirsin.biz futbolcu beklemiyoruz ama galatasaray fener beşiktaşla karşılaşınca sen istiyor dujdaki o dudağı uzatan rus gibi olacak halimiz.http://www.sadriseneristifa.com
yönetimin artık misyonu tamamladığını ve "kadromuz yeterli" söylemlerini atanlardan sıkılanları imzaya davet ediyoruz.
--- Sensiz 1 Eksiğiz.. 1 İmzada sen at ---
Yorum
-
Sadri basgan bizim 99 broadway var onu da bi satabilir misin?
AcilEn son bahadır2561 tarafından düzenlendi; 29.01.2013, 07:28.
Yorum
-
Sadri Şener klübün bütün iyi oyuncularını sattıktan sonra....
Geleceğini de satıyor......
Yakında Onurumuzuda satarsa hiç şaşırmam....
Trabzonspor Başkanı değil Gsnin, Fbnin scouterı olmuş mübarek....
İçim rahat ama benim.....
Mali kongrede ibra etmeyenlerden biride benim bu beceriksiz ve başarısız zatı muhteremi....
Verenler ibra edenler " Büyük Başkan " diyenler utansın....
Ha bugün yarın olağaüstü kongre için imza gerekirse ilk imzada benden.....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
yönetim istifa imza kampanyasına gelen ilginç bir isim....
Toplam 684 kişi bizi destekliyor!
Ad Soyad İş Alanı Katıldığı Şehir
Yasemin Zihni Sağlık/Tıp İstanbul
Şenol Güneş Spor Trabzon
Memed TURAN Madencilik Antalya
HALİL İBRAHİM MURATOĞLU Bilgisayar/Bilişim/İnternet Trabzon
683.sırada Şenol Güneşin ismi yazılmış.... Fake-tir çok çok büyük ihtimalle ama yinede güzel....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
Yorum
-
önce bi çözüm önerisi sunun kim gelecek yönetime, sadri şener istifa etti diyelim takım ne hale gelecek, bence bu bir çözüm değil. Sadece yıkmak var sizde hiçbir çözüm önerisi sunduğunuz yok Tutturmuşsunuz Şenol Hoca başkan olsun, Şenol Hoca yöneticilik yapar mı yada yapsa başarılı olacağını sanmıyorum. Bence başka alternatif yok şu an için trabzon'da
Yorum
-
İlk olarak iso61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleönce bi çözüm önerisi sunun kim gelecek yönetime, sadri şener istifa etti diyelim takım ne hale gelecek, bence bu bir çözüm değil. Sadece yıkmak var sizde hiçbir çözüm önerisi sunduğunuz yok Tutturmuşsunuz Şenol Hoca başkan olsun, Şenol Hoca yöneticilik yapar mı yada yapsa başarılı olacağını sanmıyorum. Bence başka alternatif yok şu an için trabzon'da
yeterki o sıcak koltuğuna yapışmaktan vazgeçsin onurlu bir davranış gösterip istifa etsin....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
Yorum
Yorum