Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• En aci tarafi ne oldugunu biliyormusunuz?

Diyelim'ki istifa edecekler, yerlerine kimin gelecegini kim getirecegini hepimiz cok iyi biliyoruz.
    TRABZONSPOR 1967

Yorum

• kım?

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
      Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        En aci tarafi ne oldugunu biliyormusunuz?

Diyelim'ki istifa edecekler, yerlerine kimin gelecegini kim getirecegini hepimiz cok iyi biliyoruz.
        burası Trabzon ona delege karar verir, bu ne TFF seçimine ne başka bir seçime benzer

Yorum

• ulan 800 sayfa olmuş be utanın.
          istifa etmek bir erden bir karakter işidir... ne utanma var ne arlanma! karakter 0...

Yorum

• sadri şenerin tek derdi başbakana yalakalık yapmak, şirin gözükmek benim görüşüme göre. sezon başından beri sadri şenerin akp tarafından gönderilip yalaka yandaş bir başkan getirip şike sürecini bitirmek isteyeceklerini düşündüm. ama gelinen noktada sadri şener kadar bu işi iyi yapabilecek birisini bulacaklarını düşünmüyorum. oda görevini iyi yapıyor
            Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• İlk olarak toksoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              sadri şenerin tek derdi başbakana yalakalık yapmak, şirin gözükmek benim görüşüme göre. sezon başından beri sadri şenerin akp tarafından gönderilip yalaka yandaş bir başkan getirip şike sürecini bitirmek isteyeceklerini düşündüm. ama gelinen noktada sadri şener kadar bu işi iyi yapabilecek birisini bulacaklarını düşünmüyorum. oda görevini iyi yapıyor
              )) renkdaş bu olayı nasıl siyasete akp ye bağladın tebrik ediyorum seni... adam chp li bir kere

Yorum

• çiftlik değil burası!!
                ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                ~Twitter ~

Yorum

• Sadri Şener Eren ve Sercan Kaya'dan sonra Jebrin ve Abdulkadir'i Samsunspor'a satıyor.

Facebook Şenol Güneş sayfasının paylaşımı.

İnşallah doğru değildir.
                  En son B61 tarafından düzenlendi; 28.01.2013, 22:39.
                  And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• kupayı şb ye peşkeş çektiniz, oyuncuları gs ye bedava verdiniz.yeter artık gidin bu takımdan...

bugün utanmadan teknik adamın şike işlerine karışmasını doğru bulmuyorum diyordun.rahatsız mı oluyordun şenol hocanın söylemlerinden !!!

haa ama pardon sen yurdışında göstermelik olarak red edileceğini bile bile mahkemeye dilekçe verirken resim çektirmişdin demi...
                    Ben sadece Trabzonspor u severim...İsimler gelir gider...

Yorum

• Trabzonsporlu olan İSTİFA eder.
                      Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İlk olarak Selim ÖZCAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        burası Trabzon ona delege karar verir, bu ne TFF seçimine ne başka bir seçime benzer
                        Tamam'da secenek yoksa delegeler kimi sececek?
                        TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İstifa etmiyolarsa onlara oturdukları koltuğu dar edeceğiz....................
                          2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tamam'da secenek yoksa delegeler kimi sececek?
                            Hangi kongreye aday çıkmadı şimdiye kadar, aday çok, ama biz birilerinden icazet alan adayları değil kendi adayımızı ayırt edebilmemiz önemli olan. Trabzonspor kongre yapmaya kalksa mutlaka tepeden inme adaylar türeyecektir, ama işi sadece Trabzon ve Trabzonspor olan adaylar mutlaka çıkar, ismi, mevkisi, makamı olması önemli değil sadece Trabzonsporun değerlerini bilen kimseye diyet borcu olmayan sıradan biri bile bunlardan iyidir.

Yorum

• sadri şener istifa edene kadar maçları izlemicem.lig tvsi olanlar lütfen iade etsinler neden sorarlarsa trabzonspor diyin.lütfen yapalım bişiler artık.
                              http://www.sadriseneristifa.com
                              yönetimin artık misyonu tamamladığını ve "kadromuz yeterli" söylemlerini atanlardan sıkılanları imzaya davet ediyoruz.
                              --- Sensiz 1 Eksiğiz.. 1 İmzada sen at ---

Yorum

• İlk olarak Selim ÖZCAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hangi kongreye aday çıkmadı şimdiye kadar, aday çok, ama biz birilerinden icazet alan adayları değil kendi adayımızı ayırt edebilmemiz önemli olan. Trabzonspor kongre yapmaya kalksa mutlaka tepeden inme adaylar türeyecektir, ama işi sadece Trabzon ve Trabzonspor olan adaylar mutlaka çıkar, ismi, mevkisi, makamı olması önemli değil sadece Trabzonsporun değerlerini bilen kimseye diyet borcu olmayan sıradan biri bile bunlardan iyidir.
                                Tam bilmiyorum. Son secimler'de kimler aday oldu?
                                TRABZONSPOR 1967

Yorum

Çalışıyor...
                                X