Kulübü satın eyyy Sadri Şener ve ekibi. Bu gece kulübü satın. Size bu yakışır................
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakıma getirilecek kaleci hocasının oğlunun twitleri...
Allah cezanızı versin...
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
Yorum
-
İlk olarak F.Levent Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugünkü toplantıda Sadri Şenel, Şenol Hoca'ya teşekkür etti mi? Ben tamamını izleyemedim
niyetine sana civili laflar soktugumda sesini cikartmadigin icin, sana sonsuz teskkür ederim.
Ayrica bu takimi borc batagina soktugumuzdan dolayi sesini cikartmayip sustugun icin, binlerce tesekkürler hocam.
Seni hic unutmayacagim, bizi ayakta tutup kendini harcadigin icin, karsinda saygiyla egilip yolumuza
devam ediyoruz. Yolumuz acik olsun, SIKISINCA kapini tekrar calma dilegiyle, sakin bize profesyonelce gelme,
yine amötör ruhla gelki senin sayende bir kac sene daha kredimiz olsun.insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
İlk olarak SADECETRABZON61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGerçek twiti olduğna eminmisiniz ?
“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
-
yıllar sonra yazıyorum.
sadri şenerin başkan seçildiği günleri de hatırlıyorum. burada ve çevredeki durumu.
bende herkes de gayet memnundu bu durumdan ve güle oynaya karşıladık bu durumu.
senol hocanın geldiği zamanı anlatmaya gerek yok gayet sevindik doğru bulduk ve gitmesi gereken senol hoca değil bunda herkes aynı fikirde.
kısa yazmaya calısıyorum.
ben trabzonlu olmayan saf bir trabzonsporluyum.
sampiyonluk gormeyen ama az cok baskan degişiklkleri hoca değişiklikleri futbolcu kıyımları felan gordum yeteri kadar.
sorun Trabzonsporumda başkanın kim olduğu, teknik drektorun kim olduğu felan değil .
sorun okunmus takım lanetlenmiş takım sacmalıkları değil .
sorun ist. takımları ile aramızdaki maddi - manevi(medya reklam vs) ucurum değil .
sorun ...değil .
sorun ...değil ..
sorun ne ben bilmiyorum .
kimsenin bildiğini de düşünmüyorum .
ben zaten heycanım bittiğinden beri:
attığımız gole seviniyorum.
yediğimiz gole üzülüyorum .
halı sahaya trabzonspor formamla gidiyorum .
çayımı trabzonspor kupa bardağımla içiyorum.
akşam trabzonspor nevresimli yatağımda yatıyorum .
vs vs .
o kadar .devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...
Yorum
-
Takıma gelecek olan kaleci antrenörünün oğlunun tvitlerOkurken insanın gülesi geliyor valla. Size yakın birinin yaptığı birşeyin sorumluluğunu size yükleseler ne hissedersiniz, biraz empati lütfen. Allah'ın ergeni üzerinden yapılan suçlamalara bak.
Yorum
-
İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGerçek, şu an twitter yıkılıyor...
Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.
Yorum
-
İlk olarak deadpool tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakıma gelecek olan kaleci antrenörünün oğlunun tvitlerOkurken insanın gülesi geliyor valla. Size yakın birinin yaptığı birşeyin sorumluluğunu size yükleseler ne hissedersiniz, biraz empati lütfen. Allah'ın ergeni üzerinden yapılan suçlamalara bak.
Bu takim tutma meselesi akilli adam isi degildir zaten, o yuzden empati falan gibi yaldizli kelimelere gerek yok...
Yorum
-
İlk olarak Kadir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar nara atana kadar alternatif önerin. Bekliyoruz...
diye cevap vermiştim sana ama anlamadın herhalde aşağıdaki etkinliğe senide bekliyoruz.
Yorum
Yorum