Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kulübü satın eyyy Sadri Şener ve ekibi. Bu gece kulübü satın. Size bu yakışır................
    2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Takıma getirilecek kaleci hocasının oğlunun twitleri...

Allah cezanızı versin...

Gerçek twiti olduğna eminmisiniz ?
      NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

• İlk olarak F.Levent Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bugünkü toplantıda Sadri Şenel, Şenol Hoca'ya teşekkür etti mi? Ben tamamını izleyemedim
        Etti tabi, hocam dedi; aldigimiz abuk subuk futbolculardan dolayi bize ses cikartmadigin icin, benim espiri
        niyetine sana civili laflar soktugumda sesini cikartmadigin icin, sana sonsuz teskkür ederim.
        Ayrica bu takimi borc batagina soktugumuzdan dolayi sesini cikartmayip sustugun icin, binlerce tesekkürler hocam.
        Seni hic unutmayacagim, bizi ayakta tutup kendini harcadigin icin, karsinda saygiyla egilip yolumuza
        devam ediyoruz. Yolumuz acik olsun, SIKISINCA kapini tekrar calma dilegiyle, sakin bize profesyonelce gelme,
        yine amötör ruhla gelki senin sayende bir kac sene daha kredimiz olsun.
        insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• İlk olarak SADECETRABZON61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gerçek twiti olduğna eminmisiniz ?
          Gerçek, şu an twitter yıkılıyor...

“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
          Malik bin Dinar

Yorum

• yıllar sonra yazıyorum.

sadri şenerin başkan seçildiği günleri de hatırlıyorum. burada ve çevredeki durumu.
            bende herkes de gayet memnundu bu durumdan ve güle oynaya karşıladık bu durumu.
            senol hocanın geldiği zamanı anlatmaya gerek yok gayet sevindik doğru bulduk ve gitmesi gereken senol hoca değil bunda herkes aynı fikirde.

kısa yazmaya calısıyorum.

ben trabzonlu olmayan saf bir trabzonsporluyum.
            sampiyonluk gormeyen ama az cok baskan degişiklkleri hoca değişiklikleri futbolcu kıyımları felan gordum yeteri kadar.

sorun Trabzonsporumda başkanın kim olduğu, teknik drektorun kim olduğu felan değil .
            sorun okunmus takım lanetlenmiş takım sacmalıkları değil .
            sorun ist. takımları ile aramızdaki maddi - manevi(medya reklam vs) ucurum değil .
            sorun ...değil .
            sorun ...değil ..

sorun ne ben bilmiyorum .
            kimsenin bildiğini de düşünmüyorum .

ben zaten heycanım bittiğinden beri:
            attığımız gole seviniyorum.
            yediğimiz gole üzülüyorum .
            halı sahaya trabzonspor formamla gidiyorum .
            çayımı trabzonspor kupa bardağımla içiyorum.
            akşam trabzonspor nevresimli yatağımda yatıyorum .
            vs vs .

o kadar .
            devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• Takıma gelecek olan kaleci antrenörünün oğlunun tvitler Okurken insanın gülesi geliyor valla. Size yakın birinin yaptığı birşeyin sorumluluğunu size yükleseler ne hissedersiniz, biraz empati lütfen. Allah'ın ergeni üzerinden yapılan suçlamalara bak.

Yorum

• @erlpyksl Denen İt Gerçekten Yeni Kaleci Antranörünün Oğludur. İti Köpeği Bu Takıma Antranör Yapıyorlar Yazık. En Kötüsüde Tolunay Kafkasın Takıma Geleceği En Az 2 Hafta Öncesinden Ayarlanmıştı...

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Gerçek, şu an twitter yıkılıyor...

eğer bu gerçekse bu şerefsizliktir başka birşey değil

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                  Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Takım kimlere emanet şimdi başkan düşünsün.
                    Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Ne eleştirisi yönetim istifa başlığı yokmu eleştirilecek hallerimi kaldı.
                      Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak deadpool tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Takıma gelecek olan kaleci antrenörünün oğlunun tvitler Okurken insanın gülesi geliyor valla. Size yakın birinin yaptığı birşeyin sorumluluğunu size yükleseler ne hissedersiniz, biraz empati lütfen. Allah'ın ergeni üzerinden yapılan suçlamalara bak.
                        Ergen mergen, bu adam Trabzona hoca olamaz o kadar...

Bu takim tutma meselesi akilli adam isi degildir zaten, o yuzden empati falan gibi yaldizli kelimelere gerek yok...

Yorum

• Allahım kulübü basasım geliyor
                          ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                          ~Twitter ~

Yorum

• Maça gidenlerden şunları İSTİFAYA davet etmelerini diliyorum.
                            Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Bugüne kadar eleştirdim ama bu süreçte istifa etmelerine karşıydım.

Ama artık yeter be. Salak mıyız biz? Verin istifanızı.
                              Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                              Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Kadir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaslar nara atana kadar alternatif önerin. Bekliyoruz...
                                kimse gelmese bile o koltuk boş kalsa bile bundan daha kötü olmaz, Sadri Şener Trabzonspor klübünün önündeki en büyük engeldir, bu klübe ayak bağıdır, akan suyun önündeki engeldir, o olmazsa en azından su akar yatağını buluuur.

diye cevap vermiştim sana ama anlamadın herhalde aşağıdaki etkinliğe senide bekliyoruz.

Yorum

Yükleniyor...
                                X