Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak oguzhan614 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hayatında kaç kere şampiyonlar liginde oynadın takımın
    Trabzonsporun kupasini caldigi icin kodese tikilan adamin hapisten cikarilmasi icin Trabzonspor baskani sifatiyla catir cutur her belgeye imza atan adami miden kaldiriyorsa sana da Sadri Sener gibi baskan layik demektir.

o koltuga oturan adamin gorevi basarili olmaktir.. davasini satip azize ve istanbula yagcilik degil..

Yorum

şampiyonlukları baskanlar değil camia lar kazanır
      madem baskanlar kazaniyor o zaman sadri sener goygoylarina da gerek yok..

gitsin kankisi azize sirinlik yapsin bundan sonra..

al sana istanbula sirinlik icin taklalar atan buyuk baskanin sadri sener.

ben istanbula yilisip Trabzonu asagilayan ,

kankisi azizi iceriden kurtarmak icin utanmadan Trabzonsporun davasini satan bir sahsiyeti Trabzonspor baskani olarak gormek istemiyorum,

Yorum

size hacıosman bile fazla
        birde su sizin gibi taraftara su lazim bu lazim gibi kolpa laflar yokmu, komedinin dik alasi,

senin kaliten ve capin nedir sayin arkadasim?

taraftarlik uzerine yale' de , harward'da master mi yaptin ?

aziz yildirim iceriden ciksin diye belgeler imzalayan tupcu gibi bir asagilik sahsiyeti destekleyen , sike surecinin fb lehine donmesinde hatiri buyuk emekleri olan , is isten gectikten sonra palavradan kupa isteyen bir sahsiyeta saksak yapmak zorunda miyim arkadasim? sen yapiyorsan sana mani olan mi var ?

Yorum

• İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          azize ve fbye kiyakcilik yapmak icin imzaladigi belgeler ve destekledigi tupcu yeterli sebep ..

mumkunse birdaha Trabzonspor kulubune adimini atmasin.
          Eleştiriye ses çıkarmam ama iftiraya göz yumamam.

Sadri Şener'in şikecilerle olan diyaloğunu anlamak için ;

Emniyetin verdiği 400 küsür sayfalık word belgesini ve Mahkemenin yayınladığı 750 sayfalık word belesini incelemeni tavsiye ederim.

Şikecilerin Sadri Şener hakkında söyledikleri, Sadri Şener'in klübü için canını bile verebilecek nitelikte bir insan olduğunu gösteriyor.

Tabi senin gibiler anca kulaktan duyma bilgilerle konuştuğu için, o adamı anlayabileceğinizi sanmıyorum.
          Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
          Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
          Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
          Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.

Yorum

• İlk olarak okg_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Eleştiriye ses çıkarmam ama iftiraya göz yumamam.

Sadri Şener'in şikecilerle olan diyaloğunu anlamak için ;

Emniyetin verdiği 400 küsür sayfalık word belgesini ve Mahkemenin yayınladığı 750 sayfalık word belesini incelemeni tavsiye ederim.

Şikecilerin Sadri Şener hakkında söyledikleri, Sadri Şener'in klübü için canını bile verebilecek nitelikte bir insan olduğunu gösteriyor.

Tabi senin gibiler anca kulaktan duyma bilgilerle konuştuğu için, o adamı anlayabileceğinizi sanmıyorum.

o atilan imzalar mi kulaktan dolma bilgi , yada sike taseronu demirorene verdigi destek . ??
            azize ozgurluk yasa tasarisina inkar ettigi halde imza atti mi ,atmadi mi ?
            tupcuye destek verdi mi , vermedi mi?

Gerekcesi beni ilgilendirmiyor . evet yada hayir .
            En son ESER tarafından düzenlendi; 09.06.2013, 12:53.

Yorum

azize ozgurluk yasa tasarisina inkar ettigi halde imza atti mi ?
              tupcuye destek verdi mi ?

Azize özgürlük yasa tasarısı diye bahsettiğin şey ne tam olarak anlayamadım.

Sporda şiddet kanunu ile ilgili değişiklikleri söylüyorsan, Anayasamıza göre onları siyasiler değiştirir.

Tüpçüye destek konusunda ise, tüpçü fırıldağının nasıl sözlerini çiğneyen bir adam olduğunu bilmeyen mi var.
              Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
              Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
              Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
              Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.

Yorum

o atilan imzalar mi kulaktan dolma bilgi , yada sike taseronu demirorene verdigi destek . ??
                azize ozgurluk yasa tasarisina inkar ettigi halde imza atti mi ,atmadi mi ?
                tupcuye destek verdi mi , vermedi mi?

Adam bıraktı gitti işte daha ne istiyorsun ?
                Bırakın artık Şener'in yakasını!
                En ufak bir şikeye bulaşmadı, bizi utandırmadı!
                Yaptığı hatalar var elbet.
                Denize düşen yılana sarılır misali, yılana sarıldı...
                Nankörlük etmeyin!
                2010 - 2011 sezonunda yaşadığınız heyecanı, gururu ne çabuk unuttunuz ?
                Çok yazık!
                Hamiş

Yorum

• sadir şener'e baştan beri karşı olmama rağmen adam tek başına süreci sonuna kadar götürdü.....

Desteksiz tek başına.....Ve malesef bu kadar geldi elinden....Gitmesine sevindim bir kan değişikliği laızmdı ama parasız başkan istemiyordum....şimdi al birini vur ötekine....

Sadri beğenminde en azından paramız vardı dünyanın parası gelip gitti.....boş yere harcandı çarçur etti.....ama tek gerçek var ki acil paraya ihtiyacımız var

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                  Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• azizi çıkarmak için hangi belgeyi imzalamış yani azizi çıkarmak için baskanamı sormuşlar bu şehir efsaneleri trabzonda her zaman dolaşır akıl var mantık var yahu hangi belge imzalanmış şampiyonluk siyasi olarak kaybedilmiştir yaladığınız siyasiler kupamızın alınmasına engel olmuştur hadi baskan kupamızı savunamadı bizi sattı taraftar ne yaptı medyan ne yaptı bdp 4 ret verdi o şike yasasına trabzon siyaseti 1 ret verebildi oda koray aydın bir tane gazetecin sorabildimi siyasilere neden ret oyu veremediniz diye sadri şener o kupayı tek basına savundu fener sikeci baskanına sahip çıkarken biz küfür etmekle mesgulduk yalama taraftarla bu kadar kardeşim sadri şenerin yaptıkları ortada ts nin en basarılı 2 -3 baskanından biridir aedama sövdünüz alın size baskan

Yorum

• İlk olarak okg_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Azize özgürlük yasa tasarısı diye bahsettiğin şey ne tam olarak anlayamadım.

Sporda şiddet kanunu ile ilgili değişiklikleri söylüyorsan, Anayasamıza göre onları siyasiler değiştirir.

Tüpçüye destek konusunda ise, tüpçü fırıldağının nasıl sözlerini çiğneyen bir adam olduğunu bilmeyen mi var.

biraz onceki mesajinda beni kulaktan dolma bilgilere inanan birisi olmakla itham etmistin ama Trabzonspor baskaninin imzaladigi belgeden haberin olmamasi sasirtici biraz.

kanun ile ilgili degisikliklikleri Trabzonsporun baskaninin yapamayacagini bilecek kadar zekaya sahibim az cok dunya gormuslugumuz, okur yazarligimiz var cok sukur... azizin hapis cezasina indirim yapilmasi icin meclis kapilarindan parti parti dolasan ve bu tasariyi destekleyenlerden birisi de Trabzonspor baskani sifatiyla Sadri Sener'di. ustelik bu imzayi atmasina ragmen inkar etti ustelik. gercek cok gecmeden gun yuzune cikti tabi. Kendi attigi imzayi inkar eden , boyle kritik bir olayda camiasina yalan soylemis bir baskan..

Tupcunun ne oldugunu bilmeyen yokken ve ona destek vermesi konusunda kendsine feryat figan sesini duyurmaya calisan camiasinin zekasini kucumseyip ince zekasina guvenen baskanin bahanesi tupcunun yapmis oldugu karaktersizlik olamaz. hani kimsede olmayan bir ince zekasi vardi ya o bakimdan.

Sadri Sener bir gun bile fbnin dusmesini istemedi, derdi adalet olmadi. fbyi dusurmeyin ama kupami verin siyaseti guttu ki kupami verin nutuklarina da kupanin verilmeyecegini anladiktan sonra basladi milletin gazini almak icin,.

benim kendisine ofkemin sebebi sike surecinde imza attigi skandal kararlar ile sike davasinin icini bosaltan ve Trabzonspor da bu isin icinde algisi uyandirmasina sebebiyet vermesidir,.

magdur oldugumuz davanin magduru bile olamadik fiyasko icraatlari nedeniyle.

sikeci ile ayni federasyon baskanini destekleyeceksin , kupani calan adamin hapisten cikmasi icin kulis yapacaksin sonra adalet pardon ne adaleti kupa isteyeceksin mazeretin de yanliz kalmak olacak. ben ve benim gibiler buna inanmiyor. inananlara mani olmayayim

Yorum

• tarafatr suu bekliyo biz sşiyasiye hesap sormayalım kime oy veriyorsak aynen devam futbol için oy mu değiştirilir
                        fener yakıp yıkıyo bunlar yanlış şeyler biz evimizde oturup izleyelim ama baskanımız ortalığıon .... koysun
                        biz maddi olarakta bi faydamızo lmasın ts club ta bi tsörte 70 lira vereceğine lcw de 10 lira ama baskan hayatını feda etsin kulübe
                        biz siyasilere laf demeyelim işimiz gücümüz ters gider ama baskan sövsün saysın ihale alamasın tekrar batsın
                        biz istiyoruz ki onursal baskan(kendine öyle diyor) mehmet aliyılmaz ın tv si ve yerel medya sessiz kalsın hatta may ın kanalında fener savunulsun ama sadri çıkıp medyada bizi çatuır çatuır savunsun kendi medyan feneri savunurken fenerli medyada bizim baskan öttürece
                        biz istiyoruz ki transfer yapılsın takım kafaya oynasın ama borç olmasın sizin dediğiniz borçlar o kupanın tenekesi gelseydi olmayacaktı vs vs vs
                        ben diyorum ya size hocasını tv den kovup 5 trilyon vermek zorunda kalan
                        fatşih le bugun anlasıp yarın kovan
                        hasan hüseyin ahmet mehmetle takımı dolduran
                        10 gündür tek transfer yapamayan
                        2 yöneticisi ilk günden gitmiş
                        bank asya hıocası ve futbolcularıyla takım kuran
                        şikeyle ilgili aziz yıldırım lafı ağzından çıkmayan paydas temiz futbol gibi genel cümlelerle olayı geçirştiren
                        10 gün içinde sadri şenerin kuıpğalarını toplamaktan ve kalan bir kupğasını alacağım demesinden baska hiç bi icraatı olmayan hacıosman baskan bile size fazla kardeşim

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Adam bıraktı gitti işte daha ne istiyorsun ?
                          Bırakın artık Şener'in yakasını!
                          En ufak bir şikeye bulaşmadı, bizi utandırmadı!
                          Yaptığı hatalar var elbet.
                          Denize düşen yılana sarılır misali, yılana sarıldı...
                          Nankörlük etmeyin!
                          2010 - 2011 sezonunda yaşadığınız heyecanı, gururu ne çabuk unuttunuz ?
                          Çok yazık!

sikeye bulasmamak , serefiyle o koltugun hakkini vermek zorunda zaten o makamda oturan kisi.,

Trabzonsporun haklarini korumak soyle dursun , kupasini calan adam icin lobi yapmis birine minnet duymak zorunda miyim?

Cikip fiyaskolara imza atmasaydi da elestirmeseydik.

ne yapayim simdi ? bravo baskan ne iyi ettinde azize kiyak yasasina destek verdin, ne iyi ettin de tupcuyu destekledin mi diyeyim.

adam bizi asagilayip size sunun gibi baskan bunun gibi baskan yakisir yazinca sorun yok, biz sadri seneri elestirince tukaka.

Yorum

• acil olarak kaynak ve gıcır para lazım.......

nere den bulunacak bilemem ben seçilenler onu düşünecekti ama parasız saadet olmaz......

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                            Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

biraz onceki mesajinda beni kulaktan dolma bilgilere inanan birisi olmakla itham etmistin ama Trabzonspor baskaninin imzaladigi belgeden haberin olmamasi sasirtici biraz.

kanun ile ilgili degisikliklikleri Trabzonsporun baskaninin yapamayacagini bilecek kadar zekaya sahibim az cok dunya gormuslugumuz, okur yazarligimiz var cok sukur... azizin hapis cezasina indirim yapilmasi icin meclis kapilarindan parti parti dolasan ve bu tasariyi destekleyenlerden birisi de Trabzonspor baskani sifatiyla Sadri Sener'di. ustelik bu imzayi atmasina ragmen inkar etti ustelik. gercek cok gecmeden gun yuzune cikti tabi. Kendi attigi imzayi inkar eden , boyle kritik bir olayda camiasina yalan soylemis bir baskan..

Tupcunun ne oldugunu bilmeyen yokken ve ona destek vermesi konusunda kendsine feryat figan sesini duyurmaya calisan camiasinin zekasini kucumseyip ince zekasina guvenen baskanin bahanesi tupcunun yapmis oldugu karaktersizlik olamaz. hani kimsede olmayan bir ince zekasi vardi ya o bakimdan.

Sadri Sener bir gun bile fbnin dusmesini istemedi, derdi adalet olmadi. fbyi dusurmeyin ama kupami verin siyaseti guttu ki kupami verin nutuklarina da kupanin verilmeyecegini anladiktan sonra basladi milletin gazini almak icin,.

benim kendisine ofkemin sebebi sike surecinde imza attigi skandal kararlar ile sike davasinin icini bosaltan ve Trabzonspor da bu isin icinde algisi uyandirmasina sebebiyet vermesidir,.

magdur oldugumuz davanin magduru bile olamadik fiyasko icraatlari nedeniyle.

sikeci ile ayni federasyon baskanini destekleyeceksin , kupani calan adamin hapisten cikmasi icin kulis yapacaksin sonra adalet pardon ne adaleti kupa isteyeceksin mazeretin de yanliz kalmak olacak. ben ve benim gibiler buna inanmiyor. inananlara mani olmayayim
                              bu belge ne onu açıklarmısın nasıl oluyor sadrinin imzaladığı belge aziz i kurtarıyor belgenin içeriğinden bahsedermisin

Yorum

azizi çıkarmak için hangi belgeyi imzalamış yani azizi çıkarmak için baskanamı sormuşlar bu şehir efsaneleri trabzonda her zaman dolaşır akıl var mantık var yahu hangi belge imzalanmış şampiyonluk siyasi olarak kaybedilmiştir yaladığınız siyasiler kupamızın alınmasına engel olmuştur hadi baskan kupamızı savunamadı bizi sattı taraftar ne yaptı medyan ne yaptı bdp 4 ret verdi o şike yasasına trabzon siyaseti 1 ret verebildi oda koray aydın bir tane gazetecin sorabildimi siyasilere neden ret oyu veremediniz diye sadri şener o kupayı tek basına savundu fener sikeci baskanına sahip çıkarken biz küfür etmekle mesgulduk yalama taraftarla bu kadar kardeşim sadri şenerin yaptıkları ortada ts nin en basarılı 2 -3 baskanından biridir aedama sövdünüz alın size baskan

once arastir, ogren hangi belgeye imza atmis.
                                bilmedigin konularda fikir sahibi olunamayacagini henuz kavrayamamis birisini size sunun gibi bunun gibi baskan yakisir demesi resmen komedi..

mantiga bak., en basarili bilmem kac baskandan biriymis.
                                kupasini calani polis savci yakalamis , gitmis yaaa onun cezasi cok aciyin ona diye kulis yapmis. vay bee ne buyuk onurlu bir davranis.. simdi hatami anladim bak , gurur duydum baskanimla...

Trabzonsporlulugun olcusunu kupa olarak gorseydim istanbul saksakcisi olurdum Trabzonsporlu olmak yerine.

magdur oldugumuz davada hirsiz ile ayni safta yer alip ayni tff adayini destekleyen bir adamdan sadece utarim Trabzonsporum boyle bir adama emanet oldugu icin,

Yorum

Çalışıyor...
                                X