Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Çıldırdınmı sen dostum....

Şenol Güneş gibi büyük futbol uleması Burak Yılmazın ayağına gidermi , Ona laf edermi hiç.... Burakta kimmiş , Selçukta kimmiş.... Bakmayın siz 3-5 gol atııklarına gittikleri takımları şampiyon yaptıklarına.....

Burakın , Selçukun " aman hocam dergahınızda kalalım ,ayağınızın tozu olalım bastığınız yerleri silelim , yeterki kalalım , para mara istemiyoruz " demeleri lazımdı....

Sonuç olarak Şenol Hoca hiç bir oyuncunun ayağına gitmez....

Şenol Hoca " ben bu takımı çalıştırayımda " demez. millet gider yalvarır bin bir dil dökerek getirirler hazretlerini....

Oda biner uçan halısına gelir masal diyarına.....

Çünkü insan üstü bir varlıktır kendileri.... O dediğinizi 2.sınıf hocalar Wengerler yapar , Fergusonlar yapar ama Şenol Güneş asla yapmaz....
    bitirici yazı olmuş Hocam....Nedensen aynı şeyleri düşünüyoruz....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
    Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Lemi ısrarla Onur gs ye gidecek diyor.....
      bunu bilmek için kahin olmak gerekmiyor....

Gs vazgeçmezse Onur Gsde forma giyecek önümüzdeki yıl....

Tıpkı Buraktaki gibi.....
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

İlker Kardeşim,
        dünyada kaç tane örneği var araştırabildin mi?

Senin araştırmacı olduğunu biliyorum, bir zahmet araştırırmısın?
        Takılıyorum canım abim

Şenol hocayı bu yılki oyuncu tercihleri,oyunu okuma vb konularda çok sık eleştiriyorum.Yapılan eleştirilere de katılıyorum,hakaret haricinde.

Ama bu durumu bir çok kişiye artık boş bahane gibi gelse de hala ve hala etkisi camia olarak üzerimizde olan şike sürecinden kaynaklandığını düşünüyorum.
        Kendisini çok sevmeme ve de kendisine saygı duymama rağmen teknik direktörlük vizyonunun bittiğini düşünüyorum.

Takımın çatısı altında kalmalı ama başka görevlerde.

Soruna gelince,kaleciden niye olmasın teknik direktör abi?
        Managerlik oyuncularından oluyor da kaleciden niye olmasın?

Hem şunu da bilirsin tahminimce,Şenol hoca aslında forvet oyuncusuymuş,sonradan kaleci olmuş
        Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Kaleciden hoca olmaz mantığı basit.....

Kısaca şöyle açıklayayım...

Eğer bir takımda forvet oynamışsan ve sonradan t.direktörlük yapıyorsun takımını hucum gücü yüksek oyunculardan kurarsın yediğinden fazlasını atarsın.....

Eğer orta saha oyuncu isen; sonra t.direktörlük yapmışsan oyunu çift yönlü düşünürsün....

Kaleci ise ve sonrasında t.direktörlük yapmışsan gol yememeyi düşünürsün ki, şu anda ki bizim önceliğimiz bu şekilde oluyor...Genelde defansı ve orta sahayı kalabalık tutuyoruz.....Yani mantıken böyle düşünülür....

Ayrıca hala soruma cevap vermemişsin ......Kaleciden teknik direktör olmaz değildi soru
          Dünya da kaç tane örneği var diye sormuştum?)

Yorum

Kaleciden hoca olmaz mantığı basit.....

Kısaca şöyle açıklayayım...

Eğer bir takımda forvet oynamışsan ve sonradan t.direktörlük yapıyorsun takımını hucum gücü yüksek oyunculardan kurarsın yediğinden fazlasını atarsın.....

Eğer orta saha oyuncu isen; sonra t.direktörlük yapmışsan oyunu çift yönlü düşünürsün....

Kaleci ise ve sonrasında t.direktörlük yapmışsan gol yememeyi düşünürsün ki, şu anda ki bizim önceliğimiz bu şekilde oluyor...Genelde defansı ve orta sahayı kalabalık tutuyoruz.....Yani mantıken böyle düşünülür....

Ayrıca hala soruma cevap vermemişsin ......Kaleciden teknik direktör olmaz değildi soru
            Dünya da kaç tane örneği var diye sormuştum?)
            Abi sorunun cevabı hem kaleci olup hem teknik direktör olan bilmiyorum

Ama bu seni haklı çıkarmaz.Özellikle defans oynatma konusunda.

Mesela Şenol hocalı dönemlerimize dikkat edersen hep en çok gol attığımız dönemlerimizdir.Bu sene hariç tabi.
            Peki buna ne diyorsun abi?
            Arafilboylu

Yorum

• Hem kaleci olup hem teknik direktör olan başka bulamadım ben araştırmalarımda ama belki vardı olsa da sanırım adını bile duymamışızdır.....

Çok gol atma konusuna gelince;

Önceki senelerde de biz 2 li forvet oynamadık hiç...Özellikle bir Beşiktaş maçını hatırlıyorum ki 1-4-1-5 gibi bir dizilişimiz vardı......Gol atarken özellikle önceki senelerde orta saha oyuncularından gelen desteklerle oldu o işler malesef...bazende defans oyuncularından ki egemenin Hattrick yaptığı maç var ortada mesela.....ama gol kralımız olan Burak'ın kafayla attığı gol yoktu(1 tane belki direk kaleci direk içeri girdi filan) malesef......İnter maçında golü defans oyuncumuz attı.....şampiyonlar liginde nerdeyse gol atamadan elendik sayılır.....gs den 3 yerken adamlar daha fazla atmamak için uğraşıp durdular.....

Yorum

• Yorum

• adamlar 31 yaşındaki barosu 5 m € ya satıyorlar bizim rakamlara bak..
                  Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Abi sana cevaben değil aslında da ben de merak ettim Şenol hoca dönemlerinde ligde en çok gol atan takım ne atmış biz ne atmışız diye.Şöyle bir tablo var.
                    Kaynak:TFF'nin sitesidir.

1993-1994 sezonu: sIRALAMA LİGİ BİTİRME SIRALARIDIR.Attığı gol-yediği gol şeklinde yazdım.

1-gs-67-28
                    2-fb-69-26
                    3-TS-67-28

1994-1995 sezonu

1-bjk-80-26
                    2-TS-80-28

1995-1996 sezonu
                    1-fb-68-19
                    2-TS-79-24
                    3-bjk-74-46

2005-2006 sezonu

1-gs-82-34
                    2-fb-90-34
                    3-bjk-52-39
                    4-TS-51-42

2009-2010 sezonu

1-bursa-65-26
                    2-fb-61-28
                    3-gs-61-35
                    4-bjk-47-25
                    5-TS-53-32

2010-2011 sezonu

1-TS-69-23
                    2-fb-84-34

2011-2012 sezonu plaf -off saçma dönemi hariç 34 maçlık periyot

1-gs-69-24
                    2-fb-61-34
                    3-TS-60-39

Şu an kadarki Şenol hocalı dönemlerde
                    ya en çok gol atan takım ya da en çok atanlardan biri olmuşuz.
                    Sadece 2005 2006 sezonu gs ve fb fena uçmuşlar.Ama yine de en çok gol atan 4. takım olmuşuz.3. bjk'den 1 eksik.
                    Yani genel olarak değerlendirmek gerekirse gol olarak kısır bir dönemimiz olmamış Şenol hocayla bu yılın haricinde ki daha bu yıl da bitmiş değil.
                    En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 06.12.2012, 16:33.
                    Arafilboylu

Yorum

Hem kaleci olup hem teknik direktör olan başka bulamadım ben araştırmalarımda ama belki vardı olsa da sanırım adını bile duymamışızdır.....

Çok gol atma konusuna gelince;

Önceki senelerde de biz 2 li forvet oynamadık hiç...Özellikle bir Beşiktaş maçını hatırlıyorum ki 1-4-1-5 gibi bir dizilişimiz vardı......Gol atarken özellikle önceki senelerde orta saha oyuncularından gelen desteklerle oldu o işler malesef...bazende defans oyuncularından ki egemenin Hattrick yaptığı maç var ortada mesela.....ama gol kralımız olan Burak'ın kafayla attığı gol yoktu(1 tane belki direk kaleci direk içeri girdi filan) malesef......İnter maçında golü defans oyuncumuz attı.....şampiyonlar liginde nerdeyse gol atamadan elendik sayılır.....gs den 3 yerken adamlar daha fazla atmamak için uğraşıp durdular.....
                      Dino Zoff vardi, italyayi dünya sampiyonu yapmisti, kendisi kaleciydi. Ama haklisin, cok az kaleci hoca oluyor, ama bunun nedeni cok basit, genelde kaleciler kariyerini bitirdikten sonra kaleci antrenör olarak devam ediyorlar. Ayrica bir kadroda 24 oyuncu var diyelim, bunlarin 21i oyuncu ve sadece 3ü kaleci, yani 7 kat daha cok oyuncu var, tabi sonunda daha cok oyuncudan antrenör oluyor.
                      https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ayrica bir kadroda 24 oyuncu var diyelim, bunlarin 21i oyuncu ve sadece 3ü kaleci, yani 7 kat daha cok oyuncu var, tabi sonunda daha cok oyuncudan antrenör oluyor.
                        Hiç böyle düşünmemiştim Güzel bir yaklaşım bence . . .
                        9 # Osvaldo'

Yorum

• abi her hafta yeni bir olay oluyor kulüpte..
                          brezilya yapımı pembe dizilere döndü..
                          şimdi zokora olayı..
                          neler oluyor carlos alberto eduardo del rodiriguez diyesim geliyor..
                          yok bağırışmalar bilmem bişeler..
                          abi çıksın birisi okkalı bir basın toplantısı yapsın..
                          bağırsın çağırsın tehdit etsin..
                          devir o devir bağırıp çağıracaksın..
                          öyle pısırık gibi açıklamalar yaparsan böle olaylar çıkar..
                          tepki koy bişe yap..
                          tesislere gazeteci alma bir icraat yap artık ya..

Yorum

• İlk olarak kürşat şen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            abi her hafta yeni bir olay oluyor kulüpte..
                            brezilya yapımı pembe dizilere döndü..
                            şimdi zokora olayı..
                            neler oluyor carlos alberto eduardo del rodiriguez diyesim geliyor..
                            yok bağırışmalar bilmem bişeler..
                            abi çıksın birisi okkalı bir basın toplantısı yapsın..
                            bağırsın çağırsın tehdit etsin..
                            devir o devir bağırıp çağıracaksın..
                            öyle pısırık gibi açıklamalar yaparsan böle olaylar çıkar..
                            tepki koy bişe yap..
                            tesislere gazeteci alma bir icraat yap artık ya..
                            Ya bu konuda ilginç bir konu.Zokora ailesel problemler nedeniyle şenol güneşten izin alıp gitti diye biliyoruz hepimiz.Zokoraya ceza vermişler.Zokora da şenol hocaya ''hocam siz izin verdiniz gittim,bu ceza ne?'' demiş.Şenol hoca da ''ben sana izin mizin vermedim''demiş.Bunun üzerine zokora çılgına dönmüş araya kaptan tolga girmiş.

Yahu bu ne biçim bir olaydır.Madem izin vermedin şenol hoca bunu daha önce niye senden başka kimse bilmiyordu.Adam kafasına göre gittiyse niye maçta oynattın?Neden kadroya aldın?Şenol hoca bu takıma en büyük zarar veren kişi olmaya başladı.Eğer iddialar doğruysa.Zokora da arkadaşlarına milli maç dönüşü devre arasında takımdan ayrılmak istiyorum burada kimseye güvenim kalmadı demiş.

Zaten çok az derdimiz var.Ya bu Şenol hoca ne gamsız bir adammış arkadaş...

Yorum

• Zokora olayı haberde yazılan gibiyse Yuh artık bizim teknik heyet ve yönetimin takım yönetmekle hiç alakaları yok demektir
                              Colman Zokora gibi aslında sorun çıakrmadan oynayan adamlarla bile kriz çıkartıyorlar
                              '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• son zokora olayını gerçek olma ihtimali bile söz konusu olamaz diye düşünüyorum...

ama yok gerçekse şenol hoca artık zırvalamanın,saçmalamanın,ziyanların doruklarında demektir...

şenol hoca antropoz döneminde mi ne ? yaramadı bu adama bu dönem ...
                                Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

Çalışıyor...
                                X