Hoppala ciddi ciddi yazıyor yahu...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
İlk olarak özgür6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yapamıyorsa gidecek...Hacıosmanoğluinuri albayrak veya atalay bey olsaydı en azından anlaşırlardı aralarında.
Tartismaya degmez yeminle.
..En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 17.12.2012, 17:06.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Trabzonspor haftalardır önüne gelen her takıma hemde içerde dışarda yeniliyor, yenilirken tarihi de değiştiriyor.Hakemler çok rahat bir eda ile gollerimizi vermiyor,penaltılar es geçiliyor. Federasyon ise zaten bizimle top gibi oynuyor ama gel gelelim Sadri şener ve yönetimi sadece seyrediyor. Arada bir Nevzat bey ve Hasan bey kendi aralarında yüksek sesle bu olanlardan şikayet ediyorlar ama bunu kimse duymuyor. Duymuyor çünkü, çıkıp adam gibi İstanbul'un göbeğinde basına randevu verip bir basın açıklaması yapamıyorlar. Neden yapsınlar ki taraftarın çektiği acının milyonda birini çekmiyorlar. Onlar için hayat güllük gülistanlık. Yazıktır beyler. Bu takımın tarihi başarılarla dolu, bu şanlı tarihi böyle yok edemessiniz....Artık ceketinizi alıp gidin...2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
İlk olarak özgür6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu başbakan dha ne yapsın trabzona stadı yapıyor hem de bilmem kaç milyon tl ye.Size yaranılmıyor.Adam mı şike yaptı?Hem sadri şener kupanın peşinden koştu da ne oldu?Onurlu adammış sadri şener ben kupamı kimselere yedirmem diyor.Fenerbahe yedi işte.Bize onurlu değil ahlaklı adamlar lazım.Hacıosmanoğlu gibi dobra vurucu adam lazım.Ben fikrimi söyledim sadece.Başbakanımızın icraatları ortada konumuzda başbakan değil zaten.
$ikenin kralini yapti hemde. yaptiklari nedeniyle amator kumede oynamasi gereken bir takim bugun hala superligde , neden acaba diye dusundun mu hic ?
ufo gormus masum koylu ayaklari yapmaya gerek yok hemserim.. $ike ile mucadele edecekti lafta, bakti isler hesapladigi gibi gitmedi ve sonra pislikleri kendi eliyle temizledi. sen bunu iki senedir anlayamadiysan sana tekrar tekrar anlatsakta anlamazsin,
soz konusu Trabzonsporun gaspedilen kupasi oldugu muddetce saygi deger basbakanindir konumuz ayrica .. madem konumuz basbakan degil ne diye kulubu yonetmesi icin icazet isteyen dileklerini yaziyorsun?
basbakan 80 stadyum 150 kopru de yaptirsa benim kupami gaspetmis oldugu gercegini degistiremez..
Allah kendisini adalete muhtac etsin, adalet adalet diye inletsin... belki o zaman gaspettigi adaletin aslinda ne kadar degerli birsey oldugunu anlar..
bu arada soz konusu Trabzonspor ise akp rozetini cikar da gel ki basbakan degil Trabzonspor konusalimEn son ESER tarafından düzenlendi; 17.12.2012, 17:04.
Yorum
-
Hem faik yılmaz abinin dediği gibi transflerde ile bir sürü parayı cukka yapmışlar.Ben görmedim ama öyledir eminim faik abi yalan söylemez o diyorsa doğrudur.Atalay bey olsa en azından bunu yapmazdı.Bizde allah korkusu var çünkü...Nuri albayrak dönemini hatırlayın...
Yorum
-
İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadas herkese giydirmis ama basbakani pas gecmis. padisahindan ve Trabzonspora yapmis oldugu zulumden pek memnun demek ki.
Yani zat-ı muhterem diyor ki gelin hep beraber padişahımızın şakşakçısı olalım stadımızı da yapar kazığada oturtur eller parmaklar istediğini yapabilir. Bizde padişahım çok yaşa der geçeriz.
Oldu canım başka ?Metris Seni Çağırıyor ...
Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.
Yorum
-
İlk olarak özgür6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHem faik yılmaz abinin dediği gibi transflerde ile bir sürü parayı cukka yapmışlar.Ben görmedim ama öyledir eminim faik abi yalan söylemez o diyorsa doğrudur.Atalay bey olsa en azından bunu yapmazdı.Bizde allah korkusu var çünkü...Nuri albayrak dönemini hatırlayın...
Müslüman bir insan bir Kulübün ve Milyonlarca insanin hakkini yer mi? Hak yemek haram degil mi?
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor haftalardır önüne gelen her takıma hemde içerde dışarda yeniliyor, yenilirken tarihi de değiştiriyor.Hakemler çok rahat bir eda ile gollerimizi vermiyor,penaltılar es geçiliyor. Federasyon ise zaten bizimle top gibi oynuyor ama gel gelelim Sadri şener ve yönetimi sadece seyrediyor. Arada bir Nevzat bey ve Hasan bey kendi aralarında yüksek sesle bu olanlardan şikayet ediyorlar ama bunu kimse duymuyor. Duymuyor çünkü, çıkıp adam gibi İstanbul'un göbeğinde basına randevu verip bir basın açıklaması yapamıyorlar. Neden yapsınlar ki taraftarın çektiği acının milyonda birini çekmiyorlar. Onlar için hayat güllük gülistanlık. Yazıktır beyler. Bu takımın tarihi başarılarla dolu, bu şanlı tarihi böyle yok edemessiniz....Artık ceketinizi alıp gidin...
Yorum
-
İlk olarak Murat 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnu pas geçse yine iyi, bir araya getirdiği isimlere bakar mısın abi.
Yani zat-ı muhterem diyor ki gelin hep beraber padişahımızın şakşakçısı olalım stadımızı da yapar kazığada oturtur eller parmaklar istediğini yapabilir. Bizde padişahım çok yaşa der geçeriz.
Oldu canım başka ?
Yorum
-
İlk olarak Murat 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnu pas geçse yine iyi, bir araya getirdiği isimlere bakar mısın abi.
Oldu canım başka ?
boyle bir zihniyeti gorunce Trabzonspor camiasini koyun yerine koyan, etinden , sutunden, yununden faydalanmaya calisan duzen siyasetcilerine kizamiyor insan. Insanlar hakettigi gibi yonetilir diye bosuna dememisler .
basta ulkenin basbakani olmak uzere butun partileri , medyasi sikeyi aklamak icin konsorsiyum olusturmus. bunun karsisinda Trabzonspor ve haklari gaspedilen diger kulupler sindirilmis.adam cikmis basbakanimiz kulubu yonetsin diyor.. ne desek bos hemserim.
Yorum
-
Arkadaş karakterleri karıştırdı galiba o dediklerin başka sahneydi.Metris Seni Çağırıyor ...
Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.
Yorum
-
Özgür6161;
Soruma neden cevap vermiyorsun? Isine gelmiyor mu?
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak özgür6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDalga eçtiğin adam bugün Trbazonda en çok desteklenen adam.Bu herzaman da böyle olacak.Neyse dedim ya sadri şener iyi giden takımı devraldı ve mahvetti bunu herkes görüyor.
sizin gezegende solunum oksijen ile yapilmiyor galiba..
yada sen fotosentez takilmayi tercih ediyorsun..
tercihlere saygimiz sonsuzdur..
Yorum
-
Yönetim gelirken 'araştıracağız 61 numaralı oyuncuları takıma kazandıracağız' diye geldiler.Gelir gelmez Gökdeniz satıldı.Sonra alınanlar-gönderilenler derken taraftar Fatih TEKKE'yi istedi.Futboldan anlayan herkes alınsın demesine rağmen inatla kişisel husumet uğruna Fatih Tekke yerine gidip Polonyalı ikizleri aldılar ve o sezon gol averajı ile şampiyonluğumuz çalındı. Daha ne yazalım bu yönetim ile ilgili bilmiyorum ki....2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
Yorum