Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bundan sonra imzalamak icin madde koydurtmak isteyen oyuncu paf takima yollansin. Yönetim can cekisiyor bir iki hata daha yapsinlar istifa yakindir.
    Rüzgar eken firtina biçer

#7 Taquara

Yorum

• olayın futbolcuların karaktersizliğiyle ne alakası var acaba? bu adamlar babalarının hayrına mı oynuyor trabzonspor'da. kim veriyorsa parayı, hangisi avantajlıysa gider bu kadar basit. sen yönetim olarak o avantajları yaratıcaksın. elinden galatasaray geçen sene bütün oyuncularını bedavaya aldı. egemen olayı da şaibeli. adam 3 gün haber bekledi ve yönetim ilgilenmedi. sonra futbolcu kansız. yok yaa. böyle ciddiyetsiz yönetimin altında ben de olsam ben de giderdim.

Yorum

• Bize şampiyonluk yaşatan ekibimizin transfer yüzünden istifasını istemek doğru değil. Yönetimimiz hiç uğraşmaması gereken işlerle ve şike mafyasıyla uğraşmak zorunda kaldı. şampiyonluğumuzu çalanlar kahraman gibi gösterilirken biz, bize bu şampiyonluğu getiren ekibi yerin dibine sokmak için uğraşıyoruz. Şike mafyasının amaçlarından birisi bu, unutlmamalı.

Tecrübe çok önemlidir. Bu yönetim şampiyonluğu getirecek yolu gördü ve biliyor. Doğru bir yapılanma ile 2-3 yıl içerisinde 8. şampiyonluk gelebilir. Bu kabiliyete sahipler. Ama bunun için sabırlı olmak gerekiyor. Yani Allah korusun bu sene avrupa kupasından elendik diyelim yüklenilmemeli. Yeni stadımız Sadri başkanımızın ve Şenol hocamızın döneminde açılmalı. Bu insanlar bunu hak ediyor.

Transferde yeri doldurulamayacak hiçbir futbolcu yoktur. Ligin en güçlü 3. kadrosuna biz sahibiz hala.(bjk'yi saymıyorum.) Yapılacak doğru yerli transferlerle(Muhammet, Alper, Cenk vb...) 2-3 yıl sonra Şenol hoca bize 8. şampiyonluğu tattırabilir. Daha da erken olması şartların oluşmasına bağlı. Sadri başkan yerli transferle güçlü bir yapı kurmalı tekrardan.
        En son ferdeco128 tarafından düzenlendi; 14.07.2012, 01:35.

Yorum

• Yürütülen şike soruşturması nedeniyle Şampiyonlar Ligi'nden men edilen Fenerbahçe'nin yerine direkt gruplara katılan ancak (B) grubundan çıkamayan Trabzonspor ise 22 milyon 458 bin avroluk gelirin sahibi oldu.

..
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Uzun laf etmeye gerek yok.

İSTİFA EDECEKSİNİZ.

Yorum

• Çok ayıp

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                http://www.ligtv.com.tr/haber/trabzon-paraya-boguldu

Yürütülen şike soruşturması nedeniyle Şampiyonlar Ligi'nden men edilen Fenerbahçe'nin yerine direkt gruplara katılan ancak (B) grubundan çıkamayan Trabzonspor ise 22 milyon 458 bin avroluk gelirin sahibi oldu.

..
                o paraya messi sülalesiyle birlikte alınırmış

Yorum

• yonetim 2 senedir resmen zıctı transfer konusunda

para ile aldigi bonservisler odedigin selcuk ceyhun elinden bedava gitti.
                  engin yok pahasina satıldı. burak degerinin altına gitti.
                  umut jaja degerinin altina gitti. yattara gibi adamdan para kazanamadik

bu beceriksizlik acizliktir .

Nasıl ve ne sekilde sozlesme yapıyorlar anlamadim. Ya ciddi gulerler adama
                  13 Vitor Hugo

Yorum

• Sadri Şener'in şu an en çok istifa etmesini isteyenler şikeci güruhu. yönetimsel bazda sıkıntılar olmuş olabilir (ki ben de olduğunu düşünüyorum) ancak en azından süreç bitene kadar başta kalmalıdır. ha ekibi değişebilir o başka. ama kendisi kalmalıdır. aksini istemek fırsatçılıktır ve şu malum Trabzon'daki şucular bucular çatışmasının tezahürüdür sadece.
                    Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• burak yılmaz konusunda galatasaray suçu atmasınlar bütün hata yönetimin 5 milyon euro serbest kalır maddesini koyarsan adam kankasının selçuk yanına gitçeğini herkes biliyordu

Yorum

• Kombineleri satışa çıkarmışsınız çok güzel de neden kale arkasını seçemiyoruz ? Erdoğan Bayraktar veya herhangi bir siyasinin eteğini öpmemiz mi gerek seçmemiz için ? Bu kombine saçmalığına ne zaman son vermeyi düşünüyorsunuz ? Kaç yıldır yaptığınız bu saçma uygulama yüzünden 300 liralık kombineler 125-150 liraya alınarak yine taraftara 200 liraya satılıyor..Haberiniz var mı ? Gerçi olmaması mümkün değil elbette vardır..Peki neden hala bu saçmalığa göz yumuluyor ? Neden taraftar siyasilerin veya bir kısım başka insanın kucağına atılıyor ? Trabzonspor'u bireysel olarak kale arkasından bir taraftarın izleme şansı yok mudur ? İlla bir gruba veya siyasi partiye angaje olmak mı gerekir ? Bütün koltukların tek tek internet üzerinden görüş açısı varken kale arkasının görüş açısına sadece Erdoğan Bayraktar'ın penceresinden mi bakılıyor ?

İstemli! veya istemsiz! Trabzonspor kulübü taraftarlarını siyasilerin ve bir kısım insanın kucağına atıyor..Ve KARABORSA'ya göz yumup, çanak tutuyor...

Bu saçmalığı bir an önce durdurun, insanların takımını istediği yerden izleme hakkını bırakın klüp profesyonellerini yönetim kurulu ve başkan bile elinden alamaz..

KARABORSA'ya, SİYASET'e göz yumma, ÇANAK TUTMA..YETTİ ARTIK..!!

Yorum

• Fazla söze gerek yok.
                          En son alper* tarafından düzenlendi; 14.07.2012, 11:58.

Yorum

• Ya kardeşim bu ne biçim taraftarlıktı böyle en ufak bi olumsuzlukta saydırmaya başlanıyo bi kerede kan tükürüp kızılcık şerbeti içtik diyemiyormusunuz.Elaem hırsızlarını yüzsüzlükle arsızlıkla nasıl koruyo görmüyormusunuz.Tff medya şikebahçe ve diğerlerinin yapamadığını kendimiz yapıyoruz.İsst adam yerine koyulmayanları adam ediyoruz onlar sözlerini yiyip kendilerini adam yerine koymıyanların gemisini gidiyorlar sizde bu karaktersizler için kendi insanlarınıza söylemediğinizi bırakmıyorsunuz.Bir kerede dik durun defolsun gitsinler deyin bize önce adam lazım deyin.Ama nerde siz anca eleştirirsiniz.Tff önünde eylem olur kimse gelmez şampiyonluğa oynarız stad boş gelenlerde daha 10. dakikada ıslıka başlar kendi çocularınza yapmadınız kalmaz.3 kızkardeşten aynı şekilde kimler gitti bi hatırlayın okan emre ribery tuncay tümer ilhan daha onlarcası.Giden oyuncular bizdeyken söylemediğiniz kalmıyordu hele umut aşimdimi değerli oldu.Bizi asıl rezil eden yıllardan beri hem Trabzon da hem istanbul daki maçlarda aramızda oturan sinsisaray formalılar bide biz olamazsak sinsisaray olsun lafı.Kendinize gelin ellaleme maskara etmeyin takımınızıda kendinizide

Yorum

• Burda yönetiöi eleştirenlerin eğitim durmunu çok merak ediyorum

Yorum

• İlk olarak S.ÖZKAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Burda yönetiöi eleştirenlerin eğitim durmunu çok merak ediyorum
                                Nasıl bir bağlantı kuracaksınız eğitim durumuyla? Ben de bunu çok merak ediyorum gerçekten..

Yorum

Yükleniyor...
                                X