Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Birde sen yazdıklarının tercümesini yapsan da herkes anlayabilse....
    haklısın diyorum

Yorum

• İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yönetime yapılacak eleştiride kalmadı artık eleştirecek kadar değerleri var mı?
      Bravooooo!!!Bugünün en güzel yorumuydu bence.Bravoooo!!!

Yorum

• Ben yönetime eleştiri yapmayı, onların kendilerini gerçekten yönetici zannedecekleri için istemiyorum. Çünkü Trabzonspor şanlı tarihinde hiç bu kadar yanlız ve sahipsiz kalmamıştı. Ben de dahil o beğenmediğimiz,arkasından bayram yaptığımız Sn. Nuri Albayrak bile bitmesine 28 saniye kala yarıda kalan Sivas maçı sonrası ulusal kanalların hepsine çıktı ve Trabzonspor'u savundu. İnsan bir Tv kanalına çıkıp ciddiyetle takımı savunmaz mı....
        2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• benim için bugunkü yönetim degil tüm yönetimler(efsane dönemin efsane yöneticilerini ayırıyorum) birdir....yönetim elestirim hep genele yöneliktir....öyle yaparmısınız sizde....
          ıslak imza....

Yorum

• Hla anlamamakla ısrar ediyoruz çok kötü bir süreçden geçiyoruz ve bu süreçde yönetimdeki kişiler iktidar partisinden uzak insanlar olması lazım yoksa bu süreç yürümez AKP den başka bir partiye oy vermeyen ben söylüyorum bunları başkanı beğenmeyebilirsiniz ama bu şike sürecinde adam gibi dik durdu bana şike konusunda 2. bir adam söyleyebilir misiniz trabzonda maalesef yok ne sanatcı var ne siyasetçi koray aydın demeyin onun kaybetecek bir şeyi yok
            @ okşoholu

Yorum

• Ey yonetimmm Bu aksam ki onurun performansindan sonra sozlesmesindeki o rezil maddeyi kaldirmaz iseniz adam degilsiniz

Yorum

• onur galatasaray'a giderse ,

@tsmustafakemal
                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Her sene ellerinde bir bomba patlatıyorlar bu sene sonundaki bomba Onur olmaz inşallah...
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• haftalardir kötü futbol oynayan takima derhal bir formül bulunmali. Senol Günes küstürülmeden üst mevkiye alinip yerine daha genc daha disiplinli bir hoca getirilmeli...

benim adayim herzaman oldugu gibi Tolunay Kafkas.

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      haftalardir kötü futbol oynayan takima derhal bir formül bulunmali. Senol Günes küstürülmeden üst mevkiye alinip yerine daha genc daha disiplinli bir hoca getirilmeli...

Ben Tolunay Kafkas ın bizi çalıştıracak kapasitede olduğunu düşünmüyorum. Bizi taşıyabilecek ve bize gelebilecek mevcutların içerisinde en uygun olanı Ordusporun şuandaki başarılı antrenörü Hector Cuper olmalı diyorum.

Yorum

• Şenol Güneş'in olduğu yerde alem-i cihan olsa ... yemek düşer. Önemli olan hocayı arkadan vurmayacak bir yönetim bulmak lazım...
                        2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Sadri başkan Galtaksaraya yenilirsek sıradan takım olarak anılacağız demiş.ben sana ne desem be adam.sana ne desemde içimi rahatlatsam bilmemki.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sadri başkan Galtaksaraya yenilirsek sıradan takım olarak anılacağız demiş.ben sana ne desem be adam.sana ne desemde içimi rahatlatsam bilmemki.
                            Gs yi yenersen sıradan takım değilsin öyle mi?Hadi ordan şikecilerle işbirliği yaptıgınıza artık daha çok inanıyorum.Sattınız bu şehri
                            Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              haftalardir kötü futbol oynayan takima derhal bir formül bulunmali. Senol Günes küstürülmeden üst mevkiye alinip yerine daha genc daha disiplinli bir hoca getirilmeli...

Tolunay gitsin çakma imparatorun altında hocalık yapsın...
                              Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Takim zaten siradan Sadri Baskanim.

N'Doye'yi almayarak asrin hatasini yaptiniz. Transfer isini yapamiyorsan, bu isten anlayan birini bul o yapsin. Giray Bulak özevlat felan, bunlar hikaye.

Hicbirinden fayda yok, birseyde anladiklari yok zaten.

..
                                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

Çalışıyor...
                                X