Başkan'ın 10'da 10 hayali suya düştü...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan'ın 10'da 10 hayali suya düştü...Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan'ın 10'da 10 hayali suya düştü...
Yorum
-
İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan kalmalı yöneticileri deiştirmeli.
Yorum
-
hala tepkisiz bir şekilde bekleyen taraftarlarımız korkutuyor beni, Trabzonsporu şu hale başka bir yönetim getirseydi, çoktaaan gönderilmiş ve hatta ibra edilmemişti bile, ama belli ki Sadri Şener in bir misyonu var onu tamamlamadan gitmeyecek. Oda Trabzonsporu PTT 1. ligine düşürmek. Trabzonspor tarihinde kaç defa küme potasına geldi ki. Benim hatırladığım bir defa, ondada Trabzonsporu o hale getiren yöneticiler çekti cezasını, gitti ve ibra edilmediler. Şimdi ne bekleniyor acaba.
Yorum
-
İlk olarak Selim ÖZCAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehala tepkisiz bir şekilde bekleyen taraftarlarımız korkutuyor beni, Trabzonsporu şu hale başka bir yönetim getirseydi, çoktaaan gönderilmiş ve hatta ibra edilmemişti bile, ama belli ki Sadri Şener in bir misyonu var onu tamamlamadan gitmeyecek. Oda Trabzonsporu PTT 1. ligine düşürmek. Trabzonspor tarihinde kaç defa küme potasına geldi ki. Benim hatırladığım bir defa, ondada Trabzonsporu o hale getiren yöneticiler çekti cezasını, gitti ve ibra edilmediler. Şimdi ne bekleniyor acaba.En son Fatih Öztürk tarafından düzenlendi; 10.03.2013, 19:57.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİbra edilmeyen Nuri Albayrakın yönetimiydi.2.5 sene görevde kaldılar ligi 4.4.ve 6.bitirmiştik.20 milyon borçla aldıkları kulübü 29 milyon borçla devrettiler diye ibra edilmemişlerdi.üstelik Albayrak kartaldaki Opet anlaşmasından gelen 10 milyon € bedeli yeni yönetime devretmişti.yani hemen hemen borçsuz takım devralmıştı Sadri Şener.Albayraka 2 sene zor tahammül edenler 5 senede yapılan 200 milyon liraya ses çıkaramıyor ne hikmetse!bugünki durumumuz ortada.son derece kötü bir takımız.mali yöndende dibi bulmuşuz.ligin 25.haftasında küme düşme hattının 2 puan üstündeyiz.devre arasında 1-2 milyon tl bulup adam gibi golcü bile alamadılar artık hesap et kulübün durumunu.
Yorum
-
İlk olarak Selim ÖZCAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim de söylemek istediğim o zaten, bütün bunlara rağmen dünkü BJK maçında tribündeydim ve taraftarımız herşeyi kabullenmiş, tepkisiz amaaaan ne olursa olsun havasında ve yerel basınımız aynı, ulusal basındaki kalemlerimiz aynı, sanki herşey süt liman Sadri Şener takımı düzlüğe çıkaracakmış havası var ve en garibide Sadri Şener istifa etmeli diyemiyorsun, demeden hemen lafı ağzına tıkıyorlar, "kim gelecek ki başka" . Sanki birileri pusuda bekliyor Trabzonsporu ele geçirecek havası yaratıyorlar, böylecede Sadri Şeneri desteklemekten başka çaremiz yok havası yaratmaya çalışılıyor. Vallaa bu durumunda nedenini bir türlü anlamış değilim...
Başka aday niye çıksınki?
Borcu gören ürperiyor.
Yorum
Yorum