Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başkan'ın 10'da 10 hayali suya düştü...
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Bu takimi halile henriuqe ye olcana mahkum ettiginiz icin tesekkur ederiz basarilarinizn devamini dileriz

Yorum

• Futbolcular ve teknik adamlar kısmında görüyoruz. Şansal Büyüka'nın dediği gibi sadece futbol konuşur,herşeyi sadece futbol içinde değerlendirir olmuş taraftarlarımız. Neyin istifası ?

İstifa diyorsunuz da davranışlarınızla içini doldurabiliyor musunuz ? (Bence zaten defolmalılar )

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Başkan'ın 10'da 10 hayali suya düştü...
          şu söylemi kullanınca dalasım geliyor şunlara...
          Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• Bjk maçından sonra toplanacaklardı bunlar acaba ne karar alacaklar merak içinde bekliyorum.
            Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Yönetime Yönelik Eleştiriler

Başkan şu anda KKTC'de kaplıca köyünde ( benim köyüm ).

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Başkan'ın 10'da 10 hayali suya düştü...
                9 da 9 yeni hedef

Yorum

• bukadar kabılıyesız ve becereksız topcuları bır araya getırıp astronomık rakamlar verıp klubu batırdığınız ıcın tesekkurler yonetım..isteseydınız kasıtlı yapsaydınız buakdar kotu topcuları bır araya getıremezdınız bu topcuları ızleyenınde alanında alınmasına ses cıkarmayıp takıma koyanında...

Yorum

• Başkan kalmalı yöneticileri deiştirmeli.
                    Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Başkan kalmalı yöneticileri deiştirmeli.
                      Başkan kalmalı takım düşmeli!!!

Yorum

• hala tepkisiz bir şekilde bekleyen taraftarlarımız korkutuyor beni, Trabzonsporu şu hale başka bir yönetim getirseydi, çoktaaan gönderilmiş ve hatta ibra edilmemişti bile, ama belli ki Sadri Şener in bir misyonu var onu tamamlamadan gitmeyecek. Oda Trabzonsporu PTT 1. ligine düşürmek. Trabzonspor tarihinde kaç defa küme potasına geldi ki. Benim hatırladığım bir defa, ondada Trabzonsporu o hale getiren yöneticiler çekti cezasını, gitti ve ibra edilmediler. Şimdi ne bekleniyor acaba.

Yorum

• İlk olarak Selim ÖZCAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          hala tepkisiz bir şekilde bekleyen taraftarlarımız korkutuyor beni, Trabzonsporu şu hale başka bir yönetim getirseydi, çoktaaan gönderilmiş ve hatta ibra edilmemişti bile, ama belli ki Sadri Şener in bir misyonu var onu tamamlamadan gitmeyecek. Oda Trabzonsporu PTT 1. ligine düşürmek. Trabzonspor tarihinde kaç defa küme potasına geldi ki. Benim hatırladığım bir defa, ondada Trabzonsporu o hale getiren yöneticiler çekti cezasını, gitti ve ibra edilmediler. Şimdi ne bekleniyor acaba.
                          İbra edilmeyen Nuri Albayrakın yönetimiydi.2.5 sene görevde kaldılar ligi 4.4.ve 6.bitirmiştik.20 milyon borçla aldıkları kulübü 29 milyon borçla devrettiler diye ibra edilmemişlerdi.üstelik Albayrak kartaldaki Opet anlaşmasından gelen 10 milyon € bedeli yeni yönetime devretmişti.yani hemen hemen borçsuz takım devralmıştı Sadri Şener.Albayraka 2 sene zor tahammül edenler 5 senede yapılan 200 milyon liraya ses çıkaramıyor ne hikmetse!bugünki durumumuz ortada.son derece kötü bir takımız.mali yöndende dibi bulmuşuz.ligin 25.haftasında küme düşme hattının 2 puan üstündeyiz.devre arasında 1-2 milyon tl bulup adam gibi golcü bile alamadılar artık hesap et kulübün durumunu.
                          En son Fatih Öztürk tarafından düzenlendi; 10.03.2013, 19:57.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İbra edilmeyen Nuri Albayrakın yönetimiydi.2.5 sene görevde kaldılar ligi 4.4.ve 6.bitirmiştik.20 milyon borçla aldıkları kulübü 29 milyon borçla devrettiler diye ibra edilmemişlerdi.üstelik Albayrak kartaldaki Opet anlaşmasından gelen 10 milyon € bedeli yeni yönetime devretmişti.yani hemen hemen borçsuz takım devralmıştı Sadri Şener.Albayraka 2 sene zor tahammül edenler 5 senede yapılan 200 milyon liraya ses çıkaramıyor ne hikmetse!bugünki durumumuz ortada.son derece kötü bir takımız.mali yöndende dibi bulmuşuz.ligin 25.haftasında küme düşme hattının 2 puan üstündeyiz.devre arasında 1-2 milyon tl bulup adam gibi golcü bile alamadılar artık hesap et kulübün durumunu.
                            benim de söylemek istediğim o zaten, bütün bunlara rağmen dünkü BJK maçında tribündeydim ve taraftarımız herşeyi kabullenmiş, tepkisiz amaaaan ne olursa olsun havasında ve yerel basınımız aynı, ulusal basındaki kalemlerimiz aynı, sanki herşey süt liman Sadri Şener takımı düzlüğe çıkaracakmış havası var ve en garibide Sadri Şener istifa etmeli diyemiyorsun, demeden hemen lafı ağzına tıkıyorlar, "kim gelecek ki başka" . Sanki birileri pusuda bekliyor Trabzonsporu ele geçirecek havası yaratıyorlar, böylecede Sadri Şeneri desteklemekten başka çaremiz yok havası yaratmaya çalışılıyor. Vallaa bu durumunda nedenini bir türlü anlamış değilim...

Yorum

• İlk olarak Selim ÖZCAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              benim de söylemek istediğim o zaten, bütün bunlara rağmen dünkü BJK maçında tribündeydim ve taraftarımız herşeyi kabullenmiş, tepkisiz amaaaan ne olursa olsun havasında ve yerel basınımız aynı, ulusal basındaki kalemlerimiz aynı, sanki herşey süt liman Sadri Şener takımı düzlüğe çıkaracakmış havası var ve en garibide Sadri Şener istifa etmeli diyemiyorsun, demeden hemen lafı ağzına tıkıyorlar, "kim gelecek ki başka" . Sanki birileri pusuda bekliyor Trabzonsporu ele geçirecek havası yaratıyorlar, böylecede Sadri Şeneri desteklemekten başka çaremiz yok havası yaratmaya çalışılıyor. Vallaa bu durumunda nedenini bir türlü anlamış değilim...
                              Faruk abileri iyi çalışıyor...
                              Başka aday niye çıksınki?
                              Borcu gören ürperiyor.

Yorum

• bu sene bitmez bu lig bize....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                                Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

Çalışıyor...
                                X