Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Evet Janko,Adrian,Henrique,Bamba,Cech,Sapara,Vittek,Ala nzinho,Zokora'li kadrolardan,

Cardozo,Constant,Bosingwa,Yatabare,Medjani,Waris,E kici ve Özer'li kadrolara.
    İsimlere bakmakla olmaz bu iş, kazandığı başarılara bakacaksın.

Şenerin kadrosu 2 senede 3 kupa kazandı, İHO bunu başarsın (Geçsin demiyorum başarsın yeter) ondan sonra konuşsun.

Kadrodaki isimlere bakarak konuşacaksak türkiye tarihindeki en başarılı başkan tüpkafa demirören olurdu, guti ler querejmalar havada uçuşuyordu ama babayı aldı, klübüde batırdı.
    Tengri Biz Menen

-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
    -Tabi lan manyakmısın.

Yorum

• İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kendisi Colman, Selçuk, Burak, Egemen, Jaja, Teofilo'lu kadrodan bahsediyordu genellikle...

Oyuncu transferi mesele değil, oyuncuyu takımda tutmak mesele, Sadri Şener bunu başaramadı, inşallah Hacıosmanoğlu başarır...,

İstedikten sonra Malouda'yı (İsim yapmış birisi olduğundan veriyorum bu örneği, Hacıosmanoğlu'nun transferi olduğundan değil) bile alırsın, ama adam istemiyorsa üstüne para verip göndermek zorunda kalırsın...
      Hocam,Sadri Şener ''borcun karşılığı sahadadır'' dediği oyuncu topluluğu son dönem 2011 yılından sonra yapılan transferlerdi.bu oyuncu topluluğunun son derece yetersiz olduğunu kendisi dışında herkes biliyordu ama kabullenemedi.
      İlk olarak Derin Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İsimlere bakmakla olmaz bu iş, kazandığı başarılara bakacaksın.

Şenerin kadrosu 2 senede 3 kupa kazandı, İHO bunu başarsın (Geçsin demiyorum başarsın yeter) ondan sonra konuşsun.

Kadrodaki isimlere bakarak konuşacaksak türkiye tarihindeki en başarılı başkan tüpkafa demirören olurdu, guti ler querejmalar havada uçuşuyordu ama babayı aldı, klübüde batırdı.
      Henrique gibi yanmamış kalaslara 4.5-5 milyon verirsen ben isimlere bakarım.alacağın oyuncu birazda kendini kanıtlamış olacak.yapılan transferlerin büyük çoğunluğu 25 yaş civarı ve altı oyuncular.yani bjk ile karşılaştıracak bir durum yok.
      Sadri Şener'in 2008 yılında kurduğu kadro 2-2,5 sene sonra meyvelerini vermeye başlamıştı.
      Bugün kurulan kadronun derinliğinide göze alırsak daha iyisi hemen hemen aynı meblağlarla kurulmuştur.
      Biraz zaman lazım hepsi bu.

Yorum

• Gsye yenip güzel bir hava yakalamışsın......

2 gün sonra Avrupada maçın var.....

Gel gör ki biletler hala satışa çıkmamış.....

Kurumsal anlamda , profesyonel anlamda mevcut yönetim 10 üzerinden 1 bile alamaz maalesef....
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• BİRAZ İNSAF BEYLER!

Trabzonspor’a Şampiyonluk kazandıran Sadri Şener’i Hakim önüne çıkarmak bize yakışmadı.

Mahkeme İçin Geldi

Mevcut yönetimin şikayeti üzerine, ‘Güveni kötüye kullanma’ ve ‘Özel belgede sahtecilik’ iddiasıyla Sadri Şener hakkında açılan davanın ikinci duruşması görülüyor. Trabzon’un Ortahisar İlçesine bağlı Kaşüstü mahallesinde bulunan Trabzon Adliyesi Trabzon 3. Asliye Ceza Mahkemesi’nde yapılan dava saat 09.00′da başladı. Şener’e destek için eski yöneticiler tam kadro 3. Adliye ceza mahkemesi salonuna geldi. Davayı 20′ye yakın gazeteci takip ederken, Trabzonspor’un Avukatı Fuat Göktaş uçağının rötar yapması üzerine davaya geç katıldı.

Fenerle Uğraşamazsın!

Sadri Şener mahkeme öncesi kısa açıklamalarda bulundu. İşte Şener’in açıklamalarından satır başları: ‘En uzun süreli başkanlıktan suçlanıyorum herhalde. Trabzonspor’un halka açılması bir süreç içinde gerçekleşti. Ben bunu iki şirketi birleştirerek yaptım. Başarıdır. Bu sayede ben mahkemelik olmamalıyım, ödüllendirilmeliyim. Bana göre biz avukatlara az para verdik. Daha fazla verdiğim avukatlar ise şike mahkemesinde Fenerbahçe’nin ultra profesyonel avukatını geçebilmek için. Onların iyi avukatları vardı. Bizim de olmalıydı.’

Tüm Paramı Bağışladım

‘Evime haciz geldiği gün bütün alacaklarımı kulübe hibe ettim. Buna rağmen yine suçlanıyorum. Bu hakkımı da bu mahkeme nedeni ile saklı tutmaya karar verdim. Bütün başkanlığım dönemimde bütün kongrelerde ibra edildim. Fenerbahçe’yle şike sürecini götürmek çok zor bir iş. Çok güçlü bir camia. Ben onu götürmeye çalışıyordum. Ama mevcut gelen arkadaşların pek o dünyadan haberleri olmadığını gördüm. Özellikle hukukçularının. Sonuçları da böyle oldu’

Milyonlarca Avro Geldi

Şener, “Orada iki tane suçlama var. Bir tanesi görevi kötüye kullanma. Yani Trabzonspor’un paraları bana emanet edildi, ben onları avukatlara dağıttım. Tabi bilmedikleri bir dünya var. Kulübün iki şirketinin birleşmesinden kulübe 300 Milyon dolar para kazandırdım. Şikeden aklandım. 25 Milyon Euro kulübe para getirdim. Mehmet Ali Yılmaz döneminden kalan davaları kazandım. Bu biraz bilgi meselesi. Bu tabi utanç verici bir şey. İyi okumak lazım. Avukatlara da serzenişte bulunmak istiyorum. İnsan okur derki bu olmaz”

Son Söz Taka’nın Sözü..

Sadri Şener dönemini sorgulamak ve onu yargı önüne çıkarmak için ona yönelik eleştirileri kendin yapmayacaksın. Trabzonspor 81 trilyonluk transferi yaparken hala menajerlere ne kadar para verdiğini açıklayamadı. Sadece Halilhodziç’e ödenen 3 trilyona yakın para kimin kasasından gitti? Bunlar Trabzonspor’u zarara uğratmak değilse ne? Bugün Sadri Başkanı mahkemede süründürmeye çalışanlar Aralık’ta kongre delegeleri tarafından aklanmaz ise ne yapacaklar? Yönetim davayı geri çekmeli ya da arkasında çekilerek düşürmeli.

Yorum

• Bir şey merak ediyorum.....

Sadri Şener döneminin en çok eleştirilen konularından biriside menejerlere verilen tabiri caizse yedirilne paralardı...

Sayın Hacıosmanoğlu döneminde menejerlere ödenen paralar Kapa bildirilmiyor....

Acaba para ödenmiyormu ?

Ya da bonservis bedelerinin arasınamı tıkıştırılıyor bu ödemeler....

Yorum

• AW: Yönetime Yönelik Eleştiriler

İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Fenerle Uğraşamazsın!

Bana göre biz avukatlara az para verdik. Daha fazla verdiğim avukatlar ise şike mahkemesinde Fenerbahçe’nin ultra profesyonel avukatını geçebilmek için. Onların iyi avukatları vardı. Bizim de olmalıydı.’
              Palavra palavra palavra. fenerbahçenin avukatlarının ne tür geri zekalı insanlardan oluştuğunu bilmesek inanacağız birde. Bu davayla yatıp kalkan Atilla Dilaver gibi hukukçuları bi gecede kulüpten uzaklaştırıp, şike meselesinde resmen taraf olan Mahmut Özgener federasyonunun avukatı Levent Bıçakçıya döktüğümüz milyonların ne gibi bir getirisi oldu bize bu şike sürecinde?

Gesendet.
              Milli Takımım TRABZONSPOR
              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Adam sikeden yargilanir, mahkemede, efendim; Trabzonspor benim sayemde yayin gelirlerinden
                daha fazla pay aliyor. Yani Trabzonspor senin sayende belki aliyor bu parayi, ancak sana bu, sike
                yapma hakkini vermezki.

Bunu sunun icin yaziyorum; bizim insanimiz genelde eger bir yere bir iyilikte bulunduysa, onun
                karsiligindada yanlis bir is yapsada kendisine ayricalik yapilmasini bekler.
                Eski baskanimiz dün mahkeme karsisina cikti, sucludur veya degildir, orasini bilemiyorum, Hociosmanogluyla
                aralarinda kültür farkida olabilir, beni bir taraftar olarak bunlar ilgilendirmiyor. Eskiden Trabzonspora
                alacaklarini bagislamis, bunun icin kendisine tesekkür etmekten baska bir sey yapamiyoruz, bunu her
                konusmasinda laf arasinda anlatmasi bence hic dogru degildir. Borsada Trabzonsporu milyonlarca para
                ödemekten kurtarmis, ondan önceki yöneticiler bir yanlis yapmis o da düzeltmis bunu. Biz taraftar olarak
                aptal degiliz, bir sefer söylenen lafi anlayacak durumdayiz, her seferinde bu gibi seyleri söylemeye gerek yok.
                Mahkemede bunlari söylemesine kizmiyorum, ancak ben sahsen asagi yukari her dönemde para transferlerinde
                paralarin yanlis yollara gittigine inanlardanim, mahkemede sucsuzluklari kanitlanana kadar ben bu gibi seylere
                süpheyle bakiyorum, mahkeme acilmissa gidin kendinizi savunup aklanin, kimsenin kimseye sitem etmeye
                hakki yok. Türkiyede avukatlarla dolar, euro karsiligi anlasmak, veya trensferlerde bavullarla oyuncuya
                para ödemek, bu isler benim cok komigime gidiyor. Bunularin karsiliginda resmi bir belge alinmiyor mu
                karsi tarafdan? Devlet bu ise nasil göz yumar, cünkü milyonlar gayri resmi elden ele yer degistiriyor.
                insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• Ben şahsım adına Sadri Şener'e yapılan bu itibarsızlaştırma davasını hiç mi hiç doğru bulmuyorum.Seni şampiyon yapmış başkana bel altı vurmaktır başka birşey değil.

Yorum

• İlk olarak sason tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben şahsım adına Sadri Şener'e yapılan bu itibarsızlaştırma davasını hiç mi hiç doğru bulmuyorum.Seni şampiyon yapmış başkana bel altı vurmaktır başka birşey değil.
                    Bekleyip göerelm...
                    insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bir şey merak ediyorum.....

Sadri Şener döneminin en çok eleştirilen konularından biriside menejerlere verilen tabiri caizse yedirilne paralardı...

Sayın Hacıosmanoğlu döneminde menejerlere ödenen paralar Kapa bildirilmiyor....

Acaba para ödenmiyormu ?

Ya da bonservis bedelerinin arasınamı tıkıştırılıyor bu ödemeler....
                      Bir sonraki yönetim mahkemeye gittiğinde belli olur ödemenin nasıl olduğu...

Yorum

• Sayın Hacıosmanoğlu klübü kötü yönettiği ve maddi zarara uğrattığı gerekçesiyle Sayın Şeneri mahkemeye verdi.....

Ancak şunu unutmasın kendiside klübü hiç iyi yönetmiyor ve zarara uğratıyor....

Yarın öbür gün kendisinin başkalarına açtığı davalar başkaları tarafından kendisine açılacak...

İşte o gün sakın şikayet etmesin.....

Yorum

• Yönetim stadyumun kullanım hakkını almak için neyi bekliyor gerçektn anlayabilmiş değilim?

Başkan desen AKP il başkanı gibi davranıyor, daha neyi bekliyorlar kullanım hakkı için.

Yorum

• İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bir sonraki yönetim mahkemeye gittiğinde belli olur ödemenin nasıl olduğu...
                            2019 yılında diyorsun yani

Yorum

• Hala geyse maçının penaltı pozisyonunda- penguen belgeseli izleyen- 3 iğrenç hakemi hakkında ses yükselten olmadı değil mi ?
                              Puan farkını kapattığımız takdirde şikesever hakemler ve şikeperver kalemler aleyhimize işi abarttıklarında bakalım ne yapacağız !
                              Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hala geyse maçının penaltı pozisyonunda- penguen belgeseli izleyen- 3 iğrenç hakemi hakkında ses yükselten olmadı değil mi ?
                                Puan farkını kapattığımız takdirde şikesever hakemler ve şikeperver kalemler aleyhimize işi abarttıklarında bakalım ne yapacağız !
                                Kazandik ya önemli degil yönetim icin.Puan kaybetseydik yaygara koparilirdi.Ama bu sezon ilk olmadi son da olmiyacak hakemlerin ikiyüzlülügü.Kazandin simdi ses cikartsan daha cok ise yarar di.Puan kaybetikten sonra millet klasik puan kaybetti mazeret ariyor derdi.
                                çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Çalışıyor...
                                X